BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT (BGR) MURAH ! Mummy pasti korang sedang baca ni, mesti tengah mencari tempat makan untuk buka puasa ...

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT (BGR) MURAH ! Mummy pasti korang sedang baca ni, mesti tengah mencari tempat makan untuk buka puasa atau iftar yang murah dan bajet. Betul tak? Mummy pun sama gak, suka google tempat buka puasa atau iftar yang murah dan sedap. Kalau boleh jimat, nak lah jimat. Hehehe. Nak raya, banyak pakai duit oiii. Tahun lepas pun, kami buka puasa kat sini juga.

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT (BGR) MURAH ! 


BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH ! Bukan sahaja murah untuk buka puasa dan iftar kat BANGI GOLF RESORT (BGR). Berapa harga BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT ? Murah sangat ke BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT, ni? Serius murah sangat ! RM59 je untuk dewasa dan RM29.50 untuk kanak-kanak.

Ada 200 juadah BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH ! Semua nya sedap-sedap. Nanti scroll bawah untuk gambar menu, ye.

Selain ianya murah dan banyak pilihan. Kami suka buka puasa dan iftar di BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT (BGR) sebab parking senang dan PERCUMA. Lokasi BGR ni pun, dekat dengan rumah kami.

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah

Tak sampai setengah jam je perjalanan ke BANGI GOLF RESORT ni. Tahu jelah, bulan puasa ni...memerlukan kesabaran yang tinggi untuk menahan lapar dahaga. Tambahan lagi...ada anak-anak masih kecil tu. Kena ada triple kesabaran .

Budak-budak tu pun, sebenarnya suka pi BANGI GOLF RESORT. Dorang suka sebab ada dapat belin untuk kanak-kanak dan dan ada live band.

Belum masuk bab makan. Aiskrim, kek tu semua pilihan utama depa.

KAMBING GOLEK MENU WAJIB MUMMY DI BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT 


BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah

Kambing golek merupakan tarikan buka puasa atau iftar sepanjang tahun di BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !

Kambing goleknya sedap dan sangat juicy ! Lawankan pulak dengan sos lada hitam...memang perghhhh


200 JUADAH IFTAR DI BUFFET  RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !


BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Sup kambing


BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Kambing bakar


BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Nasi Ayam

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Kek dan Kuih Muih

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !
Pasta

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !
Goreng-goreng

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !
Mummy meratah lauk

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !
Laksa Singapore

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !
Penne

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH !
Nasi kerabu - kegemaran Dzal

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Pulut kuning

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Telur viral sedap kat BGR

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Spaghetti

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Kuey Tiaw

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah

BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH , bufet ramadan, buka puasa, iftar, bangi golf resort, bgr, buka puasa murah, buffet murah, bufet murah
Lemon Chicken

Ada banyak lagi juadah yang ada di sini. Nak tahu apa lagi yang menarik dan tertarik? Korang kena datang lah ke BGR ye. Tak syiokkk lah, kalau mummy tepek kesemua 200 juadah dalam ni. Tak surprise lah nanti, kan?

Ha...durian Musang King dan D24 pun ada di jual di sini sepanjang Ramadhan nanti. Bagi yang berminat boleh tempah juga di https://www.bgrrest.com/product/durian/.

Tahun lepas, kami borong 1 bekas besar. Tahun ni, nak beli lagi...sebab sedap dan freah duriannya.


Hasil jualan durian di BGR ni, 1% darinya akan di sumbangkan kepada Islamic Relief Malaysia (IRM) untuk bantuan kemanusiaan.

Kalau korang nak tahu, Restoran BGR juga bekerjasama dengan Food Aid Foundation untuk menyumbangkan lebihan makanan mereka untuk program SIFAR PEMBAZIRAN.

Selanjutnya, berkenaan BUFFET RAMADHAN 2018 BANGI GOLF RESORT MURAH ! Korang boleh hubungi :-



EMAIL: 


HOTLINE:
1-700-81-8557


FACEBOOK: 

INSTAGRAM:


WEBSITE:




You Might Also Like

5 comments

  1. Every year kita dijemput kan...best banyak pilihan makanan..akak suka part kambing panggang je la..lain2 x sempat nak rasa sangat..mee spore tu pun sedap

    ReplyDelete
  2. Saya suka sous vide egg and mushroom espuma..memang sedap kan kak

    ReplyDelete
  3. teringin nak gi bgr.
    kebetulan aida kat skang blaja kat ukm.
    rasa familiar dah le dgn bangi ni.

    ReplyDelete
  4. sedapnya..kambing...kambing.. kambing.. pastu durian... heaven..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -