Total Pageviews

OPEN HOUSE RAYA RUMAH BLOGGER DKNA

OPEN HOUSE RAYA RUMAH BLOGGER Dkna -  Assalamualaikum, Selamat berhujung ye semua. Kisah entri blog mummy di teruskan dengan entri OPEN HOU...

OPEN HOUSE RAYA RUMAH BLOGGER Dkna -  Assalamualaikum, Selamat berhujung ye semua. Kisah entri blog mummy di teruskan dengan entri OPEN HOUSE RAYA. Alhamdulillah this year, kami sempat menghadiri beberapa majlis OPEN HOUSE RAYA. Tahun lepas, kami tak ke mana-mana OPEN HOUSE RAYA. Daddy busy kerja, dengan ada anak kecik. So memang kami tak berkesempatan nak ke OPEN HOUSE RAYA. Berbalik kisah tahun ni, yesss! Rumah pertama (Minggu lepas) yang kami dapat terjah ialah OPEN HOUSE RAYA RUMAH BLOGGER DKNA

OPEN HOUSE RAYA RUMAH BLOGGER DKNA



Kebetulan tak jauh dari rumah kami. Dalam 10minit je. Nasib baik Dkna buat kat rumah kakak dia di Kajang ni haaaa. So, weekend lepas memang beraya di sekitar Kajang dan Semenyih je. 

Menu makanan semua sedap-sedap. Tapi tak de lah datang OPEN HOUSE RAYA RUMAH BLOGGER Dkna mummy amek semua gambar pulak kan. Majlis orang kot hehe. 




Terima kasih kerana menjemput kami sekeluarga ye! 

Orang cakap jalan jem sana sini last week. Banyak yang buat open house agaknya kan. 

Kami alhamdulillah tak redah jem. Sb dalam kawasan je kan

Blogger Dkna ni kami kenal lama dah. Since dulu sesama dalam satu group Blogger. Lama tak jumpa face to face. 

Oh ya.. Group Blogger kami tu. Kisah dulu lah. Mummy dah tak join tau memana official group kelab Blogger (yang ada komitmen). Highlight sket  lah sekejap, sebab ramai yang sampai sekarang ni pun masih tanya (Walau mummy dah lama bukan ahlinya) ada yang ingat mummy Blogger dari kelab sana. 

Terlanjur tu, nak cerita bab Blogger sket lah. Yang bukan Blogger, mungkin ada yang tak faham. Ngat Blogger ni macam satu Pekerjaan. Macam wartawan the star, wartawan sinar harian gitu. 

No no no

Blogger ni depends lah. Macam mummy.. Mummy ni, independence Blogger. Sendirian Berhad gituhhh :) 

Nak tulis apa ikut suka. 

Dan.. Mummy bukan terikat dengan mana-mana kelab, persatuan Blogger bergaji. 

Cukuplah keje kat opis bergaji dan ada komitmen tu ha.. Tak nak banyak komitmen dahhh. 

Sebenarnya... 
Blogger ni bukan macam kerja yang ada boss, kena ikut arahan buat itu ini. Unless di hire sebagai penulis tetap atau admin satu-satunya official blog. But not me, K! 

Eh.. Nak cerita pasal OPEN HOUSE RAYA RUMAH BLOGGER Dkna. Cerita pasal Blogger club rpulak hehehe. 

Apa-apa pun kami tetap kawan dengan semua Blogger. Mana yang mummy kadang-kadang terlupa tegur. Korang mai je lah tegur mummy K. I kawan dengan semua orang ye! 



You Might Also Like

10 comments

  1. Wah seronoknya dapat jumpa rakan blogger...

    ReplyDelete
  2. Wah seronok kan Linda dapat jumpa kawan blogger macam nie. Kak Sue pun lama tak jumpa Dkna jugak.. Kak Sue pun tak ada join group tu dah.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Seronoknya jumpa kawan blogger 😍😍 tak boleh nak bagi komitmen sangat juga dekat group blogger cuma kalau free bolehlah join sesekali hehe

    ReplyDelete
  4. Seronoknya beraya di rumah kawan blogger Dkna ye

    ReplyDelete
  5. Seronok beraya rumah kawan2 blogger. Eratkan silaturrahim sesambil tu.

    ReplyDelete
  6. Akak sejak mak tak sihat ni memang tak buta open house...tengok semua buat open house terus rasa teringin plak..

    ReplyDelete
  7. akak, mggu lepas baru attend open house...tu pun nasib ada org nak ajak..klu x, duk je la kat rumah, layan Netflix..haha

    ReplyDelete
  8. Seronoknya dapat beraya rumah kawan2 kak.

    ReplyDelete
  9. kita macam nak stuju jugak lah part kak lin tulis pasal kelab blogger tu. hahahhahahahha.

    ReplyDelete
  10. menulis di blog utk kepuasan diri je, alin. aida lah kan :)
    nak join grup or event, mostly aktif di KL.
    certain negeri ada buat grup. Melaka xde grup pun hi hi hi hi tak ramai kot.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (395) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (321) review (282) 2019 (263) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (81) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)