Karipap Masih 3 RM1

Karipap Masih 3 RM1 Kebanyakan kuih sekarang ini, naik harga. Ada yang RM0.40 sebiji dan ada yang RM0.50 sebiji. Dalam masa yang sama...

Karipap Masih 3 RM1, kuih melayu

Karipap Masih 3 RM1

Kebanyakan kuih sekarang ini, naik harga. Ada yang RM0.40 sebiji dan ada yang RM0.50 sebiji. Dalam masa yang sama, ada juga yang jual murah, sedap dan fresh iaitu berharga RM1.00 untuk 3 biji. Kuih ini, mummy beli di Pasar Malam Kajang Perdana. Erm..bila cerita tentang pasar malam, mesti ada yang cakap kotor, tak bersih, makanan semalam dan macam-macam penghinaan. Mungkin ada sesetengah peniaga sebegitu. Tapi, tak semua peniaga macam itu.


Mummy pilih gerai karipap dan kuih vadey ni yang bersih. Masak dan goreng panas-panas di sana. Nak tengok kebersihannya dan cara masak. Boleh tunggu tengok live. Gambar makcik ni masak live, mummy tak ambil sebab hujan. Nak cepat beli dan terus balik. Nanti-nanti lah mummy update lain ye ;)

Baca Ini Juga


5 comments

 1. Tmpt Mimi Beli Karipap Rm2 5 Biji :-)

  ReplyDelete
 2. akak beli tadi 2 biji RM1...sebiji 50 sen ..esok nak beli lagi tp stall lain plak...hehehehe

  ReplyDelete
 3. Kat sini masih kueh 3 singgit.. Pernah sekali tu ade makcik ni naikkan 4 RM2, semua boikot xnak beli. Esoknya back 2 normal, hehe!

  ReplyDelete
 4. sini masih ada... heheh seringgit 3 . yelaa sini banda kecik je. smua msih murah

  ReplyDelete
 5. Seringgit dah x jumpa kat Banting yg ada terus RM2 5 biji.

  ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -