Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers DayYezzzzzaaaaa here we go..... ke Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka lak kita kali ini. Tak sabar nak jumpa geng bloggers di Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers Day 

Peta Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka dah siap bawa. 


Bertolak kira-kira 6.20 petang dari Kajang ke Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers Day. Kami memilih laluan LEKAS. Informasi yang saya dapat, perjalanan ke selatan melalui highway PLUS agak sesak sedikit.Selfie bersama anak dahulu sebelum memulakan perjalanan ke Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers Day 


Untuk mengelakkan anak boring dalam kereta. Alat-alat permainan perlu ada dlm kereta. Semua perjalanan kami ke Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers Day berjalan dengan lancar. Insyallah.


Separuh perjalanan ke Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers Day, dah melentok dah si Dzal Aidi Fiqry.


Cukup perjalanan kami, 1 jam 30 minit. Tibalah di Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers Day 
Terus check in di Lobi Atap, Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers Day Proses pengambilan kunci bilik. Kami dapat menginap di Bilik No. 4 Villa, Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka. 


Dalam jam 8.30 malam. Kami, para blogger berkumpul di Dewan Lily yang boleh memuatkan sehingga 100 orang dalam satu-satu masa. Malam pertama ini, kami di berikan sedikit taklimat dan informasi berkaitan Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka - Bloggers Day oleh Encik Ahmad Bashiruddin Bin Kulop Othman, Pengarah


Penyampaian goodies bag oleh Encik Mohamad Jamhor bin Mohamad Hamdan - Pengurus Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka.


Kita sambung perjalanan cerita di sini pada entri seterusnya. Jemput membaca nanti, ye.

Saya ingin merakamkan ribuan terima kasih kepada Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka yang menaja penginapan dan makanan kami sepanjang 3 hari 2 malam.

Website: Agrofarmstay
Telefon: 012-2118246

Dan juga kepada pihak penaja Blogger's Day di Agrofarmstay @Skilltech Durian Tunggal, Melaka:

Noris Andaman: Facebook Noris Andaman

Attirmidzy Photography : Facebook Attirmidzy-Photography 
0175192631

Ilham Katering dan Galeri Perkahwinan
019-6868889


Hanis Fancy Choclate

Dodol Masyur: Facebook Dodol Masyur
017-7938510

Ais Krim Katering: Facebook Aiskrim Katering
013-7060466

Hanna Homemade : 017-2255085

Halal and Chicken Supplier - 0109821707Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post