Total Pageviews

OPEN HOUSE RAYA 2019 TABIKA KEMAS ANAK

OPEN HOUSE RAYA 2019 TABIKA KEMAS ANAK - Sebut pasal raya, sana sini OPEN HOUSE. Tak kiralah OPEN HOUSE raya di rumah sanak saudara, sahab...

OPEN HOUSE RAYA 2019 TABIKA KEMAS ANAK - Sebut pasal raya, sana sini OPEN HOUSE. Tak kiralah OPEN HOUSE raya di rumah sanak saudara, sahabat handai, syarikat mahupun sekolah. Tak ketinggalan, sekolah anak kami TABIKA KEMAS juga. Sempat kami hadirkan diri. Sekolah anak kami bukan sahaja meraikan OPEN HOUSE RAYA 2019 tetapi ada birthday celebrations juga di TABIKA KEMAS ANAK

OPEN HOUSE RAYA 2019 TABIKA KEMAS ANAK



Berbaju raya lah kami


Dzal turut berbaju melayu. Tanpa songkok dan samping. 


Birthday boy for June! 


Kenang-kenangan

Anak-anak yang bersekolah sama

Bff forever 

Dengan cikgu-cikgu 

Semua yang sambut birthday dalam masa 3 bulan ni

Makannnnn.. 

Anak-anak gembira dan sudah faham erti Aidifitri. Sememangnya, hari yang depa nanti-nantikan.

Paling seronok tentulah dapat beraya bersama kawan-kawan di sekolah. 

Mummy, simpankan kenangan anak-anak di sini juga. Moga kelak, dapat korang baca dan lihat aktiviti korang sendiri. 

Baca juga :




You Might Also Like

10 comments

  1. Meriah jugak ooen house tabika kemas kan. Anak anak mestilah seronok

    ReplyDelete
  2. Meriah juga sambutan hari raya kat sini ya. Kak Sue pun suka simpan cerita kat blog, semoga nanti bila depa besar dapat baca untuk kenangan kan..

    ReplyDelete
  3. Wah meriah dan cantik hiasan majlis..dh penghujung syawal dh kita ya

    ReplyDelete
  4. Meriahnya. Tadika syafi awal2 dah buat jamuan. Suka budak2 tu semua.

    ReplyDelete
  5. Bukan main sekarang kan tadika ada open house..zaman kita dulu mana ada ye tak?

    ReplyDelete
  6. Ensem dzal Dan cantik sgt dhiya

    ReplyDelete
  7. cantik kakak dhia...suka dress tu..beli kat ne, yeak..hehe

    ReplyDelete
  8. Meriahnya sambutan raya depa. Comel ja anak2 berbaju raya ha.

    ReplyDelete
  9. Comel2 semua budak2 tuh. Seronok budak2 dapat beraya dengan kawan-kawan. Paling best kita dapat join and amik gambar derang. Kita dulu tak pasti ada ke tak eh jamuan raya masa tadika ni. Heheh..

    ReplyDelete
  10. cantiknya photobooth tadika anak anak kak lin...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (216) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)