VACUUM CLEANER MIDEA MURAH, RINGAN DAN SENANG SIMPAN

VACUUM CLEANER MIDEA MURAH, RINGAN DAN SENANG SIMPAN  - Hai korang, busy mengemas rumah ke di kala weekend? Eh..samalah kita, busy ni ha me...

VACUUM CLEANER MIDEA MURAH, RINGAN DAN SENANG SIMPAN - Hai korang, busy mengemas rumah ke di kala weekend? Eh..samalah kita, busy ni ha mengemas rumah. Sejak ada VACUUM CLEANER MIDEA MURAH, RINGAN DAN SENANG SIMPAN lagi lah senang keje rumah mummy. Vacuum baru, beli sedasss lah sebab geram tengok comel. Kalau mummy rasa malas nak menyapu atau vacuum. Anak-anak pun boleh bantu, kurang lah beban yg mummy nak kena pikul hehehe


VACUUM CLEANER MIDEA MURAH, RINGAN DAN SENANG SIMPAN 




Walau di rumah kami memang sedia ada vacum dan rumah mak pun dah memang ada vacuum. Tetap lah rasa nak beli hat ni, sebab anak-anak kami kuat makan macam-macam. Pulak tu sepah sana sini, bila ada vacuum gini. Tak payah risau bab makanan yang bersepah atas karpet tu. 




Memang senang sangat lah ada VACUUM CLEANER MIDEA MURAH, RINGAN DAN SENANG SIMPAN. Memasing rajin bantu mummy hehe. Bunyi vacuum ni pun tak kuat sangat. Normal vacuum agak kuat bunyinya. Daim sangat takut, kalau mummy nak vacuum. Huhu makin susah nak mengemas rumah




Nak pasang VACUUM CLEANER MIDEA MURAH, RINGAN DAN SENANG SIMPAN ni sangat lah mudah. 

Nak cabut dan bawa ke sana sini pun mudah! 

Vacuum ni sbnrnya 2 in 1, boleh buat sebagai hand vacuum dan normal vacuum. 

Cumanya, vacuum ni kena menggunakan plug electric, ianya bukan rechargeable ye. 

Yang rechargeable punya vacumm tak dapat lah bawah RM100 dek non oiii 😂



Mummy lama dah survey vacuum ni, online pun survey juga. Tapi, tak beli pun online. Sebab ni barangan elektrik yang agak fragile. So, batalkan niat nak beli online. Walau online pun ada warranty. Kang, tak memasal menambahkan menyulitkan keadaaan lagi.. 

Dah.. Dah.. Tak nak beban kan akal fikiran. Bi je walk in memana kedai je lah. 

Tak di nafikan VACUUM CLEANER MIDEA MURAH, RINGAN DAN SENANG SIMPAN  harga nya sangat murah. Dalam RM68, RM78 boleh dapat! Untuk online lah! 

Tapi, mummy beli di kedai Court Mammoth, selepas jumpa client mummy untuk hantar polisi insurance. 

Alang-alang sebelah courts mammoth, terus grab je lah 1. Court mammoth pun boleh beli cash ye. (sebab ada yang tanya, amek hutang ke, Allahu, CASH dek non weii?) 

Malas nak survey kedai lain, Almaklumlah mummy ni kejar masa. Rugi kalau masa di bazirkan. 

Terus masuk courts, tgk harga ok dan teruslah grab!




Harga : RM99 masih murah lah juga. Berbanding vacuum biasa kan. 


Baca Ini Juga


11 comments

  1. Wahh murah tu klu vacum mcm ni. Tengah survey juga ni sbb rumah dua tgkat. Nak cari utk kat atas pula. Skrg guna vacum yang besar gedabak tu susah nak bw turun naik. Hehe

    ReplyDelete
  2. Akak ada vacuum yang sama tapi senang bawak kemana-mana..selamat dh akak letak kat umah sewa

    ReplyDelete
  3. midea memang murah tau produk dia, geram je tengok kalau dia buat sale hahaha

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnye, nampak ringgan je mudah nak kemas rumah dengan vakum macam nih

    ReplyDelete
  5. murah la kak...boleh la nieyl hadiahkan untuk diri sendiri nnt hehehe

    ReplyDelete
  6. memang plan nak cari vacum baru juga ni..vacum skrg dh start problem..huhu..nnti boleh cari yg ni...

    ReplyDelete
  7. senang kalau ada vacum yang ringan mudah simpan nie.. tak perlukan space sangat dan tak susah nak guna..

    ReplyDelete
  8. brand midea mmg murah tapi kualiti dia pun OK

    ReplyDelete
  9. Suka vacuum jenis macam ni. Mudah kerja membersih rumah tu

    ReplyDelete
  10. Kira murah jugaklah harga rm99 ni. Dulu rumah ni oakai vacuum dah rosak. Kena beli baru ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -