PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET

PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung ...

PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung Airport. Tapi, daddy teringat tentang helmet nak, cuci lmata sekejap. Lagi pun flight kami dalam 2.50 petang. Memang sempat sangatlah nak ke Istana Helmet Bandung tu.


PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET

Last day, day 4 di Bandung. Sedih pulak rasanya, memang tak puas jelajah satu Bandung ni. Lebih dari 40 tempat menarik ada di sini. kami baru dapat 15 tempat menarik je pergi (lebih kurang). Ada rezeki, boleh ke sini lagi. Insyaallah !


PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung Airport. Tapi, daddy teringat tentang helmet nak, cuci lmata sekejap. Lagi pun flight kami dalam 2.50 petang. Memang sempat sangatlah nak ke Istana Helmet Bandung tu.   PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET Last day, day 4 di Bandung. Sedih pulak rasanya, memang tak puas jelajah satu Bandung ni. Lebih dari 40 tempat menarik ada di sini. kami baru dapat 15 tempat menarik je pergi (lebih kurang). Ada rezeki, boleh ke sini lagi. Insyaallah !       Istana Helmet, di Bandar Bandung   Dzal try helmet spiderman.    Murah dalam RM30 je ni  Berbanding, helmet basikal depa kat rumah yang cikai pun dah RM28 macam tu. Kalau jatuh main roller blade, boleh pecah tu !   Bukan stiker tau, lukisan ni cat ! Memang best buat koleksi lawa !    Siap cover kaca tu ha.   Adik pun sama, tengok helmet ke sana sini   Lama giler daddy ni tau, lebih sejam duduk sini. Cepat daddy..nak ke airport kita tau !   Frozen pun ada, jenama WTD dan macam-macam jenama ada   Dia pilih ni pulak, rambang mata   Selfie je lah !    bebudak ni pun sama, nak memilih jugak !   Tak sampai seratus harga !   Sangat comel !    Capek, masuk kereta dulu lah, Daim nak tidur . Daddy temankan Dzal pergi toilet. Dan kami teruskan perjalanan ke Airport lepas tu !
Istana Helmet, di Bandar Bandung

PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung Airport. Tapi, daddy teringat tentang helmet nak, cuci lmata sekejap. Lagi pun flight kami dalam 2.50 petang. Memang sempat sangatlah nak ke Istana Helmet Bandung tu.   PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET Last day, day 4 di Bandung. Sedih pulak rasanya, memang tak puas jelajah satu Bandung ni. Lebih dari 40 tempat menarik ada di sini. kami baru dapat 15 tempat menarik je pergi (lebih kurang). Ada rezeki, boleh ke sini lagi. Insyaallah !       Istana Helmet, di Bandar Bandung   Dzal try helmet spiderman.    Murah dalam RM30 je ni  Berbanding, helmet basikal depa kat rumah yang cikai pun dah RM28 macam tu. Kalau jatuh main roller blade, boleh pecah tu !   Bukan stiker tau, lukisan ni cat ! Memang best buat koleksi lawa !    Siap cover kaca tu ha.   Adik pun sama, tengok helmet ke sana sini   Lama giler daddy ni tau, lebih sejam duduk sini. Cepat daddy..nak ke airport kita tau !   Frozen pun ada, jenama WTD dan macam-macam jenama ada   Dia pilih ni pulak, rambang mata   Selfie je lah !    bebudak ni pun sama, nak memilih jugak !   Tak sampai seratus harga !   Sangat comel !    Capek, masuk kereta dulu lah, Daim nak tidur . Daddy temankan Dzal pergi toilet. Dan kami teruskan perjalanan ke Airport lepas tu !
Dzal try helmet spiderman.

PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung Airport. Tapi, daddy teringat tentang helmet nak, cuci lmata sekejap. Lagi pun flight kami dalam 2.50 petang. Memang sempat sangatlah nak ke Istana Helmet Bandung tu.   PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET Last day, day 4 di Bandung. Sedih pulak rasanya, memang tak puas jelajah satu Bandung ni. Lebih dari 40 tempat menarik ada di sini. kami baru dapat 15 tempat menarik je pergi (lebih kurang). Ada rezeki, boleh ke sini lagi. Insyaallah !       Istana Helmet, di Bandar Bandung   Dzal try helmet spiderman.    Murah dalam RM30 je ni  Berbanding, helmet basikal depa kat rumah yang cikai pun dah RM28 macam tu. Kalau jatuh main roller blade, boleh pecah tu !   Bukan stiker tau, lukisan ni cat ! Memang best buat koleksi lawa !    Siap cover kaca tu ha.   Adik pun sama, tengok helmet ke sana sini   Lama giler daddy ni tau, lebih sejam duduk sini. Cepat daddy..nak ke airport kita tau !   Frozen pun ada, jenama WTD dan macam-macam jenama ada   Dia pilih ni pulak, rambang mata   Selfie je lah !    bebudak ni pun sama, nak memilih jugak !   Tak sampai seratus harga !   Sangat comel !    Capek, masuk kereta dulu lah, Daim nak tidur . Daddy temankan Dzal pergi toilet. Dan kami teruskan perjalanan ke Airport lepas tu !

Murah dalam RM30 je ni

Berbanding, helmet basikal depa kat rumah yang cikai pun dah RM28 macam tu. Kalau jatuh main roller blade, boleh pecah tu !

PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung Airport. Tapi, daddy teringat tentang helmet nak, cuci lmata sekejap. Lagi pun flight kami dalam 2.50 petang. Memang sempat sangatlah nak ke Istana Helmet Bandung tu.   PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET Last day, day 4 di Bandung. Sedih pulak rasanya, memang tak puas jelajah satu Bandung ni. Lebih dari 40 tempat menarik ada di sini. kami baru dapat 15 tempat menarik je pergi (lebih kurang). Ada rezeki, boleh ke sini lagi. Insyaallah !       Istana Helmet, di Bandar Bandung   Dzal try helmet spiderman.    Murah dalam RM30 je ni  Berbanding, helmet basikal depa kat rumah yang cikai pun dah RM28 macam tu. Kalau jatuh main roller blade, boleh pecah tu !   Bukan stiker tau, lukisan ni cat ! Memang best buat koleksi lawa !    Siap cover kaca tu ha.   Adik pun sama, tengok helmet ke sana sini   Lama giler daddy ni tau, lebih sejam duduk sini. Cepat daddy..nak ke airport kita tau !   Frozen pun ada, jenama WTD dan macam-macam jenama ada   Dia pilih ni pulak, rambang mata   Selfie je lah !    bebudak ni pun sama, nak memilih jugak !   Tak sampai seratus harga !   Sangat comel !    Capek, masuk kereta dulu lah, Daim nak tidur . Daddy temankan Dzal pergi toilet. Dan kami teruskan perjalanan ke Airport lepas tu !
Bukan stiker tau, lukisan ni cat ! Memang best buat koleksi lawa !


PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung Airport. Tapi, daddy teringat tentang helmet nak, cuci lmata sekejap. Lagi pun flight kami dalam 2.50 petang. Memang sempat sangatlah nak ke Istana Helmet Bandung tu.   PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET Last day, day 4 di Bandung. Sedih pulak rasanya, memang tak puas jelajah satu Bandung ni. Lebih dari 40 tempat menarik ada di sini. kami baru dapat 15 tempat menarik je pergi (lebih kurang). Ada rezeki, boleh ke sini lagi. Insyaallah !       Istana Helmet, di Bandar Bandung   Dzal try helmet spiderman.    Murah dalam RM30 je ni  Berbanding, helmet basikal depa kat rumah yang cikai pun dah RM28 macam tu. Kalau jatuh main roller blade, boleh pecah tu !   Bukan stiker tau, lukisan ni cat ! Memang best buat koleksi lawa !    Siap cover kaca tu ha.   Adik pun sama, tengok helmet ke sana sini   Lama giler daddy ni tau, lebih sejam duduk sini. Cepat daddy..nak ke airport kita tau !   Frozen pun ada, jenama WTD dan macam-macam jenama ada   Dia pilih ni pulak, rambang mata   Selfie je lah !    bebudak ni pun sama, nak memilih jugak !   Tak sampai seratus harga !   Sangat comel !    Capek, masuk kereta dulu lah, Daim nak tidur . Daddy temankan Dzal pergi toilet. Dan kami teruskan perjalanan ke Airport lepas tu !
Siap cover kaca tu ha.

PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung Airport. Tapi, daddy teringat tentang helmet nak, cuci lmata sekejap. Lagi pun flight kami dalam 2.50 petang. Memang sempat sangatlah nak ke Istana Helmet Bandung tu.   PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET Last day, day 4 di Bandung. Sedih pulak rasanya, memang tak puas jelajah satu Bandung ni. Lebih dari 40 tempat menarik ada di sini. kami baru dapat 15 tempat menarik je pergi (lebih kurang). Ada rezeki, boleh ke sini lagi. Insyaallah !       Istana Helmet, di Bandar Bandung   Dzal try helmet spiderman.    Murah dalam RM30 je ni  Berbanding, helmet basikal depa kat rumah yang cikai pun dah RM28 macam tu. Kalau jatuh main roller blade, boleh pecah tu !   Bukan stiker tau, lukisan ni cat ! Memang best buat koleksi lawa !    Siap cover kaca tu ha.   Adik pun sama, tengok helmet ke sana sini   Lama giler daddy ni tau, lebih sejam duduk sini. Cepat daddy..nak ke airport kita tau !   Frozen pun ada, jenama WTD dan macam-macam jenama ada   Dia pilih ni pulak, rambang mata   Selfie je lah !    bebudak ni pun sama, nak memilih jugak !   Tak sampai seratus harga !   Sangat comel !    Capek, masuk kereta dulu lah, Daim nak tidur . Daddy temankan Dzal pergi toilet. Dan kami teruskan perjalanan ke Airport lepas tu !
Adik pun sama, tengok helmet ke sana sini

PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET - Finally last day kat Bandung. Kami check out dari hotel dalam 10 pagi. Terus plan nak ke Bandung Airport. Tapi, daddy teringat tentang helmet nak, cuci lmata sekejap. Lagi pun flight kami dalam 2.50 petang. Memang sempat sangatlah nak ke Istana Helmet Bandung tu.   PERCUTIAN BANDUNG DAY 4 : ISTANA HELMET Last day, day 4 di Bandung. Sedih pulak rasanya, memang tak puas jelajah satu Bandung ni. Lebih dari 40 tempat menarik ada di sini. kami baru dapat 15 tempat menarik je pergi (lebih kurang). Ada rezeki, boleh ke sini lagi. Insyaallah !       Istana Helmet, di Bandar Bandung   Dzal try helmet spiderman.    Murah dalam RM30 je ni  Berbanding, helmet basikal depa kat rumah yang cikai pun dah RM28 macam tu. Kalau jatuh main roller blade, boleh pecah tu !   Bukan stiker tau, lukisan ni cat ! Memang best buat koleksi lawa !    Siap cover kaca tu ha.   Adik pun sama, tengok helmet ke sana sini   Lama giler daddy ni tau, lebih sejam duduk sini. Cepat daddy..nak ke airport kita tau !   Frozen pun ada, jenama WTD dan macam-macam jenama ada   Dia pilih ni pulak, rambang mata   Selfie je lah !    bebudak ni pun sama, nak memilih jugak !   Tak sampai seratus harga !   Sangat comel !    Capek, masuk kereta dulu lah, Daim nak tidur . Daddy temankan Dzal pergi toilet. Dan kami teruskan perjalanan ke Airport lepas tu !
Lama giler daddy ni tau, lebih sejam duduk sini. Cepat daddy..nak ke airport kita tau !

Frozen pun ada, jenama WTD dan macam-macam jenama ada

Dia pilih ni pulak, rambang mata

Selfie je lah !


bebudak ni pun sama, nak memilih jugak !

Tak sampai seratus harga !

Sangat comel !


Capek, masuk kereta dulu lah, Daim nak tidur . Daddy temankan Dzal pergi toilet. Dan kami teruskan perjalanan ke Airport lepas tu !

Baca Ini Juga


7 comments

  1. Ahahah. Saya bayangkan mula mula istananya yang berbentuk helmet

    ReplyDelete
  2. cantik2 helmet dekat sini kak. harga pun murah juga tu. ni kalau adik ana nampak sure berjam juga duk dalam ni. hehe

    ReplyDelete
  3. meriah helmet..cantik2 pun..acane mummy, dh lulus ke permohonan,bawak masuk helmet ni kat sini..

    ReplyDelete
  4. Pergh!! Rambang mata tengok helmet.. Cantik-cantik pula tu.. Ini kalau sha pergi mahu dua tiga ketul juga beli bawa balik.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Rugi kalau x beli sebab cantik dan murah kan..

    ReplyDelete
  6. Nie kalau Abang Man n anak-anak tengok mesti suka nie..

    ReplyDelete
  7. salam kak....saya nak tnya skit,blh ke bli bnyk2 bwk blik m.sia...risau gak,ad yg kata kastam indo xlepaskn,klu lepas kang smpai m.sia plak xlepas...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -