BIAR BOKEH DARI HUAWEI NOVA2i PILIH BOKEHNYA

BIAR BOKEH DARI HUAWEI NOVA2i PILIH BOKEHNYA - seronok main bokeh. Tapi, mummy suka bokeh auto. Kiranya, bukan mummy pilih nak bokeh tang m...

BIAR BOKEH DARI HUAWEI NOVA2i PILIH BOKEHNYA - seronok main bokeh. Tapi, mummy suka bokeh auto. Kiranya, bukan mummy pilih nak bokeh tang mana. Huawei Nova 2i yang pilih. Siapa yang Huawei Nova2i pilih untuk untuk bokehnya? Jeng..jeng..jeng..BIAR BOKEH DARI HUAWEI NOVA2i PILIH BOKEHNYA -

BIAR BOKEH DARI HUAWEI NOVA2i PILIH BOKEHNYA 



Gambar ni, siapa pilihan bokeh Huawei Nova 2i? Daim Naufal pilihannya hehe. Sorry pada yang tak mengena ye ! Kita cuba lagi...

BIAR BOKEH DARI HUAWEI NOVA2i PILIH BOKEHNYA -

Nampaknya...mummy dan Daim Naufal pulak bokeh Huawei Nova 2i. Muka Daim Naufal, macam dah tetau je tu. Siap buat muka comel dia tu hehehe. Gerammmmm !


BIAR BOKEH DARI HUAWEI NOVA2i PILIH BOKEHNYA -

Last but not least, pilihan bokeh Huawei Nova 2i ialah mummy dan daddy. Hahaha Daddy buat muka ensem kekononnya. 

Tengok gambar ni. Baru mummy perasan. Lama tak selfie berdua-duaan dengan daddy. Almaklumlah mummy sentiasa kepit handbag hehe. Time anak tido, macam-macam benda lain nak buat pulak.

Tangan kena pantas macam sotong. Nantilah kita posing sweet berdua-duaan ye, daddy :) :)

Walau lama tak posing, baju warna sedondon atau sama design tetap menjadi keutamaan kami. Kenapa? Entahlah, dah memang kitorang macam ni. Suka boria sesama :)

You Might Also Like

11 comments

  1. Nieyl pun baru sebulan tukar huawei kak...
    tq la bagi suggestion hari tu tapi kita x mampu nak amek huawei nova2i ni..huhuh

    ReplyDelete
  2. Akak tgh plan nak beli huawei nova 2i...x sabar rasanya nak beli

    ReplyDelete
  3. Sy dr dulu nak huawei nova 2i nih kak sblm dpt vivo v7+. Dah dpt nih guna saja tapi memang plan nak beli huawei juga tapi huawei ape?jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  4. Teringin nak pakai hp lain gak belum dapat lagi

    ReplyDelete
  5. Entri memancing utk turut serta beli huawei. nampaknya mimi dah terkena pancing juga tu. Haha

    ReplyDelete
  6. Kak Sue pun macam teringin juga Huawei nie, gambar cantik-cantik..

    ReplyDelete
  7. Cantik gambar2 Linda. Err.. boleh Tu apa yek?

    ReplyDelete
  8. alaaa, comel la dak bambam tu. memang cantik kan hambar dari huawei nova2i ni

    ReplyDelete
  9. sweet tau.. baju mesti sama.. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -