DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA !

DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA ! - Kalau bab tindik telinga ni, mummy plan nak tindikkan Dhia masa baby. Tapi, tok mak pulak tak setuju. Ka...

DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA ! - Kalau bab tindik telinga ni, mummy plan nak tindikkan Dhia masa baby. Tapi, tok mak pulak tak setuju. Katanya sian baby. Huhuhu. So, sampai ke sudahlah tak bertindik telinga Dhia.

Sehinggalah Dhia sendiri yang minta nak tindik telinga.


DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA !


DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA !

Macam mana boleh tergerak hati DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA ! Sewaktu, kami berjalan-jalan ke shopping mall (AEON Cheras Selatan), Dhia nampak subang lawa-lawa. Sebenarnya, dah lama juga Dhia nak beli Subang.

Tapi, entah macam mana, tak pernah offer Dhia tindik telinga. Tergerak nak offer Dhia kali ini. Dhia setuju dan nak tindik. Cari kedai tindik telinga dalam AEON Cheras Selatan tu, nasib baik Poh Kong ada buat servis tindik telinga. So, tindik kat situ je lah !

DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA !
muka mummy dah serabai dah seharian tawaf mall haha

Selesai pilih subang, warna pink lah pilihan Dhia tu ha...Lepas tu, buat muka takut pulak ! Adoiiii. Part ni, kena serah pada daddy lah gamaknya !

DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA !

Menangis tak nak tindik pulak, Subang dah keluar pulak tu. Ada pulak kena bayar subang without tindik. Nak tak nak, terpaksa pujuk Dhia.


Jenuh jugaklah pujuk !



Dah macam kitorg paksa tindik pulak !

Padahal awal-awal tu..Dhia yang nak tindik.

DHIA BATRISYA TINDIK TELINGA !

Finally berjaya tindik ! Alhamdulillah, lepas tindik tu, sambung nangis..sakit Dhia cakap ! Mestilah sakit,kan ! Beauty is pain hahahaha




Baca Ini Juga


10 comments

  1. ala comelnya... raya pakai subang baru la ye...

    ReplyDelete
  2. yes..my dear..beauty is pain, dhia..hehe..

    ReplyDelete
  3. Comel ja Dhia pakai subang.. Kakak dulu anak tindik masa baby..

    ReplyDelete
  4. Anak kembar saya umur 8 tahun sekarang ni excited nak tindik telinga. Tapi entah la, rasa macam confirm ja akan nangis juga 😂

    ReplyDelete
  5. Ha! lepas ni dah boleh pakai earing mummy dia.
    Mujurlah sekarang ni kalau nak tindik ni depa tembak dua sekali gus.
    Teringat pulak dulu time Mrs. A tembak sebelah dulu dah tu sakit pastu nak kena yang sebelah lagi tu adoilaa bercinta! hahahaaaa....

    ReplyDelete
  6. beauty is pain haha.. cakap kat dhia cantiklah telinga dia dan bertindik ni

    ReplyDelete
  7. i remember having my first piercing but it went wrong a few years later and i had to get mine pierced one more time. haha

    ReplyDelete
  8. hah dia takut tu..tp alhamdulillah berjaya di tindik..raya bersubang baru...ankdara tk bertindik pn sbb die tk suka

    ReplyDelete
  9. Yeay..Dhia dah tindik..akak pun sama takut bab ni..masa tindikkan dania dulu mmg takde la nak tengok...akak lari dulu..seram...

    ReplyDelete
  10. Anak anak saya tak tindik pun kak. Penakut memasing. Lubang tindik saya dah tertutup dah .Malas nak tindik lagi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -