Total Pageviews

9883 YouTube Subscribers Ber Adsense. Terima Kasih semua!

9883 YouTube Subscribers Ber'Adsense'. Terima Kasih semua !   - Alhamdulillah syukur. Dalam sedar tak sedar, beranak pinak dah subs...

9883 YouTube Subscribers Ber'Adsense'. Terima Kasih semua !  - Alhamdulillah syukur. Dalam sedar tak sedar, beranak pinak dah subscribers YouTube mummy. Terima kasih pada yang sudi ikuti kami di YouTube. Jika mummy tertinggal untuk subscribe you all. Jangan lupa tinggalkan komen di video mummy ye. Nanti mummy subscribe balik !


9883 YouTube Subscribers Ber'Adsense'. Terima Kasih semua !


9883 YouTube Subscribers Ber'Adsense'. 4 juta viewers ! Terima Kasih semua ! Banyaknya subscribers? Erm...banyak ke? Mummy rasa biasa je ! Dari 2007 kot aktif YouTUbe dan mula berjinak-jinak upload pada 3-4 tahun yang lepas.


9883 YouTube Subscribers Ber'Adsense'. 4 juta viewers ! Terima Kasih semua ! Banyaknya subscribers? Erm...banyak ke? Mummy rasa biasa je ! Dari 2007 kot aktif YouTUbe dan mula berjinak-jinak upload pada 3-4 tahun yang lepas.

Macam mana boleh dapat banyak YouTube subscribers? Bab ni, jangan tanya mummy sebab mummy memang tak pernah aim untuk menjadi YouTuber pun. Oleh kerana nak simpan segala moment dan video dalam handphone limited untuk simpan memori. Maka, mummy terus upload di YouTube.


Boleh di katakan, meraban je upload tapi aktiflah  juga untuk upload di YouTube !

Korang yang nak tahu tips YouTube seperti jana income dengan YouTube, macamana nak dapatkan subscribers YouTube. Korang boleh baca blog www.hasrulhassan.com ada banyak tips kat sana. Beliau memang sifu segala Adsense.

Bila dah banyak subscribers ni, rugilah kalau tak aim earning kan? Maka mummy baru teringat bab ni dan apply YouTube adsense (earning for adsense) baru-baru ni. Alhamdulillah dah 3 bulan berjalan, income dia macamana? Erm...macam nak bersara dunia blogging aje ! 

Hahaha okay itu tipu. Mana boleh bersara blogging. Tempat sharing dan rujukan diri sendiri. Mummy tak nak cerita bab income. tu..nanti tunggu dapat duit dulu katanya akhir Disember baru YouTUbe nak finalize calculate.

So..tunggu je lah berapa dapat tu hehe


You Might Also Like

13 comments

  1. Assalamualaikum azlinda...tahniah2 bestnya..

    ReplyDelete
  2. Banyaknya like mommy.. Nak sikiy.. Hehee.. Nad pun upload dekt youtube simpan semua kenangan

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Tahniah! :D Nanti jemput join Disember giveaway | win duck card holder worth RM150!

    ReplyDelete
  4. Tahniah!
    Alahai! Mrs. A takde akaun youtube pun huhuhuu

    ReplyDelete
  5. Wow. . Tahniah... Berjanggut lagilah nak dapat 1 juta.. Haha...

    ReplyDelete
  6. Sifu segala Adsense? Uhh tinggi benor penghargaan diberikan tu.

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak..nanti rabia nak review jgk lah youtube ni.hehehe.teringin jgk nak buat vlog.

    ReplyDelete
  8. wah, banyak tu! tahniah akak

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah ramai subs linda..

    ReplyDelete
  10. wah..tahniah mummy..akak kureng sikit upload video kat you tube..tak de menda menarik nak sharing..kalau nak upload video unbox ke atau apa2 video yg nak masuk dlm blog, baru hegeh2 upload video kat you tube

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (399) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (324) 2019 (287) review (282) resipi (148) travel (88) Daim Naufal (83) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) 2020 (4) blogwalking (4) 2017 (2)