PILIHAN MENU DI TONY ROMAS STEAK DAN RIBS

PILIHAN MENU DI TONY ROMAS STEAK DAN RIBS - Kalau cerita pasal steak ni, otak kami laki bini mesti terfikirkan tentang Tony Roma's. Sebab TOny Romas ni ada banyak cawangan, kalau dah kebetulan kami di mall yang sama. Terus biasanya decide ke Tony Romas yang berdekatan. Jimat masa instead nak ke restoran sahaja ! Setiap kali ke Tony Romas, pilihan kami ialah Rib Eye dan Sirloin je. Tapi, kali ini, mummy pilh menu lain , PILIHAN MENU DI TONY ROMAS STEAK DAN RIBS

PILIHAN MENU DI TONY ROMAS STEAK DAN RIBSSebelum food sampai, bebudak ni macam biasa lah. Akan di berikan warna dan kertas untuk mereka mewarna. 


Daim dah penat + mengantuk, tak nak mewarna. Mood tak berapa nak bagus. So, kita bagi dia layan telefon supaya mood baik sampai mummy daddy habis makan hehehe.


Dzal pun happy kalau ke Tony Romas, boleh mewarna dan dapat kertas untuk mewarna !


Food anak-anak dah sampai. Chicken fongers and chips. Sos cicah tu sedap. Macam cheese tapi bukan cheese.

Food depa tu FOC (free of Charge ) sebab kitorang dah beli 2 main course set dari PILIHAN MENU DI TONY ROMAS STEAK DAN RIBS . So, entitle 2 sets untuk kid's menu.

Jimat jugaklah di situ hehehe.


Mummy punya portion bapak besauuu. Mummy memilih ribs and chicken yang ada nasi, kentang putar sebab risaukan Daim tak cukup sharing foods dengan kakak abangnya. So, Daim dan yang lelain boleh makan nasi tu dari portion mummy.


Tapi, malangya semua tak mahu nasi ni, jenuh lah mummy makan. Dan memang tak habis lah jawabnya. 

Selalunya, ke Tony Romas...mummy suka share je portion dengan daddy, ribs, steaks sini memang mengenyangkan !


Gambar food mummy jelah, food daddy pulak. Daddy dah lapar..nak makan terus. Daddy pilik steaks sirloin kali ini. Sedap ke idak? Sepanjang pengalaman makan sini. Tak pernah tak sedap steak dan ribs Tony Romas ini !

Harga menu makan kami di Tony Romas ini, biasalah portion banyak harga mestilah setimpal kan? Total daddy habis bawa kami makan di sini dekat RM200 jugaklah.

Kiotrang makan di cawangan IOI Mall Putrajaya kebetulan daddy nak belanja seluar tidur mummy kat sini hehe. Jauh nau cari seluar tidur mummy,kan !
9 comments on "PILIHAN MENU DI TONY ROMAS STEAK DAN RIBS"
 1. dah lama nak masuk tony romas ni, cuma tempatnya jauh sikit lah dari tempat kita, so kalau tersinggah jelah kot ke sana baru dapat merasa...hehehe..kalau portion besar, harga mahal pun puas hati kan linda

  ReplyDelete
 2. Tak pernah try lgi ni kak...
  nantila nak kecek husband soh dia belanje hehehe

  ReplyDelete
 3. Sedapnya tengok akak makan .Melting je saya tengok .

  ReplyDelete
 4. tak pernah dengar pulak kedai ni. boleh la try nanti bila dah masyuk sikit

  ReplyDelete
 5. sesambil cari suar tidur, sesambil makan kat tony romas..kurlass tau...akak & asben tak pernah masuk sini..tatut nak masuk tengok rega dia tu..hehe

  ReplyDelete
 6. akak suka rib eye mmg sedap dan big potion huhu lapar tony romas

  ReplyDelete
 7. Belum pernah cuba lagi makan kat sini Linda..

  ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com