BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI !

BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI ! - Assalamualaikum semua. Selamat sejahtera. Shopping apa hari ini, sempena 12.12? Mummy? Bi...

BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI ! - Assalamualaikum semua. Selamat sejahtera. Shopping apa hari ini, sempena 12.12? Mummy? Biasalah kan bila BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI ! WAJIB ambil peluang ni ha ! Korang jangan dok fikir lama sangat ye ! Pergi order sekarang. Boleh klik di : SINI dan cari buku 12.12

BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI !


BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI !

BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI ! Korang peminat buku? Nak cari novel serendah RM1? Buku latihan sekolah anak-anak pada harga RM1, nak cari buku masakan pada harga RM1. Ye ! Inilah masanya untuk korang shopping sakan.

Memang berbaloi kalau beli buku Karangkraf time sales gini. Mummy pun, time ginilah ni lah shopping banyak-banyak .

BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI !

Sebelum membeli, korang boleh baca arahan di atas ! Kesimpulannya, 1 jkali beli hendaklah beli 12 buah buku. Harga buku RM12 dan pos RM12 = RM24.

Korang tahu berapa kali mummy beli? 4 kali beli weiiii ! Hehehe banyak,kan? Tak pe boleh tolak pengecualian cukai nanti !


BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI !


BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI !


BUKU KARANGKRAF MURAH RM1 SEBUAH DATANG LAGI !

Ni mummy teaser sket je lah buku-buku yang boleh datangkan idea buat korang. Mummy banyak beli juga untuk standby di jadikan hadiah, untuk diri sendiri dan anak-anak juga !

Nak shopping? Klik >> 
SINI  <<  ye !

You Might Also Like

15 comments

  1. dah.. akak pun dah beli banyak dah ni haha

    ReplyDelete
  2. Akak terjebak jugak 36 buah novel....matilanak...bila nak abih baca tu...hhahaha

    ReplyDelete
  3. dulu memang selalu ke Karangkraf ni, mak aii kaki novel kena tahu ni mommy.. grab shopping masa sales macam ni tambah koleksi :)

    ReplyDelete
  4. Pagi tadi dah belek dah kak linnnn :D

    ReplyDelete
  5. Memang berbaloi bila ada sales murah macam ni kan.. Hehe..

    ReplyDelete
  6. alamak dah terlepas tarikh rupanya haha

    ReplyDelete
  7. Murah nya. Nak beli juga lah.

    ReplyDelete
  8. nmpk rmi juga yg membeli..murah kan

    ReplyDelete
  9. Murahnya tu..my wishlist nak beli buku kerana aku seorang perempuan

    ReplyDelete
  10. haritu ada gak tgk2 website karangkraf tapi tue la dah nama bukan kaki membaca, scroll ataih bawah je..pas tu keluar..haha

    ReplyDelete
  11. sakan shopping ye linda haha

    ReplyDelete
  12. Untuk yang kali ini Sha tak beli.. hehehe.. budget dah habis.. tengok je iklan ini lalu lalang..

    ReplyDelete
  13. Saya dua kali buat error last last malas dah.. hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

blogger (382) 2018 (380) Dhia batrisya (362) azlindaalin.com (354) dzal aidi fiqry (289) review (283) resipi (142) travel (66) Daim Naufal (59) daddy (39) advertorial (36) 2019 (32) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (1)