Translate

Main Ad

PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE

PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE . Untung lah kome yang boleh pi makan sedap-sedap. Mummy mampu jilat skrin je la tengok promo Kenny Rogers Roasters buy 1 free 1 dari 26 hingga 28 Julai 2017. Apa? Ponteng pantang? Menarik gak ponteng pantang ...tapi bila 2x kena hazab ceaser breakdown.  Rasa-rasanya, tak nak ponteng pantang.  Sakit oi...rasa perut tu di hiris-hiris. Dengan nanah dan darah memancut. Tidak lah daku nak ponteng pantang makan hehe.


PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE



Walaupun mummy dalam pantang..mummy tetap share kat korang  PROMOSI KENNY ROGERS ROASTERS BUY 1 FREE. Promosi tak lama tau ! 26 Julai 2017 hingga 28 Julai 2017 je.

Pi cepat terjah....untung berganda dapat makan Kenny Rogers Roasters buy 1 free 1

Post a comment

5 Comments

  1. Promo lagi..menarik..hritu pi Mid dgn adik ipar,ada promo mcmni kat kenny rogers..terus laju2 2 beradik masuk kat situ..hehe

    ReplyDelete
  2. Best ni buy 1 free 1. 😁

    ReplyDelete
  3. Tq mommy share info. miza pantang nampak ne memang nak kena beli last rini

    ReplyDelete
  4. Hari ni last! thanks for sharing. kalau sempat nanti I terjah :)

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com