Anak-anak Fefeling Snow Kat Star Avenue !

Anak-anak Fefeling Snow Kat Star Avenue !  -  Dorang dah pandai dah, la ni..nampak kawasan cantik je. Wajib..Nak bergambar.! Hahaha mummy k...

Anak-anak Fefeling Snow Kat Star Avenue !  - Dorang dah pandai dah, la ni..nampak kawasan cantik je. Wajib..Nak bergambar.! Hahaha mummy korang ni, kalau sesaja nak bergambar la ni. Macam malas je ! Dok bekejar masa je sekarang ni. Leka dengan masa, kena tinggallah dengan masa nanti.

Anak-anak Fefeling Snow Kat Star Avenue !

Anak-anak Fefeling Snow Kat Star Avenue ! 


Gambar ni, masa mummy nak ke Pos Laju Star Avenue Shah Alam untuk pengeposan yasin murah. Ada pulak dekorasi yang cantik kat tengah-tengah mall tu. Budak-budak ni apa lagi ! Minta amekkan gambar dorang lah gamaknya ! Hehehe. Dorang memang taksub dengan musim sejuk tu. Dok berzikir tepi telinga kami laki bini untuk bawa dorang pi negara musim sejuk. 

Dorang tak faham lagi..kat mana tempatnya dan rasanya macamana. Huhu mummy ko ni, air cond pun tak tahan. Lagilah nak hadap musim sejuk. 

Tak pe lah..kot-kot ada rezeki anak-anak nanti. Boleh la pi jumpa salji.

Anak-anak Fefeling Snow Kat Star Avenue !


Kat Star Avenue ni menarik deko untuk Krismas. Ada permainan indoor anak-anak juga. Sorry anak-anak, harini tak dapat lah nak main lelama kat sini. Since daddy awak tu kerja dan Daim pulak dengan tok mak kat rumah tu. Marilah kita balik cecepat. Tak sampai hati tinggalkan Daim lelama dengan tok mak ! 

Insyaallah..nanti kita outing lelama kat sini, ajak daddy dan Daim Naufal sekali. 


You Might Also Like

5 comments

  1. Suka depa main salji ye.. mana tau ada rezeki dapat ke tempat yang ada salji lepas nie kan.. aamiin..

    ReplyDelete
  2. Bebudak zaman sekarang pandai nau berposing..

    ReplyDelete
  3. alahai...kalau dah anak blogger...kamera dah sebati kan..hahaha..semoga murah rezeki dorang nak jumpa salji nnt..mana tau one fine day kan?

    ReplyDelete
  4. Kalau si kembar sure suka ni...kakak dania maybe tak la kot sebab dia dah besar...

    ReplyDelete
  5. Bukan anak anak je feeling kak, sy tgk pun sama.. Hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -