Total Pageviews

PERCUTIAN BANDUNG PART 3 : DAY 1 SHOPPING MINYAK WANGI DI WIN PARFUME BANDUNG INDONESIA

PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA . Perjalanan kami di teruskan, selesai membeli belah ...

PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA . Perjalanan kami di teruskan, selesai membeli belah dan tempah kain baju di New Chand Moda Bandung. Kami meneruskan perjalanan ke Win Parfume Bandung. Win Parfume di Bandung ini adalah toko kedai minyak wangi yang agak terkenal di Bandung. Kebanyakan pengunjung yang bercuti di Bandung , pastinya akan singgah ke Win Parfume Bandung untuk di jadikan ole-ole diri sendiri atau untuk yang tersayang.

Hari pertama ni, bandar Bandung dah mula hujan renyai-renyai dari petang. Tu yang gelap semacam je ni.

Baca juga :
Harga Tiket Malindo >> SINI
Menginap di FaveHotel >> SINI
Bandung Day 1, Part 1 >> SINI
Bandung Day 1, Part 2 >> SINI

PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA . Perjalanan kami di teruskan, selesai membeli belah dan tempah kain baju di New Chand Moda Bandung. Kami meneruskan perjalanan ke Win Parfume Bandung. Win Parfume di Bandung ini adalah toko kedai minyak wangi yang agak terkenal di Bandung. Kebanyakan pengunjung yang bercuti di Bandung , pastinya akan singgah ke Win Parfume Bandung untuk di jadikan ole-ole diri sendiri atau untuk yang tersayang.    Hari pertama ni, bandar Bandung dah mula hujan renyai-renyai dari petang. Tu yang gelap semacam je ni.      PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA    Kami juga tidak mahu lepaskan peluang ke kilang Win Parfume Bandung, di sini kita pilih haruman apa yang kita mahu dan mereka akan bancuhkan ke dalam botol pilihan kita.       Mummy memilih minyak wangi Win Parfume botol 30ml sahaja, berharga Rp35,000 (dalam RM11).    Mummy memang dah sesiap list, nak perfume apa dari Malaysia. Kekononya, tak nak buang masa untuk test dan try bauan lain kat Win Parfume ini.     Takut masa drag akan jadi lambat pulak. Pergi negara orang tak boleh lengah masa. Rugi masa nanti. Betul, tak?    So...Pilihan minyak wangi mummy ialah RALPH, RALPH pink, Anna Sui Fantasy, Gucci Flora, Gucci Rush 2, DKNY Apple, Victoria Secret Bombshell. Ada yang beli sebotol dan ada juga 2 botol. Semuanya untuk diri sendiri dan untuk cikgu-cikgu Dhia dan Dzal je.        Cuma daddy je lah, tak tahu nak pilih bauan Win Parfume untuk rerakan ofisnya dan bapanya. Untuk daddy, daddy cakap tak perlu kot. Haha biasalahkan perfume murah. Tak nak lah !        Balik hotel, buka dan kira perfume yang ada. 5 botol daddy punya untuk ole-ole dan mummy punya pulak 9 botol haha.    Bila mummy pakai dalam bilik, daddy terus cakap "eh, perfume tadi ke ni. Bau dia tak sakit hidung macam minyak wangi pati yang murah".  Sudahnya, plan nak ke Win Parfume lagi ! Esoklah jawabnya hehe tu lah, sapa suh jual mahal  !  HARI KEDUA PETANG REPEAT WIN PARFUME BANDUNG LAGI  Esok harinya, setelah selesai ke sana dan ke sini. Dalam perjalanan pulang ke hotel..kami singgah di WIN Parfume lagi.Kebetulan jalan balik hotel dari Bandar memang lalu kawasan Win Perfume ni. Tak adalah kami ni susahkan pak supir kami.         Dari awal memang mummy memilih dan cari hotel untuk menginap yang tak jauh dari bandar, dan ke jalan luar bandar. Kiranya macam tengah-tengah jugak lah.     Bandung ni jalannya sehala, sesak dan kecil, salah pilih tempat nanti sendiri yang susah sebab akan makan masa.          Settle shopping minyak wangi di Win Parfume ! Next stop KARTIKA SARI !!    Berminat dengan Win Parfume? Hubungi depa ye :)     WiN Parfume  Jl Ir H Djuanda.  No.34 (Dago) Bandung HP : 0812 2315929  Website : https://winparfume.com/


PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA 


Kami juga tidak mahu lepaskan peluang ke kilang Win Parfume Bandung, di sini kita pilih haruman apa yang kita mahu dan mereka akan bancuhkan ke dalam botol pilihan kita.

PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA . Perjalanan kami di teruskan, selesai membeli belah dan tempah kain baju di New Chand Moda Bandung. Kami meneruskan perjalanan ke Win Parfume Bandung. Win Parfume di Bandung ini adalah toko kedai minyak wangi yang agak terkenal di Bandung. Kebanyakan pengunjung yang bercuti di Bandung , pastinya akan singgah ke Win Parfume Bandung untuk di jadikan ole-ole diri sendiri atau untuk yang tersayang.    Hari pertama ni, bandar Bandung dah mula hujan renyai-renyai dari petang. Tu yang gelap semacam je ni.      PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA    Kami juga tidak mahu lepaskan peluang ke kilang Win Parfume Bandung, di sini kita pilih haruman apa yang kita mahu dan mereka akan bancuhkan ke dalam botol pilihan kita.       Mummy memilih minyak wangi Win Parfume botol 30ml sahaja, berharga Rp35,000 (dalam RM11).    Mummy memang dah sesiap list, nak perfume apa dari Malaysia. Kekononya, tak nak buang masa untuk test dan try bauan lain kat Win Parfume ini.     Takut masa drag akan jadi lambat pulak. Pergi negara orang tak boleh lengah masa. Rugi masa nanti. Betul, tak?    So...Pilihan minyak wangi mummy ialah RALPH, RALPH pink, Anna Sui Fantasy, Gucci Flora, Gucci Rush 2, DKNY Apple, Victoria Secret Bombshell. Ada yang beli sebotol dan ada juga 2 botol. Semuanya untuk diri sendiri dan untuk cikgu-cikgu Dhia dan Dzal je.        Cuma daddy je lah, tak tahu nak pilih bauan Win Parfume untuk rerakan ofisnya dan bapanya. Untuk daddy, daddy cakap tak perlu kot. Haha biasalahkan perfume murah. Tak nak lah !        Balik hotel, buka dan kira perfume yang ada. 5 botol daddy punya untuk ole-ole dan mummy punya pulak 9 botol haha.    Bila mummy pakai dalam bilik, daddy terus cakap "eh, perfume tadi ke ni. Bau dia tak sakit hidung macam minyak wangi pati yang murah".  Sudahnya, plan nak ke Win Parfume lagi ! Esoklah jawabnya hehe tu lah, sapa suh jual mahal  !  HARI KEDUA PETANG REPEAT WIN PARFUME BANDUNG LAGI  Esok harinya, setelah selesai ke sana dan ke sini. Dalam perjalanan pulang ke hotel..kami singgah di WIN Parfume lagi.Kebetulan jalan balik hotel dari Bandar memang lalu kawasan Win Perfume ni. Tak adalah kami ni susahkan pak supir kami.         Dari awal memang mummy memilih dan cari hotel untuk menginap yang tak jauh dari bandar, dan ke jalan luar bandar. Kiranya macam tengah-tengah jugak lah.     Bandung ni jalannya sehala, sesak dan kecil, salah pilih tempat nanti sendiri yang susah sebab akan makan masa.          Settle shopping minyak wangi di Win Parfume ! Next stop KARTIKA SARI !!    Berminat dengan Win Parfume? Hubungi depa ye :)     WiN Parfume  Jl Ir H Djuanda.  No.34 (Dago) Bandung HP : 0812 2315929  Website : https://winparfume.com/

Mummy memilih minyak wangi Win Parfume botol 30ml sahaja, berharga Rp35,000 (dalam RM11).

Mummy memang dah sesiap list, nak perfume apa dari Malaysia. Kekononya, tak nak buang masa untuk test dan try bauan lain kat Win Parfume ini. 

Takut masa drag akan jadi lambat pulak. Pergi negara orang tak boleh lengah masa. Rugi masa nanti. Betul, tak?

So...Pilihan minyak wangi mummy ialah RALPH, RALPH pink, Anna Sui Fantasy, Gucci Flora, Gucci Rush 2, DKNY Apple, Victoria Secret Bombshell. Ada yang beli sebotol dan ada juga 2 botol. Semuanya untuk diri sendiri dan untuk cikgu-cikgu Dhia dan Dzal je.

PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA . Perjalanan kami di teruskan, selesai membeli belah dan tempah kain baju di New Chand Moda Bandung. Kami meneruskan perjalanan ke Win Parfume Bandung. Win Parfume di Bandung ini adalah toko kedai minyak wangi yang agak terkenal di Bandung. Kebanyakan pengunjung yang bercuti di Bandung , pastinya akan singgah ke Win Parfume Bandung untuk di jadikan ole-ole diri sendiri atau untuk yang tersayang.    Hari pertama ni, bandar Bandung dah mula hujan renyai-renyai dari petang. Tu yang gelap semacam je ni.      PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA    Kami juga tidak mahu lepaskan peluang ke kilang Win Parfume Bandung, di sini kita pilih haruman apa yang kita mahu dan mereka akan bancuhkan ke dalam botol pilihan kita.       Mummy memilih minyak wangi Win Parfume botol 30ml sahaja, berharga Rp35,000 (dalam RM11).    Mummy memang dah sesiap list, nak perfume apa dari Malaysia. Kekononya, tak nak buang masa untuk test dan try bauan lain kat Win Parfume ini.     Takut masa drag akan jadi lambat pulak. Pergi negara orang tak boleh lengah masa. Rugi masa nanti. Betul, tak?    So...Pilihan minyak wangi mummy ialah RALPH, RALPH pink, Anna Sui Fantasy, Gucci Flora, Gucci Rush 2, DKNY Apple, Victoria Secret Bombshell. Ada yang beli sebotol dan ada juga 2 botol. Semuanya untuk diri sendiri dan untuk cikgu-cikgu Dhia dan Dzal je.        Cuma daddy je lah, tak tahu nak pilih bauan Win Parfume untuk rerakan ofisnya dan bapanya. Untuk daddy, daddy cakap tak perlu kot. Haha biasalahkan perfume murah. Tak nak lah !        Balik hotel, buka dan kira perfume yang ada. 5 botol daddy punya untuk ole-ole dan mummy punya pulak 9 botol haha.    Bila mummy pakai dalam bilik, daddy terus cakap "eh, perfume tadi ke ni. Bau dia tak sakit hidung macam minyak wangi pati yang murah".  Sudahnya, plan nak ke Win Parfume lagi ! Esoklah jawabnya hehe tu lah, sapa suh jual mahal  !  HARI KEDUA PETANG REPEAT WIN PARFUME BANDUNG LAGI  Esok harinya, setelah selesai ke sana dan ke sini. Dalam perjalanan pulang ke hotel..kami singgah di WIN Parfume lagi.Kebetulan jalan balik hotel dari Bandar memang lalu kawasan Win Perfume ni. Tak adalah kami ni susahkan pak supir kami.         Dari awal memang mummy memilih dan cari hotel untuk menginap yang tak jauh dari bandar, dan ke jalan luar bandar. Kiranya macam tengah-tengah jugak lah.     Bandung ni jalannya sehala, sesak dan kecil, salah pilih tempat nanti sendiri yang susah sebab akan makan masa.          Settle shopping minyak wangi di Win Parfume ! Next stop KARTIKA SARI !!    Berminat dengan Win Parfume? Hubungi depa ye :)     WiN Parfume  Jl Ir H Djuanda.  No.34 (Dago) Bandung HP : 0812 2315929  Website : https://winparfume.com/

Cuma daddy je lah, tak tahu nak pilih bauan Win Parfume untuk rerakan ofisnya dan bapanya. Untuk daddy, daddy cakap tak perlu kot. Haha biasalahkan perfume murah. Tak nak lah !

PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA . Perjalanan kami di teruskan, selesai membeli belah dan tempah kain baju di New Chand Moda Bandung. Kami meneruskan perjalanan ke Win Parfume Bandung. Win Parfume di Bandung ini adalah toko kedai minyak wangi yang agak terkenal di Bandung. Kebanyakan pengunjung yang bercuti di Bandung , pastinya akan singgah ke Win Parfume Bandung untuk di jadikan ole-ole diri sendiri atau untuk yang tersayang.    Hari pertama ni, bandar Bandung dah mula hujan renyai-renyai dari petang. Tu yang gelap semacam je ni.      PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA    Kami juga tidak mahu lepaskan peluang ke kilang Win Parfume Bandung, di sini kita pilih haruman apa yang kita mahu dan mereka akan bancuhkan ke dalam botol pilihan kita.       Mummy memilih minyak wangi Win Parfume botol 30ml sahaja, berharga Rp35,000 (dalam RM11).    Mummy memang dah sesiap list, nak perfume apa dari Malaysia. Kekononya, tak nak buang masa untuk test dan try bauan lain kat Win Parfume ini.     Takut masa drag akan jadi lambat pulak. Pergi negara orang tak boleh lengah masa. Rugi masa nanti. Betul, tak?    So...Pilihan minyak wangi mummy ialah RALPH, RALPH pink, Anna Sui Fantasy, Gucci Flora, Gucci Rush 2, DKNY Apple, Victoria Secret Bombshell. Ada yang beli sebotol dan ada juga 2 botol. Semuanya untuk diri sendiri dan untuk cikgu-cikgu Dhia dan Dzal je.        Cuma daddy je lah, tak tahu nak pilih bauan Win Parfume untuk rerakan ofisnya dan bapanya. Untuk daddy, daddy cakap tak perlu kot. Haha biasalahkan perfume murah. Tak nak lah !        Balik hotel, buka dan kira perfume yang ada. 5 botol daddy punya untuk ole-ole dan mummy punya pulak 9 botol haha.    Bila mummy pakai dalam bilik, daddy terus cakap "eh, perfume tadi ke ni. Bau dia tak sakit hidung macam minyak wangi pati yang murah".  Sudahnya, plan nak ke Win Parfume lagi ! Esoklah jawabnya hehe tu lah, sapa suh jual mahal  !  HARI KEDUA PETANG REPEAT WIN PARFUME BANDUNG LAGI  Esok harinya, setelah selesai ke sana dan ke sini. Dalam perjalanan pulang ke hotel..kami singgah di WIN Parfume lagi.Kebetulan jalan balik hotel dari Bandar memang lalu kawasan Win Perfume ni. Tak adalah kami ni susahkan pak supir kami.         Dari awal memang mummy memilih dan cari hotel untuk menginap yang tak jauh dari bandar, dan ke jalan luar bandar. Kiranya macam tengah-tengah jugak lah.     Bandung ni jalannya sehala, sesak dan kecil, salah pilih tempat nanti sendiri yang susah sebab akan makan masa.          Settle shopping minyak wangi di Win Parfume ! Next stop KARTIKA SARI !!    Berminat dengan Win Parfume? Hubungi depa ye :)     WiN Parfume  Jl Ir H Djuanda.  No.34 (Dago) Bandung HP : 0812 2315929  Website : https://winparfume.com/

Balik hotel, buka dan kira perfume yang ada. 5 botol daddy punya untuk ole-ole dan mummy punya pulak 9 botol haha.


Bila mummy pakai dalam bilik, daddy terus cakap "eh, perfume tadi ke ni. Bau dia tak sakit hidung macam minyak wangi pati yang murah".

Sudahnya, plan nak ke Win Parfume lagi ! Esoklah jawabnya hehe tu lah, sapa suh jual mahal  !

Lepas ke Win Perfume day 1 ni, terus p check in hotel. Oleh kerana ada masalah dengan pengurusan hotel. Malam tu, tak dapat nak jenjalan sekitar Cihampelas. Shopping jajan je kat kedai dalam hotel ni. 

Tido, iron baju dan prepare untuk esok hari :) 

HARI KEDUA PETANG REPEAT WIN PARFUME BANDUNG LAGI


Esok harinya, setelah selesai ke sana dan ke sini. Dalam perjalanan pulang ke hotel..kami singgah di WIN Parfume lagi.Kebetulan jalan balik hotel dari Bandar memang lalu kawasan Win Perfume ni. Tak adalah kami ni susahkan pak supir kami.

PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA . Perjalanan kami di teruskan, selesai membeli belah dan tempah kain baju di New Chand Moda Bandung. Kami meneruskan perjalanan ke Win Parfume Bandung. Win Parfume di Bandung ini adalah toko kedai minyak wangi yang agak terkenal di Bandung. Kebanyakan pengunjung yang bercuti di Bandung , pastinya akan singgah ke Win Parfume Bandung untuk di jadikan ole-ole diri sendiri atau untuk yang tersayang.    Hari pertama ni, bandar Bandung dah mula hujan renyai-renyai dari petang. Tu yang gelap semacam je ni.      PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA    Kami juga tidak mahu lepaskan peluang ke kilang Win Parfume Bandung, di sini kita pilih haruman apa yang kita mahu dan mereka akan bancuhkan ke dalam botol pilihan kita.       Mummy memilih minyak wangi Win Parfume botol 30ml sahaja, berharga Rp35,000 (dalam RM11).    Mummy memang dah sesiap list, nak perfume apa dari Malaysia. Kekononya, tak nak buang masa untuk test dan try bauan lain kat Win Parfume ini.     Takut masa drag akan jadi lambat pulak. Pergi negara orang tak boleh lengah masa. Rugi masa nanti. Betul, tak?    So...Pilihan minyak wangi mummy ialah RALPH, RALPH pink, Anna Sui Fantasy, Gucci Flora, Gucci Rush 2, DKNY Apple, Victoria Secret Bombshell. Ada yang beli sebotol dan ada juga 2 botol. Semuanya untuk diri sendiri dan untuk cikgu-cikgu Dhia dan Dzal je.        Cuma daddy je lah, tak tahu nak pilih bauan Win Parfume untuk rerakan ofisnya dan bapanya. Untuk daddy, daddy cakap tak perlu kot. Haha biasalahkan perfume murah. Tak nak lah !        Balik hotel, buka dan kira perfume yang ada. 5 botol daddy punya untuk ole-ole dan mummy punya pulak 9 botol haha.    Bila mummy pakai dalam bilik, daddy terus cakap "eh, perfume tadi ke ni. Bau dia tak sakit hidung macam minyak wangi pati yang murah".  Sudahnya, plan nak ke Win Parfume lagi ! Esoklah jawabnya hehe tu lah, sapa suh jual mahal  !  HARI KEDUA PETANG REPEAT WIN PARFUME BANDUNG LAGI  Esok harinya, setelah selesai ke sana dan ke sini. Dalam perjalanan pulang ke hotel..kami singgah di WIN Parfume lagi.Kebetulan jalan balik hotel dari Bandar memang lalu kawasan Win Perfume ni. Tak adalah kami ni susahkan pak supir kami.         Dari awal memang mummy memilih dan cari hotel untuk menginap yang tak jauh dari bandar, dan ke jalan luar bandar. Kiranya macam tengah-tengah jugak lah.     Bandung ni jalannya sehala, sesak dan kecil, salah pilih tempat nanti sendiri yang susah sebab akan makan masa.          Settle shopping minyak wangi di Win Parfume ! Next stop KARTIKA SARI !!    Berminat dengan Win Parfume? Hubungi depa ye :)     WiN Parfume  Jl Ir H Djuanda.  No.34 (Dago) Bandung HP : 0812 2315929  Website : https://winparfume.com/

Dari awal memang mummy memilih dan cari hotel untuk menginap yang tak jauh dari bandar, dan ke jalan luar bandar. Kiranya macam tengah-tengah jugak lah. 

Bandung ni jalannya sehala, sesak dan kecil, salah pilih tempat nanti sendiri yang susah sebab akan makan masa.


PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA . Perjalanan kami di teruskan, selesai membeli belah dan tempah kain baju di New Chand Moda Bandung. Kami meneruskan perjalanan ke Win Parfume Bandung. Win Parfume di Bandung ini adalah toko kedai minyak wangi yang agak terkenal di Bandung. Kebanyakan pengunjung yang bercuti di Bandung , pastinya akan singgah ke Win Parfume Bandung untuk di jadikan ole-ole diri sendiri atau untuk yang tersayang.    Hari pertama ni, bandar Bandung dah mula hujan renyai-renyai dari petang. Tu yang gelap semacam je ni.      PERCUTIAN BANDUNG PART 3 - DAY 1 : SHOPPING MINYAK WANGI DI PARFUME BANDUNG INDONESIA    Kami juga tidak mahu lepaskan peluang ke kilang Win Parfume Bandung, di sini kita pilih haruman apa yang kita mahu dan mereka akan bancuhkan ke dalam botol pilihan kita.       Mummy memilih minyak wangi Win Parfume botol 30ml sahaja, berharga Rp35,000 (dalam RM11).    Mummy memang dah sesiap list, nak perfume apa dari Malaysia. Kekononya, tak nak buang masa untuk test dan try bauan lain kat Win Parfume ini.     Takut masa drag akan jadi lambat pulak. Pergi negara orang tak boleh lengah masa. Rugi masa nanti. Betul, tak?    So...Pilihan minyak wangi mummy ialah RALPH, RALPH pink, Anna Sui Fantasy, Gucci Flora, Gucci Rush 2, DKNY Apple, Victoria Secret Bombshell. Ada yang beli sebotol dan ada juga 2 botol. Semuanya untuk diri sendiri dan untuk cikgu-cikgu Dhia dan Dzal je.        Cuma daddy je lah, tak tahu nak pilih bauan Win Parfume untuk rerakan ofisnya dan bapanya. Untuk daddy, daddy cakap tak perlu kot. Haha biasalahkan perfume murah. Tak nak lah !        Balik hotel, buka dan kira perfume yang ada. 5 botol daddy punya untuk ole-ole dan mummy punya pulak 9 botol haha.    Bila mummy pakai dalam bilik, daddy terus cakap "eh, perfume tadi ke ni. Bau dia tak sakit hidung macam minyak wangi pati yang murah".  Sudahnya, plan nak ke Win Parfume lagi ! Esoklah jawabnya hehe tu lah, sapa suh jual mahal  !  HARI KEDUA PETANG REPEAT WIN PARFUME BANDUNG LAGI  Esok harinya, setelah selesai ke sana dan ke sini. Dalam perjalanan pulang ke hotel..kami singgah di WIN Parfume lagi.Kebetulan jalan balik hotel dari Bandar memang lalu kawasan Win Perfume ni. Tak adalah kami ni susahkan pak supir kami.         Dari awal memang mummy memilih dan cari hotel untuk menginap yang tak jauh dari bandar, dan ke jalan luar bandar. Kiranya macam tengah-tengah jugak lah.     Bandung ni jalannya sehala, sesak dan kecil, salah pilih tempat nanti sendiri yang susah sebab akan makan masa.          Settle shopping minyak wangi di Win Parfume ! Next stop KARTIKA SARI !!    Berminat dengan Win Parfume? Hubungi depa ye :)     WiN Parfume  Jl Ir H Djuanda.  No.34 (Dago) Bandung HP : 0812 2315929  Website : https://winparfume.com/

Settle shopping minyak wangi di Win Parfume Day 2 ! 

Berminat dengan Win Parfume? Hubungi depa ye :) 

WiN Parfume
Jl Ir H Djuanda.
No.34 (Dago) Bandung
HP : 0812 2315929

Website : https://winparfume.com/


You Might Also Like

13 comments

  1. wahhh.. banyaknya minyak wangi :)

    ReplyDelete
  2. Sesuai gi sini kalau yg minat perfume atau nak berniaga perfume. Hehe

    ReplyDelete
  3. Pergi bandung memang tak pernah tak beli minyak wangi ni...dulu pilih2, dia wrap pas tu dia pos kan..so takde la berat bag nanti

    ReplyDelete
  4. Bagus juga buat cenderahati.. Satu kelainan.. Pandai Mummy linda merancang.. Boleh singgah 2,3 kali sebab sejalan..

    ReplyDelete
  5. hah, tue la daddy..jual mahal..repeat blik ke situ..haha...

    ReplyDelete
  6. Minyak wangi kat Bandung ni murah-murah dan baunya wangi serta berkualitikan.

    ReplyDelete
  7. Lama dah tak ke Bandung.. Teringin pula ke Bandung suka shopping dekat sana best... Minyak wangi pun mampu beli yang branded

    ReplyDelete
  8. Wah macam best ja nie Linda dapat beli banyak macam nie.. murah pun murah kan..

    ReplyDelete
  9. Murah tak semesti tak best kan kak. Next time boleh masuk list ni.

    ReplyDelete
  10. Wah banyak perfume bertuah orang yang hadiah dari kak linda

    ReplyDelete
  11. macma-macam minyak wangi ye..wah pengalaman yang best ni ...

    ReplyDelete
  12. Was bestnya akak mmg suka minyak wangi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (390) 2018 (382) blogger (381) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (314) review (282) 2019 (178) resipi (146) travel (84) Daim Naufal (75) daddy (41) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)