SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2  - Assalamualaikum dan Selamat Pagi ! Hobi mummy memang suka sangat  window shopping . Tak dapat ...

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2 - Assalamualaikum dan Selamat Pagi ! Hobi mummy memang suka sangat window shopping. Tak dapat window shopping di kedai offline, online pun jadik lah haha. Pepagi macam ni, kalau tak nak lemaukan mood dan diri sendiri...mummy biasanya window shopping secara online je. Cerita tentang online shopping ni. Korang pernah ada pengalaman Shopping di Agrobazaar KLIA2? Macam jauh je nak pi KLIA2, kan? Siapa yang berada berdekatan di KLIA2 tu, boleh la pi kot. Bagi yang jauh macam mummy ni, online pun boleh. Install sahaja aplikasi di Google Playstore !

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

Mesti ada yang tertanya-tanya apa tu AGROBAZAAR KLIA2 ? Kalau korang nak tahu, AGROBAZAAR KLIA2 ini telah di buka pada Januari 2017. Ianya merupakan pusat julaan barangan hasil daripada usahawan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) Malaysia. Banyak pilihan barangan yang boleh di dapati di AGROBAZAAR KLIA2 seperti buah-buahan, makanan ringan, barangan dapur, barangan runcit dan banyak lagi.

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

AGROBAZAAR KLIA 2 OFFLINE

Seperti yang mummy terangkan tadi, kalau korang nak mencari barangan dari usahawan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) Malaysia secara offline di AGROBAZAAR KLIA2 ni. Korang boleh cari kedai AGROBAZAAR ini yang terletak berdekatan dengan pintu masuk perlepasan Dalam Negeri. Cari je signboard AGROBAZAAR insyaallah...mesti jumpa !

AGROBAZAAR KLIA 2 ONLINE

Untuk pembelian online pula. Korang boleh dapatkan di aplikasi AGROBAZAAR ONLINE. Tak susah pun,senang je, caranya dengan :-

1. Muat turun di aplikasi hand phone samada di Apple Play Store atau Google Play Store
2. Cari aplikasi Agrobazaar Online
3. Pilih barangan yang korang nak beli
4. Masukkan ke dalam troli pembelian
5. Check out dan bayar secara online.

Mudah je, kan? Tetau...sampai je barang depan rumah atau depan ofis. Apa yang best kalau shopping Agrobazaar KLIA2 secara online ? Yang bestnya korang akan dapat SPECIAL DISCOUNT ! Nak tahu apa yang special? Haaa...silahlah install aplikasi AGROBAZAAR online ye !

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

Minggu lepas, Agrobazaar ada jual buah kesukaan mummy dan keluarga iaitu buah duku. Harga memang murah yakmat iaitu 4kg RM9 je secara online. Promosi buah ini dah berakhir beberapa hari lalu. 

Tapi, korang jangan risau...insyaallah akan ada promosi yang best dan murah. Denagn syarat bukalah aplikasi AGROBAZAAR ONLINE setiap hari macam mummy hehe.

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

Selain buah-buahan, ada juga coklat di jual di AGROBAZAAR KLIA2. Nak coklat durian, coklat musang king? Macam-macam coklat ada tau ! Tinggal pilih dan bayar sahaja

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

Buah-buahan kering, jem dan pelbagai produk berasaskan buah-buahan pun ada di AGROBAZAAR KLIA2

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

Mee segera, kopi, teh buatan usahawan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) Malaysia

SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

Pelbagai jenama produk makanan dan minuman ada di AGROBAZAAR KLIA2


PRODUK AGROBAZAAR KLIA2 DI MAHA 2018


SHOPPING BARANGAN IKS DI AGROBAZAAR KLIA2

Berita baik buat penduduk di kawasan Serdang, Bangi, Kajang dan Puchong. Dari 22 November 2018 hingga 2 Disember 2018 AGROBAZAAR KLIA2 akan berada di MAHA 2018

Apa yang menarik booth AGROBAZAAR KLIA2 di MAHA 2018, korang boleh nikmati pelbagai tawaran istimewa, pertandingan, baucar PERCUMA dan juga cenderahati.

Apa lagi? Save dalam kalendar sekarang !

Untuk keterangan lanjut mengenaik AGROBAZAAR KLIA2 dan promosi. Boleh layari terus :-

You Might Also Like

10 comments

  1. Wow.. macam-macam ada di agrobazaar! coklat musang king pun ada tuuu.

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. Wahh dah dekat boleh singgah nanti

    ReplyDelete
  3. kalau dekat nak jugak singgah sini..tapi mana tau kan ,ke sana...wajib singgah

    ReplyDelete
  4. Produk IKS ni akak suka pes makanan dan semua yang melibatkan makanan la..best..tapi tka banyak ada dipasaran..kena pergi KLIA2 la kalau macam ni kan...tak pun tunggu MAHA2018 nanti...

    ReplyDelete
  5. pernah pergi bazaar klia2 ni. meman best

    ReplyDelete
  6. Tak pernah g Maha lagi sebab ramai org. So online je lah senang.

    ReplyDelete
  7. Wah senangnya boleh dowload je aplikasi ni kan kat gedung play.thanks for sharing kak linda....

    ReplyDelete
  8. lama sudah tak jejak klia2.
    bagus la inisiatif ni. kenalkan produk kita kpd pelancong :)
    bw brg kita ke persada antarabangsa.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -