Karaoke Bersama Family dan Cousins!

Karaoke Bersama Family dan Cousins ! Tak di nafikan, sejak dua menjak ni, mummy terlampaulah busy + penat dan terkejar-kejar masa. Semua o...

Karaoke Bersama Family dan Cousins ! Tak di nafikan, sejak dua menjak ni, mummy terlampaulah busy + penat dan terkejar-kejar masa. Semua orang macam tu jugak, kot ! Sapa yang tak busy dan penat, kan? As usual, kalau penat...weekend memang kami ambil masa untuk berehat bersama keluarga. Luruskan pinggang dan keep stress away. Apa aktiviti kami? Aktiviti kami adalah Karaoke Bersama Family dan Cousins!


Karaoke Bersama Family dan Cousins!



Karaoke Bersama Family dan Cousins!

Lama tak berkaraoke dan melepak dengan keluarga suami dalam bilik karaoke. Dedulu zaman adik beradik asben tak ramai anak dan kami belum ada anak. Rajin kitorang menyumbang dalam bilik karaoke. 

Jenis family type kami semua, nak karaoke pun...bawa semua sekali harung sumbat dalam bilik karaoke.

Karaoke Bersama Family dan Cousins!

Dhia pun suka menyanyi, mengandung dulu rasanya. Ada juga pi karaoke hehehe. 

Karoke session kat dalam bilik hotel, pun boleh hahaha


Masing-masing nak nyanyi, lupa anak buah da besar-besar. So, kali ini...depa je lah nyanyi. Mummy nantilah next session lak. Biar anak-anak dan anak buah happy sekali sekala pegang mic


Baby Daim pun pandai nak karok hahaha..siap menari-nari angkat tangan. Allahu pandai dengar muzik ye, dik ! Baby Daim 1st time masuk bilik karaoke. Tak meragam, tak nangis . Alhamdulillah....perangai baik je masa ni ye.

Seronok kumpul reramai la, tu.

Selesai sumbangkan suara di Karaoke Alamanda, terus pi lunch di Johnny's Alamanda. 

Best dapat berkumpul sekali sekala macam ni reramai. Jumpa nanti semua di harai raya. Apa projek raya depa? Entah, yang pasti...memang dorang ni ada macam-macam projek. Mummy follow ajeee

You Might Also Like

7 comments

  1. Family time yang sangat- sangat berkualiti...lama nya tak pi karok

    ReplyDelete
  2. bestnya karok..rabia tak pernah karaoke lagi

    ReplyDelete
  3. Saya last masuk karaoke zaman bujang kak...dha kahwin terus tinggalkan karaoke

    ReplyDelete
  4. Ohhh lama tak karok. Walau suara tone-deaf tapi suka nyanyi. Hihi.

    Kak Azlinda, jemput join segmen dan giveaway di blog Siqah ye :)

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete
  5. Best kan dapat berkumpul macam nie, Kak Sue pun suka bila kumpul ramai-ramai..

    ReplyDelete
  6. ha ha ha ha frankly speaking, aida x pernah karoks tau :)
    famili aida semua x biasa.
    tapi, famili asben, yes... kalau famili day, sure ada karoks session.

    ReplyDelete
  7. sportingnya.. akak tak penah karaoke

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -