Total Pageviews

Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara

Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara - Hai korang, adesss lama betul mummy nak cari mood dan ide...

Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara - Hai korang, adesss lama betul mummy nak cari mood dan idea untuk entri Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara. Mummy ini...ada masa nak update blog bukan ikut mood je, tapi ikut tajuk jugak hahaha. Kalau rasa excited dengan tajuk tertentu tu, memang lajulah update blog. Kalau lama dah tinggalkan aktiviti tu dan duduk dalam blog draft lama sangat , memang mengundang kemalasan hahaha. Okay sebelum cerita Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara basi. Jom lah kita kasi perabihkan cerita ini. Sebenarnya, mummy dapat murah semua ni sebab beli kupon online di FAVE

Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara


Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara - Hai korang, adesss lama betul mummy nak cari mood dan idea untuk entri Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara. Mummy ini...ada masa nak update blog bukan ikut mood je, tapi ikut tajuk jugak hahaha. Kalau rasa excited dengan tajuk tertentu tu, memang lajulah update blog. Kalau lama dah tinggalkan aktiviti tu dan duduk dalam blog draft lama sangat , memang mengundang kemalasan hahaha. Okay sebelum cerita Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara basi. Jom lah kita kasi perabihkan cerita ini. Sebenarnya, mummy dapat murah semua ni sebab beli kupon online di FAVE  Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara       Tadaaaa. nilah kedainya. Dulu kedai Ministry Hair & Beauty Ara Damansara dalam Tesco Ara Damansara. Mummy pernah ceritakan dalam blog di http://www.azlindaalin.com/2018/10/sesi-cantikkan-kuku-manicure-pedicure-murah-di-ara-damansara.html    Harga asal untuk gunting rambut, cuci dan blow adalah sebanyak RM45, selepas diskaun harganya RM18. Dah cukup murah bagi mummy RM18 ni. Tup..tup mummy dapat cash back (dari penggunaan FAVE sebelum ini sebanyak RM10.20 makanya. Untuk gunting, cuci dan blow rambut mummy hanya di kenakan RM7.80 je !        Resit, berbaloi ! dahla murah, ada cash back untuk next purchase pulak        Alang-alang dapat harga murah, pi sambung pulak buat manicure padicure. Raya hari tu, fully booked. Selalunya nak raya mummy ni suka cantikkan diri. Lepas raya pun boleh lah ! Nak belek kuku tangan kaki kat rumah secara details memang tak ada masalah !      Siap potongkan kuku dan bersihkan kuku. Tinggal sendiri untuk maintain je nanti        Dah siap, kilat dan bersih dah kuku !              Kaki pulak, kuku kaki ni mummy suka buat padicure je. Malas nak belek sendiri kat rumah. Bolehlah sebulan sekali buat, kan !        Total buat manicure padicure mummy ini hanya RM28 je ! 1 kuku barharga RM1++ je. Mummy ni selalu meeting dan berjumpa dengan orang. Jadi...bagi mummy untuk jaga penampilan kuku ini amat penting juga.     Korang nak voucher RM5 dari Fave? Kalau nak...korang klik je link kat bawah ini ye. Nanti dah ada RM5, bolehlah try servis di FAVE. Bukan je ada beauty services, ada foos, dining, hotel, massage dan banyak lagi voucher murah yang boleh dapat di sana.    Fave ni nama lamanya adalah Groupon. Siapa pernah dengar tentang Groupon?    https://myfave.com/invite/N0RHQ?city=kuala-lumpur

Tadaaaa. nilah kedainya. Dulu kedai Ministry Hair & Beauty Ara Damansara dalam Tesco Ara Damansara. Mummy pernah ceritakan dalam blog di http://www.azlindaalin.com/2018/10/sesi-cantikkan-kuku-manicure-pedicure-murah-di-ara-damansara.html

Harga asal untuk gunting rambut, cuci dan blow adalah sebanyak RM45, selepas diskaun harganya RM18. Dah cukup murah bagi mummy RM18 ni. Tup..tup mummy dapat cash back (dari penggunaan FAVE sebelum ini sebanyak RM10.20 makanya. Untuk gunting, cuci dan blow rambut mummy hanya di kenakan RM7.80 je !


Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara - Hai korang, adesss lama betul mummy nak cari mood dan idea untuk entri Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara. Mummy ini...ada masa nak update blog bukan ikut mood je, tapi ikut tajuk jugak hahaha. Kalau rasa excited dengan tajuk tertentu tu, memang lajulah update blog. Kalau lama dah tinggalkan aktiviti tu dan duduk dalam blog draft lama sangat , memang mengundang kemalasan hahaha. Okay sebelum cerita Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara basi. Jom lah kita kasi perabihkan cerita ini. Sebenarnya, mummy dapat murah semua ni sebab beli kupon online di FAVE  Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara       Tadaaaa. nilah kedainya. Dulu kedai Ministry Hair & Beauty Ara Damansara dalam Tesco Ara Damansara. Mummy pernah ceritakan dalam blog di http://www.azlindaalin.com/2018/10/sesi-cantikkan-kuku-manicure-pedicure-murah-di-ara-damansara.html    Harga asal untuk gunting rambut, cuci dan blow adalah sebanyak RM45, selepas diskaun harganya RM18. Dah cukup murah bagi mummy RM18 ni. Tup..tup mummy dapat cash back (dari penggunaan FAVE sebelum ini sebanyak RM10.20 makanya. Untuk gunting, cuci dan blow rambut mummy hanya di kenakan RM7.80 je !        Resit, berbaloi ! dahla murah, ada cash back untuk next purchase pulak        Alang-alang dapat harga murah, pi sambung pulak buat manicure padicure. Raya hari tu, fully booked. Selalunya nak raya mummy ni suka cantikkan diri. Lepas raya pun boleh lah ! Nak belek kuku tangan kaki kat rumah secara details memang tak ada masalah !      Siap potongkan kuku dan bersihkan kuku. Tinggal sendiri untuk maintain je nanti        Dah siap, kilat dan bersih dah kuku !              Kaki pulak, kuku kaki ni mummy suka buat padicure je. Malas nak belek sendiri kat rumah. Bolehlah sebulan sekali buat, kan !        Total buat manicure padicure mummy ini hanya RM28 je ! 1 kuku barharga RM1++ je. Mummy ni selalu meeting dan berjumpa dengan orang. Jadi...bagi mummy untuk jaga penampilan kuku ini amat penting juga.     Korang nak voucher RM5 dari Fave? Kalau nak...korang klik je link kat bawah ini ye. Nanti dah ada RM5, bolehlah try servis di FAVE. Bukan je ada beauty services, ada foos, dining, hotel, massage dan banyak lagi voucher murah yang boleh dapat di sana.    Fave ni nama lamanya adalah Groupon. Siapa pernah dengar tentang Groupon?    https://myfave.com/invite/N0RHQ?city=kuala-lumpur
Resit, berbaloi ! dahla murah, ada cash back untuk next purchase pulak

Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara - Hai korang, adesss lama betul mummy nak cari mood dan idea untuk entri Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara. Mummy ini...ada masa nak update blog bukan ikut mood je, tapi ikut tajuk jugak hahaha. Kalau rasa excited dengan tajuk tertentu tu, memang lajulah update blog. Kalau lama dah tinggalkan aktiviti tu dan duduk dalam blog draft lama sangat , memang mengundang kemalasan hahaha. Okay sebelum cerita Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara basi. Jom lah kita kasi perabihkan cerita ini. Sebenarnya, mummy dapat murah semua ni sebab beli kupon online di FAVE  Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara       Tadaaaa. nilah kedainya. Dulu kedai Ministry Hair & Beauty Ara Damansara dalam Tesco Ara Damansara. Mummy pernah ceritakan dalam blog di http://www.azlindaalin.com/2018/10/sesi-cantikkan-kuku-manicure-pedicure-murah-di-ara-damansara.html    Harga asal untuk gunting rambut, cuci dan blow adalah sebanyak RM45, selepas diskaun harganya RM18. Dah cukup murah bagi mummy RM18 ni. Tup..tup mummy dapat cash back (dari penggunaan FAVE sebelum ini sebanyak RM10.20 makanya. Untuk gunting, cuci dan blow rambut mummy hanya di kenakan RM7.80 je !        Resit, berbaloi ! dahla murah, ada cash back untuk next purchase pulak        Alang-alang dapat harga murah, pi sambung pulak buat manicure padicure. Raya hari tu, fully booked. Selalunya nak raya mummy ni suka cantikkan diri. Lepas raya pun boleh lah ! Nak belek kuku tangan kaki kat rumah secara details memang tak ada masalah !      Siap potongkan kuku dan bersihkan kuku. Tinggal sendiri untuk maintain je nanti        Dah siap, kilat dan bersih dah kuku !              Kaki pulak, kuku kaki ni mummy suka buat padicure je. Malas nak belek sendiri kat rumah. Bolehlah sebulan sekali buat, kan !        Total buat manicure padicure mummy ini hanya RM28 je ! 1 kuku barharga RM1++ je. Mummy ni selalu meeting dan berjumpa dengan orang. Jadi...bagi mummy untuk jaga penampilan kuku ini amat penting juga.     Korang nak voucher RM5 dari Fave? Kalau nak...korang klik je link kat bawah ini ye. Nanti dah ada RM5, bolehlah try servis di FAVE. Bukan je ada beauty services, ada foos, dining, hotel, massage dan banyak lagi voucher murah yang boleh dapat di sana.    Fave ni nama lamanya adalah Groupon. Siapa pernah dengar tentang Groupon?    https://myfave.com/invite/N0RHQ?city=kuala-lumpur

Alang-alang dapat harga murah, pi sambung pulak buat manicure padicure. Raya hari tu, fully booked. Selalunya nak raya mummy ni suka cantikkan diri. Lepas raya pun boleh lah ! Nak belek kuku tangan kaki kat rumah secara details memang tak ada masalah !

Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara - Hai korang, adesss lama betul mummy nak cari mood dan idea untuk entri Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara. Mummy ini...ada masa nak update blog bukan ikut mood je, tapi ikut tajuk jugak hahaha. Kalau rasa excited dengan tajuk tertentu tu, memang lajulah update blog. Kalau lama dah tinggalkan aktiviti tu dan duduk dalam blog draft lama sangat , memang mengundang kemalasan hahaha. Okay sebelum cerita Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara basi. Jom lah kita kasi perabihkan cerita ini. Sebenarnya, mummy dapat murah semua ni sebab beli kupon online di FAVE  Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara       Tadaaaa. nilah kedainya. Dulu kedai Ministry Hair & Beauty Ara Damansara dalam Tesco Ara Damansara. Mummy pernah ceritakan dalam blog di http://www.azlindaalin.com/2018/10/sesi-cantikkan-kuku-manicure-pedicure-murah-di-ara-damansara.html    Harga asal untuk gunting rambut, cuci dan blow adalah sebanyak RM45, selepas diskaun harganya RM18. Dah cukup murah bagi mummy RM18 ni. Tup..tup mummy dapat cash back (dari penggunaan FAVE sebelum ini sebanyak RM10.20 makanya. Untuk gunting, cuci dan blow rambut mummy hanya di kenakan RM7.80 je !        Resit, berbaloi ! dahla murah, ada cash back untuk next purchase pulak        Alang-alang dapat harga murah, pi sambung pulak buat manicure padicure. Raya hari tu, fully booked. Selalunya nak raya mummy ni suka cantikkan diri. Lepas raya pun boleh lah ! Nak belek kuku tangan kaki kat rumah secara details memang tak ada masalah !      Siap potongkan kuku dan bersihkan kuku. Tinggal sendiri untuk maintain je nanti        Dah siap, kilat dan bersih dah kuku !              Kaki pulak, kuku kaki ni mummy suka buat padicure je. Malas nak belek sendiri kat rumah. Bolehlah sebulan sekali buat, kan !        Total buat manicure padicure mummy ini hanya RM28 je ! 1 kuku barharga RM1++ je. Mummy ni selalu meeting dan berjumpa dengan orang. Jadi...bagi mummy untuk jaga penampilan kuku ini amat penting juga.     Korang nak voucher RM5 dari Fave? Kalau nak...korang klik je link kat bawah ini ye. Nanti dah ada RM5, bolehlah try servis di FAVE. Bukan je ada beauty services, ada foos, dining, hotel, massage dan banyak lagi voucher murah yang boleh dapat di sana.    Fave ni nama lamanya adalah Groupon. Siapa pernah dengar tentang Groupon?    https://myfave.com/invite/N0RHQ?city=kuala-lumpur
Siap potongkan kuku dan bersihkan kuku. Tinggal sendiri untuk maintain je nanti


Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara - Hai korang, adesss lama betul mummy nak cari mood dan idea untuk entri Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara. Mummy ini...ada masa nak update blog bukan ikut mood je, tapi ikut tajuk jugak hahaha. Kalau rasa excited dengan tajuk tertentu tu, memang lajulah update blog. Kalau lama dah tinggalkan aktiviti tu dan duduk dalam blog draft lama sangat , memang mengundang kemalasan hahaha. Okay sebelum cerita Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara basi. Jom lah kita kasi perabihkan cerita ini. Sebenarnya, mummy dapat murah semua ni sebab beli kupon online di FAVE  Potong, Cuci dan Blow Rambut Murah di Ministry Hair & Beauty Ara Damansara       Tadaaaa. nilah kedainya. Dulu kedai Ministry Hair & Beauty Ara Damansara dalam Tesco Ara Damansara. Mummy pernah ceritakan dalam blog di http://www.azlindaalin.com/2018/10/sesi-cantikkan-kuku-manicure-pedicure-murah-di-ara-damansara.html    Harga asal untuk gunting rambut, cuci dan blow adalah sebanyak RM45, selepas diskaun harganya RM18. Dah cukup murah bagi mummy RM18 ni. Tup..tup mummy dapat cash back (dari penggunaan FAVE sebelum ini sebanyak RM10.20 makanya. Untuk gunting, cuci dan blow rambut mummy hanya di kenakan RM7.80 je !        Resit, berbaloi ! dahla murah, ada cash back untuk next purchase pulak        Alang-alang dapat harga murah, pi sambung pulak buat manicure padicure. Raya hari tu, fully booked. Selalunya nak raya mummy ni suka cantikkan diri. Lepas raya pun boleh lah ! Nak belek kuku tangan kaki kat rumah secara details memang tak ada masalah !      Siap potongkan kuku dan bersihkan kuku. Tinggal sendiri untuk maintain je nanti        Dah siap, kilat dan bersih dah kuku !              Kaki pulak, kuku kaki ni mummy suka buat padicure je. Malas nak belek sendiri kat rumah. Bolehlah sebulan sekali buat, kan !        Total buat manicure padicure mummy ini hanya RM28 je ! 1 kuku barharga RM1++ je. Mummy ni selalu meeting dan berjumpa dengan orang. Jadi...bagi mummy untuk jaga penampilan kuku ini amat penting juga.     Korang nak voucher RM5 dari Fave? Kalau nak...korang klik je link kat bawah ini ye. Nanti dah ada RM5, bolehlah try servis di FAVE. Bukan je ada beauty services, ada foos, dining, hotel, massage dan banyak lagi voucher murah yang boleh dapat di sana.    Fave ni nama lamanya adalah Groupon. Siapa pernah dengar tentang Groupon?    https://myfave.com/invite/N0RHQ?city=kuala-lumpur
Dah siap, kilat dan bersih dah kuku !






Kaki pulak, kuku kaki ni mummy suka buat padicure je. Malas nak belek sendiri kat rumah. Bolehlah sebulan sekali buat, kan !



Total buat manicure padicure mummy ini hanya RM28 je ! 1 kuku barharga RM1++ je. Mummy ni selalu meeting dan berjumpa dengan orang. Jadi...bagi mummy untuk jaga penampilan kuku ini amat penting juga. 

Korang nak voucher RM5 dari Fave? Kalau nak...korang klik je link kat bawah ini ye. Nanti dah ada RM5, bolehlah try servis di FAVE. Bukan je ada beauty services, ada foos, dining, hotel, massage dan banyak lagi voucher murah yang boleh dapat di sana.

Fave ni nama lamanya adalah Groupon. Siapa pernah dengar tentang Groupon?



You Might Also Like

17 comments

  1. Wah cantiknya kuku akak hehehe. Mcm Rabia potong kuku je. Xprnh buat lg manicure tu. Kilat2kan kuku tu x pernah buat lg

    ReplyDelete
  2. Murahnya.. Shah Alam ada tak sis? Hahaha

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya Linda buat rawatan kuku tu..

    ReplyDelete
  4. Murah dah tu kak harga dia.. Syoknya ada servis untuk kuku sekali.. Lama teringin nak buat

    ReplyDelete
  5. Groupon! Pernah dengar 😍 Wah kilatnya kuku. Kemas, cantik, licin 🤗

    ReplyDelete
  6. lama tak pergi menicure dan pedicure ni..rasa nak baut je..tapi ntah bila tak busynya..hahaa

    ReplyDelete
  7. bestnya buat manicure pedicure yea.. berkilat kukunya lepas dah siap

    ReplyDelete
  8. Tak pernah buat manicure pedicure. Tapi syok juga kan sesekali manjakan diri. Kecantikan luaran dan dalaman perlu dijaga sebaiknya.

    ReplyDelete
  9. murahnya manicure tu? lama dah tak guna Fave. dulunya Groupon kan kak?

    https://mumblingcici.blogspot.com/2019/07/lulu-hypermarket-kini-dibuka-di-1.html

    ReplyDelete
  10. Wah I pun nak check out Fave sebab tengah cari tempat nak cuci and blow rambut

    ReplyDelete
  11. Nak manjakan diri gak la macam ni...rambut dah panjang sangat dah pun...

    ReplyDelete
  12. sama la mummy..akak pun suka beli kupon kat fave ni..berbaloi...

    ReplyDelete
  13. sama la mummy..akak pun suka beli kupon kat fave ni..berbaloi...

    ReplyDelete
  14. cik en tak pernha buat treatment kuku.. mcm menarik je ni

    ReplyDelete
  15. Wah bestnya manjakan diri dengan pedicure.. teringin nak cuba..

    ReplyDelete
  16. wah siap ada voucher lg la akak suka

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (391) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (317) review (282) 2019 (220) resipi (148) travel (86) Daim Naufal (79) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)