Translate

Main Ad

Dutch Lady RM1 Di 7 Eleven !

Sejak kedai 7 Eleven buat promosi RM1 satu ketika dahulu, mummy kerap jenguk-jenguk 7 Eleven juga sekarang ni. Kot-kot ada rezeki nak dapat barangan RM1 lagi di 7 Eleven. 

Dutch Lady RM1 Di 7 Eleven !


Tekaan mummy benar, hari ini mummy dapat shopping barangan RM1 di 7 Eleven. Kit kat dan susu Dutch Lady 200ml kedua-duanya berharga RM1 setiap satu. Promosinya tak lama. 5 hari sahaja. Dan..sementara stok masih ada.

Dutch Lady RM1 Di 7 Eleven !


Tadi borong 6 kotak dan 2 kit kat. Limit air kotak hanya 3 kotak untuk 1 resit. Dah kata 7 Eleven Kajang Perdana ni bawah ofis. Kene lah datang banyak kali. Kan !

Ok..esok nak pi lagi, nak beli buat breakfast pula. Jimat sangat.

Korang yang peminat susu Dutch Lady mahupun kit kat. Cepaatttt dapatkan, promosi berakhor 28 Ogos ni, tau !!

Post a Comment

7 Comments

  1. wow murahnya tu.. alahai td ada ternampak 7e takde la pulak nak memasuk nye tu.. oo sampai 28 ogos eh.. sempat lg ni.. thanks for sharing info ni.. :)

    ReplyDelete
  2. susu dutch lady choc tu akak suka tau..tp tu la..dah malam baru baca..eh esok ada lagi x promo ni?

    ReplyDelete
  3. alamak ! baru baca.. balik kerja kena terjah 7E terus.. tu pun kalau ada lgi..

    ReplyDelete
  4. Saya berjaya dapatkan 6 kotak susu dutch lady (3 saya bayar, 3 husband bayar), kitkat pula dah habis stock katanya..

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com