Sesi Cantikkan Kuku Manicure Pedicure Murah Di Damansara

Sesi Cantikkan Kuku Manicure Pedicure Murah Di Damansara - Dah lama beritahu hubsbaby kita..nak buat manicure pedicure ni. Sebab kuku kaki...

Sesi Cantikkan Kuku Manicure Pedicure Murah Di Damansara - Dah lama beritahu hubsbaby kita..nak buat manicure pedicure ni. Sebab kuku kaki mummy jenis susah nak kilat walau setiap hari berus. Nak buat pedi sendiri memang idoklah rajin haha. Dedulu masa tak ada anak, daddy rajin buatkan manicure dan pedicure mummy. Gigih beli satu set peralatan tu ha. Dulu lahhh bahaha. Sekarang?


Sesi Cantikkan Kuku Manicure Pedicure Murah Di Damansara


Sesi Cantikkan Kuku Manicure Pedicure Murah Di Damansara - Dah lama beritahu hubsbaby kita..nak buat manicure pedicure ni. Sebab kuku kaki mummy jenis susah nak kilat walau setiap hari berus. Nak buat pedi sendiri memang idoklah rajin haha. Dedulu masa tak ada anak, daddy rajin buatkan manicure dan pedicure mummy. Gigih beli satu set peralatan tu ha. Dulu lahhh bahaha. Sekarang?

Sekarang memang cari kedai je lah. Daddy soh mummy ber 'me time' waktu rehat. Weekend dia takut tak ter'handle' si Daim yang baru dapat kaki tu ha. Puas juga riki riki Citta Mall waktu lunch. Ada salon yang buat servis manicure pedicure pada harga RM99. 

Masih dalam 50/50. Nak buat ke idak. So...berminggu jugalah pikirkan nya..nak ke idak.

Ada masanya..mummy suka lunch kat Tesco Ara Damansara. Jenjalan jugak dalam tu, tengok kedai apa yng best.

Bila lunch di Tesco Ara Damansara, mummy ternampak ada satu salon ni. RM19.90 promotion untuk basic Manicure Pedicure. Memang say YES lah kan..Sesi Cantikkan Kuku Menicure Pedicure Murah Di Damansara ! 

Promotion RM19.90 ni untuk basic Menicure Pedicure je. Promo hingga Deepavali. Weekdays (Isnin-Jumaat) sebelum 5 petang.

Dia buat shaping dan buffing. Kalau amek yang normal mani pedi tu..dalam tak sampai RM50 juga. Ada massage, skrub, buang kutikel dan banyak lagi. 

Next month boleh ambil pakej normal manicure pedicure pulak. Mummy represent company untuk meeting etc. Serba serbi nak kena elok juga lah kan ! Kuku semua nak kena jaga untuk jaga imej company juga.

Apa pendapat mummy tentang Manicure Pedicure kat salon dalam Tesco Ara Damansara ni? Memang highly recommended ! 

Mummy bagi 5* ..servis murah dan terbaik !

Oh ya ! Kalau korang nak datang. Kedai ni ni bukan dalam Tesco tau..tapi kedai di Tesco. 

Alamat : PJU 1a-4a Tesco Extra Ara Damansara (sebelah Pos Laju)

Untuk appointment booking boleh call : +601136264546 

You Might Also Like

10 comments

  1. Wah, bestnya dapat manjakan kuku. berkilat kuku. Cantikkk...

    ReplyDelete
  2. wahhh bagus kak rajin pergi manicure pedicure tu.btw,cantik kuku kak

    ReplyDelete
  3. lama tk cantikkn kuku..dlu opis lama pernh juga sbb tmpt manicure pdicure dkt je ngan opis

    ReplyDelete
  4. Cantik dh kuku dia...lama x me time macam ni

    ReplyDelete
  5. Nampak kuku mummy cantik dan sihat.. teringin gak nak buat Menicure Pedicure ini..

    ReplyDelete
  6. da 40 thn, tak pernah manicure pedicure tau, alin.
    buat buat kat rumah sendiri-sendiri jer.
    gi kedai, just utk urut badan & facial muka jer.

    ReplyDelete
  7. tak pernah try mani & pedi ni..mcm best tgk orang buat, kilat2 je kuku lepas buat...

    ReplyDelete
  8. Naisb baik jauh. Kalau dekat memnag dah terjah dah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -