Shoplinks.Asia

YouTube Views Azlinda Azman Meningkat, Paling Banyak 8100 Views

YouTube Views Azlinda Azman Meningkat, Paling Banyak 8100 Views - Alhamdulillah..syukur di pagi Jumaat, lama juga mummy tak update perkem...

YouTube Views Azlinda Azman Meningkat, Paling Banyak 8100 Views - Alhamdulillah..syukur di pagi Jumaat, lama juga mummy tak update perkembangan YouTube mummy. Sebabnya, ianya bergantung kepada kerajinan mummy huhu. Kalau rajin, rajinlah mummy upload ke YouTube. Kalau malas nak buat video. Tak adalah nak upload di Youtube tu ha. Memang  niat asalnya dan asbab buat YouTube pun, suka-suka je. Nak kata VLOG pun tak juga..nak kata parodi pun bukan. Makanya, biasa-biasa je views YouTube mummy tu ha. tak adalah juta-juta viewsnya.


YouTube Views Azlinda Azman Meningkat, Paling Banyak 8100 Views


Tapi, terkejut jugalah..bila kelihatan YouTube Views Azlinda Azman Meningkat, Paling Banyak 8100 Views. Allahuakbar. Terima kasih lah pada yang sudi menonton. Tetiba,,, semangat mummy nak buat video tu berkobar-kobar, pulak. Bila dapat tahu YouTube Views Azlinda Azman Meningkat, Paling Banyak 8100 Views.

Mummy bukan nak bangga dengan YouTube Views Azlinda Azman Meningkat, Paling Banyak 8100 Views. Sebenarnya, 8100 views tu tak banyak mana pun. Lelagi, ada pulak video mummy yang mempunyai 0 view.


VIDEO YOUTUBE MUMMY YANG TERHANGAT !!



Video testimoni pam susu double pump paling banyak views sebanyak 8100 views

Review produk kecantikan Cosmoderm, views sebanyak 1600 views


Video masak memasak pun hado hehehe..Lifestyle katanya..views terbanyak 2800 dan 916 views . Eh, dah macam emas 916 pulak ye hehehe

Terselit juga video artis kegemaran mummy Nana Mahazan (mummy minat dari dia AF1 ! ). Views pun agak banyak juga untuk video ini.


Dan, paling terkini video Ayam Goreng McD Bukan Macam Biasa. Ni sebenarnya, adalah video contest via Instagram. Tapi, saje je tepek kat YouTube juga.

Cara-cara nak join contest ni, nanti mummy kongsikan di entri lain ye !

Kesimpulannya, baru 6 je YouTUbe mummy yang banyak views. Seperti dari awal mummy beritahu. Tak smua views mummy mencanak views nya.

Pada yang sudi nak subscribe atau tonton, boleh lah ke Channel YouTube mummy di : www.youtube.com/azlindaazman

You Might Also Like

8 comments

  1. wahhh, 8100 views tu pun dah kira banyak dah tu :D tahniah

    ReplyDelete
  2. bnyk tu kak..kita pun upload suka2

    ReplyDelete
  3. waa...... mcm best je ada channel youtube sendiri...

    ReplyDelete
  4. dah subscribe utube sis lama dh

    ReplyDelete
  5. conngratz mummy alin. =)

    rasa happy kan bila tgk viewers rmai utk video youtube sendiri. Mcm blog jugak, bila tgk readers and viewers makin meningkat rasa lebih teruja nak buat post =)

    Ayam goreg mcdddddddd.... sedapppp even Nadia belum dpt lagi rasa yang baru nie. HMmmm terkilan asyik habis je bila dtg . =(

    ReplyDelete
  6. Tahniah lin😊😊😊

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -