Translate

Main Ad

BUTIK LANAFIRA KELUARKAN BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN TRENDY !

BUTIK LANAFIRA KELUARKAN BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN TRENDY ! Alhamdulillah mummy dapat banyak jemputan. Bab makan, memang mummy suka. Sekarang ni pulak, banyak jemputan kenduri kahwin, aqiqah dan macam-macam kenduri mummy dapat invitation. Tapi, masalah baju pulak..huhu baju apa nak pakai? Nak gak lah, sekali sekala melaram buju kurung baru kan.  


BUTIK LANAFIRA KELUARKAN BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN TRENDY ! , 6 SEBAB MUMMY SUKA DENGAN BUTIK LANAFIRA, CARA BELI BAJU ONLINE BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG DI LANAFIRA, wudhu friendly, breastfeeding friendly


BUTIK LANAFIRA KELUARKAN BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN TRENDY ! 


Dalam pada tu, sempat gak mummy Google. Dan, mummy tertarik dengan butik online LANAFIRA. LANAFIRA ada keluarkan baju baru berbentuk baju peplum, baju kebaya dan baju kurung yang cantik dan trendy ! Aummmmmms...I like it !

Selain tu, mesti korang nak tahu kenapa mummy pilih membeli baju di Butik Online Lanafira, kan? 


6 SEBAB MUMMY SUKA DENGAN BUTIK LANAFIRA BUTIK LANAFIRA KELUARKAN BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN TRENDY ! , 6 SEBAB MUMMY SUKA DENGAN BUTIK LANAFIRA, CARA BELI BAJU ONLINE BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG DI LANAFIRA, wudhu friendly, breastfeeding friendly

Okay, antara sebab mummy memilih Butik Online LANAFIRA ialah :

1. Design baju peplum, baju kebaya dan baju kurung di LANAFIRA ada citarasanya yang tersendiri. Seakan-akan moden klasik bagi mummy.

2. Material kain baju peplum, baju kebaya dan baju kurung di LANAFIRA kainnya sangat berkualiti.

3. Harga baju peplum, baju kebaya dan baju kurung di LANAFIRA murah sangat !! Ni paling mummy terkejut, tau ! Hanya serendah RM89.00 je dah boleh dapat sepasang baju ! Berbaloi beli. Kalau buat sendiri, harga kain dan campur upah pun dah jadi lebih dari RM89.BUTIK LANAFIRA KELUARKAN BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN TRENDY ! , 6 SEBAB MUMMY SUKA DENGAN BUTIK LANAFIRA, CARA BELI BAJU ONLINE BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG DI LANAFIRA, wudhu friendly, breastfeeding friendly


4. Belian online di LANAFIRA pun sangat mudah, semua SPEC ada dalam websitenya. Saiz apa, ukuran macamana, semua ada di pamerkan !

5. Baju-baju di Butik LANFIRA ini seperti baju peplum, baju kebaya dan baju kurung ini kebanyakannya semua wudhu friendly. Senang nak ambil air sembahyang.

6. Yang terakhirnya....kenapa mummy suka dengan Butik Lanafira? Rasanya, korang ramai yang tahu, mummy ada baby dan sedang breastfeed anak. Jadi, perkara utamanya, baju mummy mestilah Breastfeeding friendly. Syukur, Butik Lanafira ada menjualnya !

Ada anak kecik pun, boleh cantik-cantik tau ! Hehehe.


CARA BELI BAJU ONLINE BAJU PEPLUM, BAJU KEBAYA DAN BAJU KURUNG DI LANAFIRA


1. Masuk ke www.laanfira.com
2. Log in atau register. 
3. Pilih baju yang korang minat
4. Pilih saiz
5. Add to cart
6. View Cart & Check out
7. Isi butiran yang di kehendaki 
8. Bayaran
9. Tunggu barang sampai.

Mudah je, kan?


Selanjutnya, layari :-

Ig @lanafiraofficial

Post a Comment

5 Comments

  1. Baju fesyen muslimah sekarang INI menjadi pilihan ramai..bagua juga tu.

    ReplyDelete
  2. Cantik dan banyak pilihan kan Linda..

    ReplyDelete
  3. Ana minat sangat dengan long dress dia kak. Semua cantik-cantik dan harga pun murah. Memang berbaloi.

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com