KFC MENU BARU : KFC GOLDEN EGG CRUNCH

KFC MENU BARU : KFC GOLDEN EGG CRUNCH   - Assalamualaikum & Selamat pagi semua. Pepagi ni saje nak bagi korang terliur sket hahaha. Oka...

KFC MENU BARU : KFC GOLDEN EGG CRUNCH  - Assalamualaikum & Selamat pagi semua. Pepagi ni saje nak bagi korang terliur sket hahaha. Okay sapa dah rasa KFC GOLDEN EGG CRUNCH BARU ni? Sep sket lah ye. Mummy pun dah makan dah. Siapa pulak yang belum rasa? Cepat lah terjah ke KFC. Biasanya menu KFC baru macam ni limited time! 

KFC MENU BARU : KFC GOLDEN EGG CRUNCH 



KFC GOLDEN EGG CRUNCH.. Ayamnya berwarna keemasan gituu. Pilihan mummy semestinya drumstick dan tight. Part lain tu, kadang-kadang tak berapa nak lalu. 



Set KFC GOLDEN EGG CRUNCH BARU ni, di hidangkan dengan 2 ketul Ayam (ada set 3 ketul juga), air, kentang putar, coleslaw. 




Bagi mummy, KFC GOLDEN EGG CRUNCH ni sedap dan kena selera. Tak muak juga (sebab sebelum ni, mummy stick dengan original je). Original flavour biasanya tak muak bagi mummy. Dan susah nak Terima flavour lain yang terlalu oily. 

Tapi, menu baru KFC GOLDEN EGG CRUNCH ni mummy suka! Sedap! Sedap macam mana? Ha.. Bab tu, korang kena rasa sendiri KFC GOLDEN EGG CRUNCH ni ye. 

Harga KFC GOLDEN EGG CRUNCH ni hanya RM14. 90 untuk 2 ketul ayam

Selamat mencuba ye! 




Baca Ini Juga


12 comments

  1. Belum cuba lagi..dah lama juga nk x g kfc ni..

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap tu..akak dah la takde selera nak makan...masih x ok lagi selsema akak..memang potong betul

    ReplyDelete
  3. not bad harga masih affordable boleh try la nanti

    ReplyDelete
  4. Lama tak singgah kfc, boleh cuba yang ni nanti.

    ReplyDelete
  5. Waalaikumussalam Mummy. Saje buat kami terliur ni. Hehe. Ruby belum cuba lagi yang golden egg crunch ni ;)

    Bahagian tight dengan drumstick memang aumm.

    ReplyDelete
  6. Menarik lah artikel ni! Jom baca tentang Promosi Pakej Umrah yang sangat murah dan Car Rental in Alor Setar yang semakin femes hari demi hari juga Kereta Sewa Kota Kinabalu 2020 , Kereta Sewa KL dan Kereta Sewa Langkawi

    ReplyDelete
  7. sama la mummy..akak pun kfc ni x baper nak lalu..

    ReplyDelete
  8. Rasa macam dah cuba hari tu.. memang sedap, harga pun tak mahal sangat kan..

    ReplyDelete
  9. Ana suka je kfc golden egg crunch ni kak. Sedap

    ReplyDelete
  10. Tak rasa lagi yang golden crunch nie..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -