PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU!

PEPSI GINGER, PEPSI VANILLA  BOLD BARU! - Entri sebelum Ramadan, sesiap masukkan gambar draft dalam blog. Sudahnya...sampai hari ini tak s...

PEPSI GINGER, PEPSI VANILLA  BOLD BARU! - Entri sebelum Ramadan, sesiap masukkan gambar draft dalam blog. Sudahnya...sampai hari ini tak sesiap haha. So, sebelum bertapa dalam draft. Mehlah mummy siapkan personal review untuk PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU! 


PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU! 


PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU!

Oleh kerana hujung April 2019 baru ini, 7 eleven ada buat offer PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU! . Beli satu, percuma 1. So, apa lagi ??? Mummy grablah dedua PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU! 

PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU!

Apa yang menarik minat mummy untuk membeli PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU!  ini adalah sebab "no calorie" , "healthier choice" dan pilihan sihat dari KKM

Tak nak ulas lelebih bab ini lagi, mummy hanya nak ulas rasa PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU pulak !


MACAM MANA RASA PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU ?


PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU!

Korang ada yang dah rasa ke PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU! 

Kalau korang belum rasa, mesti korang akan tanya mana satu yang sedap kan. Samada PEPSI GINGER atau PEPSI VANILLA BOLD BARU ?

Seriously, sejak mengandungkan Daim 2 tahun lalu. Mummy adalah penggemar minuman yang manis-manis. Tak tahulah pembawakan mengandung ke apa. 

Kalau breakfast tu, setiap pagi nak milo ais mamak. Korang tahu lah milo mamak manis nya macam mana.

Dah kerap jugalah cari COKE haha.

So, habit tu..terbawa-bawa sehingga sekarang. Tak manis...tak ada umpppppppppph ! Mesti nak air manis.

Bila ternampak PEPSI GINGER , PEPSI VANILLA BOLD BARU! Mummy terasa nak mencuba. Memula dalam hati, alamak air gas ni tawar ke macam mana !

Rupanya, bila dah minum peghhhhhhhhh padu wei ! Hat ginger tu memang sedap walau tak manis. Terasa sedikit pedas halia tu adalah. Tapi, yang part paling best nya tu. Lepas tu, kentut dan sendawa. Masyaallah. RIngan badan wei !

Hat Vanilla tu pulak, bagi mummy y sedap juga. Ada rasa macam air asam boi pun iye jugak hehehe

Kesimpulannya, mana satu sedap PEPSI GINGER atau PEPSI VANILLA BOLD BARU ? Okay, bagi mummy kedua-duanya sedap ! Memang tak menyesal beli. Insyaallah annati nak repeat lagi hahaha

Baca Ini Juga


8 comments

  1. Yang halia tu tak cuba lagi..
    Sha dah cuba vanilla.. Tak berapa suka sebab rasa dia keras.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Terimakasih infonya gan sukses terus...
    http://bit.ly/2D5YTej

    ReplyDelete
  3. tk pernh plak tgk yg ginger..tp kalo jmpa pn tk bli..yg vanilla suka

    ReplyDelete
  4. wah pepsi ginger tu sure boleh kasi keluar angin tu

    ReplyDelete
  5. Does it taste like Bundaberg ginger ale?

    ReplyDelete
  6. uih...1st time dengar ni... macam nak cuba jugak

    ReplyDelete
  7. Oo ada air pepsi baru. Nanti nak try lah yang ginger tu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -