SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION

SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION  Assalamualaikum, selamat sejahtera. Korang dah cuba  keluaran   SAFI BA...

SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION Assalamualaikum, selamat sejahtera. Korang dah cuba  keluaran  SAFI BALQIS OXYWHITE baru ni ke belum? Mummy ini, sebagai mak anak 3 dan mempunyai anak yang masih breastfeed ini, pephamlahkan. Memang kalau kat rumah busy dengan anak-anak sahaja ! Nak keluar pun kadang-kadang tak dapat nak bersiap sangat. Nasib baik ada SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION. Sebelum keluar pi keluar jalan-jalan atau pi kerja. Mummy suka gunakan SAFI BALQIS OXYWHITE - HYDRATING LOTION 100ML 


SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION

SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION


Sebab apa mummy sukakan SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION? Produk baru Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion adalah gabungan formulasi penyegar dan pelembap dalam satu langkah je. Kiranya 2 dalam 1 (Moisturiser dan Toner)

SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION

Senang dan mudah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum.

KELEBIHAN SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION


Selain bertindak sebagai pelembab dan penyegar. KELEBIHAN Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat pun banyak juga tau :-

• Memberikan 2x penghidratan*dan kesegaran dengan satu penggunaan.

SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION

• Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 JENIS Hyaluronic ACID :-
❤️ Macro Hyaluronic Acid
❤️Nano Hyaluronic Acid
❤️Bio-Hyaluronate
❤️Oligo-Hyaluronic Acid
❤️Super Nano Hyaluronic Acid

• Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit

• Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE

Nano Oxygen membebaskan OKSIGEN tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

CARA PAKAI SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION


SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION

Cara pakai SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION. Tuangkan pada tangan , sapu rata pada kulit wajah. Sambil tepuk-tepuk manja sedikit . Untuk mempercepatkan resapan ke kulit wajah. 

SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION

Gunakan SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION dua (2) kali sehari selepas mencuci muka. Untuk hasil yang optimum.

SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION

REVIEW SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION


Mummy dah pakai SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION ini selama seminggu, alhamdulillah kulit mummy nampak lebih bermaya dan tidak kering walau bekerja di dalam bilik ber penghawa dingin.



Paling best, nak travel tak perlu bawa toner dan moisturiser berasingan dah ! Bawa 1 botol 
SAFI BALQIS OXYWHITE WHITENING HYDRATING LOTION WITH IR PROTECTION ni je dah cukup.

Okay korang yang nak mencuba boleh dapatkannya di pasaraya terkemuka atau di online portal seperti lazada dan shopee pun ada juga.

Selanjutnya, boleh layari ke :-






Baca Ini Juga


12 comments

  1. Akak guna produk Safi ni dah lama dan sesuai dengan kulit akak. Boleh cuba yang ni nanti.

    ReplyDelete
  2. Menariklah kak.. nanti nak cubalah

    ReplyDelete
  3. haah..sesuai sgt ni nk bawak travel..2 in 1, pelembap & toner...

    ReplyDelete
  4. memang best safi oxywhite ni dah lah 2 in 1 senang dibawa kemana-mana letak dalam handbag je kan!

    ReplyDelete
  5. sesuai sangat untuk travel ni...2in1...

    ReplyDelete
  6. kereen kak artikelnya, mampir2 ke blog saya juga yaa

    ReplyDelete
  7. Kalau sesuai dengan muka kita tu memang sepatutnya diamalkan..tak yah tukar- tukar dah kan..

    ReplyDelete
  8. Kita pun tengah cuba.. rugi kalau sesiapa tak dptkan losyen nie

    ReplyDelete
  9. Dah pakai memang best dan cepat meresap kan kak.

    ReplyDelete
  10. Kak Sue pun tengah guna produk terbaru dari Safi nie juga. Best kan dua dalam satu.. bau pun best..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -