Translate

Main Ad

Mood Malas Masak, Tapi Rajin Merayap

Kalau hujung minggu..memang suka sangat bermalas-malasan. Malas nak mandi awal pun kadang-kadang malas hahahaha.










Mood Malas Masak, Tapi Rajin Merayap


Tapi...cuba ajak berjalan ! Laju je mak dan anak ni siap ! hehehe .. Sapa yang tak suka berjalan,kan ?

Bila kemalasan memasak melanda hujung minggu aritu, dan dah terlanjur pergi shopping. Kami amek keputusan makan luar je terus. Senang !


Pilihan daddy semestinya johnny's kalau ke AEON Cheras Selatan ini. Anak-anak pun suka sebab ada sup. Mudah la kan..satu tempat je singgah !


Waktu ini, Dzal tidur..tak bangun-bangun. Penat menangis lah tu...hrm, bujang senang mummy ni banyak akal. 


Selalunya, mummy akan snap gambar sebelum makan. Tapi, di sebabkan lapar sangat. Gambar selepas makan je yang tinggal.   

  

Post a Comment

6 Comments

  1. Bonde pon x de mood nak duduk dirumah memang tak tahan panas sangat. lepas tu minggu lepas balik dari melaka jjcm kat Johny gak... @ Alamanda suka sgt sos dia

    ReplyDelete
  2. hihihi..lapar tu...
    sbb snap time pinggan dah licin :)

    ReplyDelete
  3. memang best kalau kuar jalan2..kite pun suka..hihi

    ReplyDelete
  4. biasalah tu, kalau mr suami dah cakap jom makan kat luar, cepat siap ! hahaahah , opss bukan malas nak masak, buang banyak masa kut, sbb masak bukan passion okay!

    ReplyDelete
  5. kita serupaaaa...
    lgpun tu la time nak bwk anak2 jalan happy2 kan.
    and johnnys ~ feveret aida anak beranak jugak, linda.
    mee hijau ayam panggang memang takkan lupa nak order :)

    ReplyDelete
  6. alaaa...dah lama tak makan kat Johnny's

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com