KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN

KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN - Korang suka kudapan? Cari door gift  murah serendah 50 sen untuk majlis pernikahan, perkahwinan , t...

KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN - Korang suka kudapan? Cari door gift  murah serendah 50 sen untuk majlis pernikahan, perkahwinan , tahlil atau apa-apa majlis? Mummy kalau bab murah-murah memang mummy suka. Kalau suka, mummy cecepat update story kat blog. 

Berbalik pada KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN ni. Mummy nak perkenalkan korang dengan pengeluar KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN dari OH MY KUDAPAN


KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN 



KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN

KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN

Korang boleh pilih mana satu pilihan korang. Pilihan kudapan A hinggalah kudapan jenis K

KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN

DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN


KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN

Pilihan doorgift murah 50 sen packagingnya seperti di atas, berat bersih dalam 25+ gram sebungkus. Bagi korang yang nak door gift bajet. Boleh pilih packaging macam ni ! 

DOORGIFT MURAH KAJANG RM1.80 


KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN

Kudapan door gift murah RM1.80 pulak, packagingnya bentuk sebegini, lutsinar di hadapan dan silver di belakang. 

Di mana, plastik zip lock nya yang boleh di buka tutup bebila masa.

Berat untuk kudapan door gift murah RM1.80 ini ialah sebanyak 45+ gram.

DOORGIFT MURAH KAJANG RM3.00


KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN


KUDAPAN DOORGIFT MURAH KAJANG 50 SEN


Nak nampak door gift exclusive, korang boleh pilih kudapan door gift murah RM3.00 ini. Packagingnya boleh di pegang (ada tali) dan berbentuk plastik zip lock nya yang boleh di buka tutup bebila masa.

Berat untuk kudapan door gift murah RM3.00 ini ialah sebanyak 80+ gram.

HARGA BORONG (tanpa packaging): RM10 (500gm). Semua harga tidak termasuk kos penghantaran. FREE DELIVERY KAJANG AREA

Nak beli kudapan door gift murah? Boleh beli dengan ACA 017-2372327 / 016-3237285

Whatsapp : 

You Might Also Like

13 comments

  1. Murahnyaaaa!! Pasti lagi best kalau murah dan sedap.

    ReplyDelete
  2. murahnya.. 50 sen pun dah boleh doorgift ni. mmg jimat

    ReplyDelete
  3. Murah sgt kak. Mana nk jumpa lagi harga murah mcm ni.

    ReplyDelete
  4. Murahnya dah lah ada banyak pilihan

    ReplyDelete
  5. Macam best je ni...jeruk2 takde ke...

    ReplyDelete
  6. Saya ingin order kudapan yg 50 sen utk door gift utk budak budak..wasaap saya 01117922040..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -