12 Produk Mewah Bergaya dari Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) DG Studio di Malaysia

12 Produk Mewah Bergaya dari Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) DG Studio di Malaysia. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Sebelum mummy terlupa kongsikan berita baik ni pada semua. Hari ni, mummy nak war-warkan pada korang yang Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) DG Studio ada membuat satu promosi barangan dari negara HONG KONG. DG Studio mempamerkan produk-produk gaya hidup yang paling bergaya dari Hong Kong. Ha....menarik kan! Bukannya mummy je teruja. Pastinya, kalau anak-anak dapat tahu. Mereka pun turut teruja juga. 

12 Produk Mewah Bergaya dari Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) DG Studio di MalaysiaPameran Produk Mewah Bergaya dari Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) DG Studio mummy merasakan ini adalah satu pameran yang akan menyeronokkan sambil kita melihat produk keluaran negara mereka. 

Kalau tak ada pameran Pameran Produk Mewah Bergaya dari Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) DG Studio pastinya, mummy kena ke negara HONG KONG itu sendiri untuk melihat produk mewah dan produk up to date dari negara HONG KONG. 

Rata-rata ramai yang tahu bahawa negara HONG KONG mempunyai keluaran barangan yang sangat up to date dan berkualiti! Tengok sahaja lah fesyen mereka. Ramai juga rakyat Malaysia yang mengikuti fesyen dari negara Hong Kong

Promosi HKTDC DG Studio kali ini, mereka akan menampilkan produk gaya hidup bergaya dari 12 jenama tempatan Hong Kong seperti DG Studio’s brands, Artiart, Konstar, Team Green, Hoobbe, Hyone, Tea Lab, MH Blocks, Eco Concepts, Parisa Garden, Cardhoda, Kilovest and SOAP Studio.

Produk dari negara HONG KONG ini terdiri daripada hadiah yang premium, peralatan rumah, fesyen, aksesori, dekorasi rumah, kayu 3D, dan banyak lagi kejutan yang menunggu!

Memang banyak sangat tau..kalau korangvnak tahu. Korang kena pi sendiri pameran dari negara Hong Kong ni.Tarikh dan Tempat Pameran Produk Mewah Bergaya dari Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) DG Studio di Malaysia

Tarikh, tempat dan masa untuk Pameran Produk Mewah Bergaya dari Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) DG Studio di Malaysia ini adalah seperti berikut :g

20 Feb hingga 24 Feb 2019
New Wing, LG FLOOR HIGH STREET (depan butik Reebok) 

20 Feb hingga 26 Feb 2019
Da Men Mall (LGB1, LG Floor)

Jom kita ke sana....tengok produk negara Hong Kong yang interaktif dan kreatif.Pastinya, mummy nak aim barangan kids terutamanya bab pelajaran, IQ, dan juga untuk perkembangan minda anak-anak. 

Info lanjut, boleh layari ke : fb://page/719971178188725

7 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

 1. wow !. bnyk juga yang menarik ni.

  ReplyDelete
 2. Uniknya produk2 HK. Nak jadikan hadiah sesuai sgt ni.

  ReplyDelete
 3. Menarik..macam- macam ada..boleh la try belikan barang untuk anak- anak kan Linda

  ReplyDelete
 4. Wow.. menariknya.. Best kalau dapat pergi..

  ReplyDelete
 5. Menariknya barangan HK.. Boleh usha ni..

  ReplyDelete
 6. wow menariknya.. nak pegi ke tak.. nak pegi ke tak

  ReplyDelete
 7. Wahh bestnye. Mcm2 produk ada ye.

  ReplyDelete

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post