Translate

Main Ad

Majlis kahwin adik ipar berkurung moden Kuning dari Hatta Dolmat dan Tudung Hitam Kuning Esklusif dari Hanezz Beads


Entri sebelum ini saya ada post gambar model-model yang cun lagi cantik tu pakai baju kurung moden dari Hatta Dolmat. Yang beratus-ratus harga bajunya. Tapi, saya dapat RM50 (hehehe jimat,kan)

Semasa majlis perkahwinan adik ipar baru-baru ini. Saya menggayakan Kurung Moden dari Syawal by Hatta Dolmat berwarna kuning (setelah alter dari size XL ke size saya..sbb size XL je yang tinggal,kan?)


Baju Kurung dari Hatta Dolmat ini tak jarang, 2 layer, siap2 jahit dengan inner. Color pun boleh tahan meriah (i like..hehehe). Saya bagi 5 bintang untuk Kurung Moden dari Syawal by Hatta Dolmat dari segi harga dan materialnya.


Tudung pula di tempah khas dari Hanezz Beads. Dual layer with beads berwarna hitam kuning. Tak jarang. Dan..tak kan sama kot dengan orang lain punya tudung. Tudung Esklusif Hanezz_beads memang buat customs tudung. Kalau sesiapa nk harga yang berpatutan dan nak kelainan boleh tempah dari Hanezz Beads FB : Hanezz Beads.Belanja gambar posing dengan somi tersayang. Berbaju kuning sedondon auwww! hehe


Dengan adik ipar pula. Yeay, bertema kuning kita ye di hari ini!! ;)


Sebelum majlis berakhir, kita bergambar sekeluarga. Meriah, kan?
Ada macam-macam jenis baju warna kuning kami semua. Kuning lembut, kuning terang, kuning di raja, kuning keemasan. 

Apa2 pun, semuanya tetap lawa dengan pakaian warna kuning. Meriah giteww ;)

Post a Comment

0 Comments