Translate

Main Ad

Cantikkan Wajah Dengan Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask

Cantikkan Wajah Dengan Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask - Mask atau topeng muka ni sangat penting untuk kulit yang dah bmula berkedut macam mummy. Sekarang ni, dah masanya untuk Cantikkan Wajah Dengan Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask . Eh, kenapa mummy nak Cantikkan Wajah Dengan Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask ?
Cantikkan Wajah Dengan Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask 

Muka tak leh senyum..tengah pakai mask muka derrr 🙈

Kalau korang nak tahu, mummy dah jatuh cinta tau dengan Cantikkan Wajah Dengan Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask  sebab ianya di asaskan oleh Dr. Jou ( CEO Dr. Jou Biotech Co., Ltd & Ketua Perunding Penyelidikan Dr. Morita). Sejak 1998, Dr. Morita telah menggunakan teknologi Jepun dalam penciptaan mask kecantikan dan produk penjagaan kulit untuk memenuhi keperluan pengguna di Taiwan. Bukan sedikit tau mask muka yang di hasilkan. Lebih daripada 200 jenis mask telah dihasilkan sejak itu. Banyak, tak? 

Dr. Jou bukan hanya seorang doktor perubatan klinikal tetapi juga Ketua Eksekutif Dr.Jou Biotech Co. Beliau kini mengetuai jabatan penyelidikan dan pembangunan mask dan produk penjagaan kulit. Beliau adalah ahli Persatuan Pembedahan Plastik dan Rekonstruktif Persatuan Taiwan. Atas usaha dan semangatnya yang berterusan, beliau telah menghasilkan lebih daripada 10 bahan ramuan yang telah dipatenkan dan menerbitkan beberapa tesis akademik berdasarkan penyelidikanya.


Dalam tahun 2016, Dr. Jou melancarkan produk mask mukanya iaitu Dr. Jou 6 Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask. Produk ini, telah dilancarkan di Taiwan, Hong Kong, Jepun dan negara-negara lain.

Pada tahun 2017, jenama Dr. Jou telah dianugerahkan oleh International Recognize Monde Selection sebagai label yang berkualiti.

Hebat tak Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask ?


Bahan yang terdapat dalam Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask  pun hebat antaranya :- 

✅ Sodium Hyaluronate
✅ Hyaluronate Sodium Hyaluronate
✅ Asid Hyaluronik Hidrolisis
✅ Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate
✅C12-13 Alkyl Glyceryl Hydrolyzed Hyaluronate
✅ Sodium Acetylated Hyaluronate.


Nak Cantikkan Wajah Dengan Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask tak? Ada 6 pilihan mask muka. Mummy dah cubaMask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask Dr. Jou Six Essence Hyaluronic Acid Hydra Mask

Sesuai untuk kulit mummy yang kering dan berminyak di zon T. Mummy pakai selepas mecuci muka dan sebelum make up !


Dr. Jou Six Essence Hyaluronic Acid Whitening Mask

Yang ni pun kami laki bibi suka. Sebab memasing kulit macam terbakar je, kan ! Haruslah nak putihkan kembali.  Mask muka ini, bukan untuk putihkan kulit je. Malah boleh ceriakan kulit kusam, tau !


4 jenis Mask Muka Dr Jou Essence yang lain ialah Dr. Jou Six Essence Hyaluronic Acid Brightening Mask (sesuai untuk kulit kering dan kulit kusam), Dr. Jou Six Essence Hyaluronic Acid Revitalizing Mask (untuk kulit kulit kering dan dehidrasi), Dr. Jou Six Essence Hyaluronic Acid Soothing Mask (untuk semua jenis kulit terutamanya kulit berminyak, kulit sensitif dan kulit berjerawat) dan akhir sekali Dr. Jou Six Essence Hyaluronic Acid Luminous Mask (sesuai untuk kulit sensitif)


Nak dapatkan di mana  Mask Muka Dr Jou Essence Hyaluronic Acid ni? Korang boelh dapatkan di Watson's dengan harga mampu milik iaitu RM38.90 sekotak (5 mask muka dalam setiap kotak). 

Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Instagram :

Post a Comment

7 Comments

 1. Makkaiii boleh tahan juga harganya tu hehe

  ReplyDelete
 2. Kak Sue pun baru nak belajar-belajar pakai mask Linda.. best kan..

  ReplyDelete
 3. tengok mask dia pun rasa sejuk aje

  ReplyDelete
 4. Akak antara pencinta masker..jenis yang ni pun suka..nampak best la product ni..nanti nak cari kat farmasi

  ReplyDelete
 5. now baru nak try masker kunyit :)
  natural.
  if ok dgn aida, nak tempek kat nurin.
  jerawat. jeragat.

  ReplyDelete
 6. Nak kulit csntik kena rajin pakai mask ikut masa yang sesuai..xboleh ari ari pakaikan kak..sy nih mask banyak tapi pemalas nak pakai..nak kena rajin macam kak lynda jugak baru muka cantik

  ReplyDelete
 7. akak kan suka pakai mask gak sekarang.. tenang je bila tepek mask kat muka

  ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com