HAPPY 6TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA !

HAPPY 6TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA !  Our..The only one DAUGHTER ! Permatah hati kami, anak dara kami ni lah yang paling manja, rajin belajar...

HAPPY 6TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA ! Our..The only one DAUGHTER ! Permatah hati kami, anak dara kami ni lah yang paling manja, rajin belajar dan suka melaram ! Walau banyak pujian untuk Dhia, ada masa mummy boleh cepat naik angin dengan perangai Dhia ni juga! Garang nau si kakak ni, tau. Ada masa suka pukul adik, tendang dan lempang pun pernah ! haiiiishhh. Tahap harimau garangnya tau ! Bila Dhia bertindak macam tu, mummy apa lagi??? Secara tak sengaja, boleh jadik singa jadianlah jugak ! Allahu..sorry kakak ye, kalau mummy suka bebel marah-marah. Tindakan reflex tu semua ! Apa pun, mummy daddy tok mak dan semua orang sayang Dhia. Nak Dhia jadi orang yang berguna bila besar nanti.


HAPPY 6TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA !



HAPPY 6TH BIRTHDAY DHIA BATRISYA ! Tahun ini, mummy daddy tak buat celebration besar-besaran. Tahun ni, insyaallah ada rezeki lebih sambut dengan adik-adik lah pulak ye ! Adik-adik tak merasa lagi birthday besar-besaran hehehe

Apa pun, birthday di sekolah adalah agenda WAJIB. Mummy dah prepare sket-sket untuk sambutan HARI JADI Dhia kat sekolah, kek pun dah ikut tem ayabg Dhia nak.

Moga Dhia happy selalu ! Jadi anak solehah dan idola kepada adik-adik ye !

Dari mengandung hingga proses bersalin, Dhia antara anak paling unik lain dari yang lain. Oleh kerana Dhia unik, adik-adik pun sama unik lah. Semua secara automatik, bersalin secara pembedahan !


Baca Ini Juga


15 comments

  1. Happy Birthday Dhia, semoga menjadi anak yang solehah InsyAllah

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Kakak Dhia. :D Semoga jadi anak yang solehah.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday dear Dhia..Aunt nieyl doakan semoga Dhia sentiasa di beri kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki, menjadi kakak yg boleh menjaga adik-adik, menjadi anak yg solehah di dunia dan akhirat...InsyaƁllah Amin...♥

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Dhia.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  5. Hepy bday Dhia.. Semoga jadi anak solehah.. :)

    ReplyDelete
  6. Sanah Helwah Dhia. Semoga jadi anak yang solehah

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday Dhia! Semoga membesar jadi anak yang baik, ceria dan sihat!

    ReplyDelete
  8. Comey la awak ni Dhia...By the way auntie nak ucapkan selamat hari jadi.Moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik, dan jadi anak yang baik² ye

    ReplyDelete
  9. comelnya kakak Dhia, happy birthday sayang semoga terus membesar sebagai puteri solehah kebanggaan ayah bonda..aamiin

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Dhia.. Semoga menjadi anak yang solehah dan membanggakan Mummy Daddy ye

    ReplyDelete
  11. happy birthday. semoga menjadi kakak yang solehah

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday Dhia.. comel ja Dhia nie tau.. ❤

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -