Shoplinks.Asia

MENGGILA BELI BAJU BILA PADINI SALES

MENGGILA BELI BAJU BILA PADINI SALES - Padini buat 4 days sales sampai esok 5 November 2017 di semua cawangan PADINI.  Sempat jugaklah mumm...

MENGGILA BELI BAJU BILA PADINI SALES - Padini buat 4 days sales sampai esok 5 November 2017 di semua cawangan PADINI.  Sempat jugaklah mummy shopping lelaju kat PADINI SHAH ALAM MALL masa waktu rehat hari Jumaat.  

MENGGILA BELI BAJU BILA PADINI SALES - PADINI 4 DAYS SALES


Brand yang sempat mummy grab ialah PDI, PADINI AUTHENTIC je. Lelain tu, tengok gitu-gitu je. Yang penting... tshirt anak-anak, tshirt daddy dan mummy.




Almaklumlah, bukan selalu membeli kan. Bebudak ni pun cepat besar. Baju banyak tak muat dah.

Bagi mummy, berbaloi kalau shopping time macam ni. Sebab murah berganda ! Tshirt anak-anak sehelai RM9, tshirt mummy dan daddy RM13 RM19, track suit untuk riadah bercuti pulak RM39 (harga asal RM59). 

Track suit tu beli 1 helai..balik rumah berebut dengan daddy. Huhu. Masa call daddy. Mummy tanya nak apa-apa tak? Daddy jawab tak ada. Cari barang anak je !

Balik rumah, daddy tanya...mana barang daddy? Hahaha....tu la juai mahai lagi, kan? Nasib la ...mummy ni bukan luris bentul sesangat ! Mummy belikan juga baju daddy. Mestilah kena beli, walau pada awalnya daddy tak nak. Sebab bayar shopping tu semua, pakai duit daddy. Jadi, wajiblah bodek gak, kan? Hehehe

Seluar kerja dan baju kerja pun murah gak. Tapi, mummy tak sempat nak cuci mata dan nak melilau sangat. Kejar masa dan kejarkan nak membayar.

Beratur nak bayar punya lah panjang yakmat. Sambil beratur tu, sempat gak la cuci mata kiri kanan. Mana berkenan tu, sempat gak lah mummy sambung capai lagi. Hahaha.

Tiap kali, nak berjalan jauh..nak bercuti. Tiap kali tu la, kena mencari baju huhu.

Last week, dah memborong tudung yang tak perlu iron sangat. Sesuailah bawa p travel.

Barang-barang lain banyak dah settle. Baragan si Daim masih banyak belum siapkan lagi. 




You Might Also Like

9 comments

  1. saya pun sempat juga borong tapi semua skali bawah rm200.

    lebih kpd seluar sebab tshirt dah penuh almari.hhe

    ReplyDelete
  2. I know the feeling kan.. use to do that a lot when my kids were younger....

    ReplyDelete
  3. Jemput singgah :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/11/tips-muka-berseri-tanpa-mekap-makeup.html

    ReplyDelete
  4. Wahhh shopping sakan mommy lynda.. tak sabat ler tu nak g bercuti..

    ReplyDelete
  5. sye pon borong sekali. suka tgk baju budak2 murah ja. tak ramai pulak tu yg membeli. kalau part org dewasa ni mak ai penuh org. tinggal yg tak lawa dah. yang lawa semua kena rembat dulu

    ReplyDelete
  6. siapa pun xleh resist discount yg gila2... hahaha

    Racheal

    ReplyDelete
  7. Kita pun suka borong t-shirt kalau PADINI buat sales.. Memang berbunga-bunga rasa hati

    ReplyDelete
  8. haritu pergi jugak padini temankan officemate nak menangis tengok queue dia panjang kemain

    ReplyDelete
  9. Sakan mommy shopping ye. miza tak sempat ritu g tengok dah panjang orang beratoq EE tak mau tunggu. melepas ai

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -