Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL

Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. Ada kawan yang tanya mummy. Pembersih wanita apa yang mummy gunakan? Tadaaa...inilah pembersih intim wanita pilihan mummy : Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White yang HALAL

Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALALPembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL, Harga Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL

Pernahkah anda tertanya-tanya, mengapa kulit di sekitar kawasan intim anda lebih gelap berbanding kawasan kulit badan yang lain? Sudahkah anda mencuba pelbagai kaedah yang berbeza untuk mencerahkan warna kulit di kawasan intim anda tetapi belum ada yang berkesan?

Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL, Harga Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL

Adakah masalah ini membawa kepada kurang keyakinan diri dan menimbulkan masalah apabila bersama suami? Usah bimbang lagi! Kini dengan adanya Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White ianya dapat membantu anda mengurangkan masalah kulit gelap di area Miss V anda.

Anda tidak perlu berasa malu apabila menghadapi masalah di bahagian intim anda. Sudah pastinya anda tidak berseorangan, kerana terdapat ramai dikalangan wanita diseluruh dunia yang mempunyai kegelapan warna kulit di bahagian intim. Pelbagai faktor-faktor yang menyumbangkan kepada perubahan warna yang boleh menyebabkan kegelapan di bahagian intim seperti faktor usia, ketidakseimbangan hormon, penambahan berat badan, pemakaian baju yang ketat dan kebiasaan bercukur. Walaubagaimanapun, sudah tentu sekali anda berasa diri anda kurang menarik dan akan timbul perasaan kurang selesa. Dengan adanya Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White, ia bukan sahaja mencerahkan kulit di kawasan intim tetapi ia juga dapat melonjakkan tahap keyakinan diri anda.


Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL, Harga Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALALSumber Ayu 3X Whitening Pearly White dimana kandungannya bukan sekadar 1, bahkan 3 ekstrak pemutih semulajadi yang membantu meringankan dan mencerahkan tona warna kulit. Ekstrak tersebut adalah licorice, bengkoang dan susu. Sejak berabad yang lalu, licorice sudah digunakan bukan sahaja oleh masyarakat Asia malah digunakan oleh masyarakat Yunani dan Mesir kerana keberkesanannya untuk mendapatkan tona kulit yang cerah. Manakala bengkoang mengandungi vitamin B1 dan C dimana ia dapat membantu memperlahankan proses penuaan dan memberikan kulit yang lebih sihat dan cerah bersinar. Susu pula bermanfaat untuk mengurangkan perubahan warna, memperbaiki tona kulit yang tidak sekata dan sekaligus mencerahkan kulit. 

Dengan memilih pencuci feminin yang mempunyai tahap keseimbangan kandungan pH 3.5 sehingga 4.5, ianya dapat menyumbangkan tahap keselesaan yang lebih kepada golongan wanita moden hari ini. Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White mengandungi tahap pH 3.5 yang berada dalam lingkungan pH normal feminin iaitu diantara 3.5 hingga 4.5, bagi memastikan kawasan feminin berada dalam keadaan yang selesa . Ia mengandungi bahan antiseptik semulajadi bagi mengelakkan bakteria jahat, bau yang kurang menyenangkan dan kegatalan.

Selain daripada kayu rapet dan ekstrak manjakani sebagai ramuan tradisional, Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White kini juga menggandakan kuantitinya untuk memberikan faedah yang lebih besar. Kayu Rapet dan ekstrak manjakani merupakan bahan semulajadi yang dapat membantu mengetatkan kawasan feminin dan ini dapat memberikan keyakinan yang tinggi kepada wanita moden serta memberikan perkahwinan yang lebih mesra.


Tambahan pula, Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White adalah bebas alergen dengan wangian yang sederhana. Selain itu, ia juga memberikan keselesaan bagi pengguna yang berkulit sensitif dan memberikan kesegaran sepanjang hari. Bagi menghargai kepentingan pengguna yang beragama Islam, Sumber Ayu 3X Pearly White diiktiraf halal.

Apabila ramuan-ramuan ini dibentuk menjadi 1, Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White dapat membantu mengurangkan kegelapan kulit dengan cara mengurangkan pembentukan melamin dan seterusnya dapat membantu pertumbuhan semula kulit. Ianya juga dapat mengetatkan kawasan feminin dan mengawal kandungan pH disekitarnya


Harga Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL


Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL, Harga Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL

Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL boleh didapati dengan harga mampu milik dan didatangkan dengan 2 saiz berbeza iaitu 90 ML dengan harga RM9.20 dan 200 ML dengan harga RM15.50.

SUMBER AYU rangkaian produk penjagaan diri yang berkualiti tinggi dengan bangganya dibawakan kepada anda oleh WIPRO UNZA. 

Rangkaian Produk SUMBER AYU ini boleh didapati di pasaraya besar, pasar raya dan juga farmasi.
9 comments on "Pembersih Intim Wanita Pilihan Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White HALAL"
 1. sumber ayu ni dulu penah cuba gak..best...

  ReplyDelete
 2. Produk baru dari sumber ayu ye mummy.. menarik..

  ReplyDelete
 3. Kak Sue sebelum nie pakai Sumber Ayu juga, tapi pakai yang lagi satu tu.. Nie yang terbaru kan Linda..

  ReplyDelete
 4. saya pengguna sumber ayu. recommended pada semua wanita.

  ReplyDelete
 5. sumber ayu memang my fav pembersih intim...wangi...hehehe

  ReplyDelete
 6. pernah pakai.
  dulu la. yg lama punyer.
  now pakai brand yg lain :)
  penting pembersih wanita sebegini.

  ReplyDelete
 7. suka jugak brand ni, memang kalau nak beli mmg cari sumber ayu dulu

  ReplyDelete
 8. Pembersih sumber ayu memang best kak

  ReplyDelete
 9. Menarik Pakaging sumber ayu baharu, produk ni wangi saya suka sangat.

  ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com