YOUNG LIVING OWL DIFFUSER ADA LAGU / BUNYI DAN WARNA IKUT MOOD !

YOUNG LIVING OWL DIFFUSER ADA LAGU / BUNYI DAN WARNA IKUT MOOD ! - Terjebak juga beli Diffuser Young Living  ! Sesebelum ini, mummy beli ro...

YOUNG LIVING OWL DIFFUSER ADA LAGU / BUNYI DAN WARNA IKUT MOOD ! - Terjebak juga beli Diffuser Young Living  ! Sesebelum ini, mummy beli roll on je. Yang siap dilute tu,tinggal pakai aje ! Bila client mummy (customer AIA) beritahu ada diffuser baru keluar, limited edition dan ada free oil. Mummy terus beli satu set ! Lagi satu, untuk bagi anak tenang juga, ye lah mummy kan selalu bebel kat rumah. Tak mahu anak stress dan mereka rasa tertekan. Rasanya, tak salah kalau kita mencuba beli satu. Rasa tak okay nanti, boleh jual kan hahaha.

YOUNG LIVING OWL DIFFUSER ADA LAGU / BUNYI DAN WARNA IKUT MOOD !



YOUNG LIVING OWL DIFFUSER ADA LAGU / BUNYI DAN WARNA IKUT MOOD ! ni tak sama macam diffuser Young Living sesebelum ni. Hat owl ini ada macam-macam warna dan juga macam-macam bunyi. Ikutlah pilihan memasing.


Kat belakangnya ada butang adjust volume dann pemilihan lagu


untuk tukar warna, just touch kaki owl ni.Pilihlah mana berkenan















Yang bestnya, beli YOUNG LIVING OWL DIFFUSER ADA LAGU / BUNYI DAN WARNA IKUT MOOD ! dengan Ina ni, ada dapat free gift extra. Spearmint dan harmony ! Spearmint ni, bau dia sangatlah sedap ! Nanti nak beli spearmint pulak !

Apa fungsi bau-bauan yang mummy pakai? Okay fungsinya

LEMON

Dalam 15ml EO Lemon, terkandung di dalamnya kebaikan 75 biji Lemon yang TERPILIH. Yang ditanam dan diekstrak sendiri formulanya oleh Dr Gary Young, founder Young Living. Minyak pati yang di hasilkan secara cold-pressed daripada kulit Lemon. Kulit adalah bahagian yg paling padat nutrien dari lemon dari segi fitonutrien larut dlm lemak. Ia juga kaya dgn d-limonene yg mempunyai antioksidan yg tinggi dalam melawan kanser.

Antara keluarga citrus paling murah antara citrus yang lain dan mampu milik dan tahan lama mengikut cara penggunaan. 

1. Lemon paling terkenal kerana ia mampu membersihkan toksin dari mana-mana bahagian badan dan digunakan secara meluas untuk merangsang saliran limfa, untuk meremajakan tenaga, membersihkan kulit dan bertindak sebagai pengusir serangga.

2. Lemon juga boleh digunakan untuk memasak kek, cookies, infused drinks, lemonade dan lain-lain. 

3. Lemon merupakan salah satu bahan aktif utk mencerahkan kulit.

4. EO Lemon bagus utk detoks, masalah sembelit serta boleh menghancurkan batu karang

5. EO Lemon sebagai membersihkan udara rumah dan house hold cleaner

6. EO Lemon juga dapat mencairkan kahak dan berikan ketenangan fresh !

LAVENDER

Biasalah sapa tak kenal dengan lavender ni. Untuk ketenangan, anti stress dan banyak lagi

SPEARMINT 

Spearmint ni bau mint, segar bak pudiana. Segarkan jiwa dan bagi diri fresh. Untuk tidur pun boleh pakai. Mummy rasa selesa tidur dengan bauan fresh ala chewing gum ni.

Selain itu, ianya membantu :

1. Digestion
2.  Tension
3. Bagi relaks
4. Untuk weight loss
5. Circular health dan banyak lagi

HARMONY


Ha, bagi yang sukar nak menjiwai pemikiran positif. Tadaaaa...meh positive kan diri dengan EO Harmony !

Bau dia ada sedikit bersifat wood dan keras, tapi bila dah diffuse tu. Okay je. Layan je bau tu.

Totally sedap semua bau-bauannya.

Setiap malam, mummy akan urut manja anak-anak dengan EO YL atas ni. Selebihnya, akan dropkan 6-7 titik dalam diffuser untuk tidur malam yang lebih relax

CARA GUNA DIFFUSER YOUNG LIVING FEATHER OWL



Macam mana nak gunakan diffuser YL Owl ni, ha...bab tu korang boleh tengok video d atas ye !

Sebenarnya, kalau korang nak tahu. Mummy memang suka pada wangian.

Sebelum ni, dok beli pewangi kat kedai je letak dalam rumah dan juga letak dalam bilik.

Bila tengok budak sekarang dunia kehidupannya berbeza dari dulu dan mudah stress. So, mummy dapatkan juga satu.

Mummy mula pakai sebelum dorang exam manja kat tadika tu, kononnya nak bagi dorang relax.

Padahal, dorang tu ...anak-anak kami dopolohpatjam memang relax aje  hahahaha

Nak beli kat aman Young Living ni?

Mummy beli dengan Ina (di Putrajaya) je. Korang kalau nak beli dengan dia boleh wasap je  http://wasap.my/60124675831/YL


Baca Ini Juga


4 comments

  1. kita tak beli lg yg owl ni.. yang ada kat rumah ni pun tak terpakai .. tapi nampak cam menarik pulak owl ni

    ReplyDelete
  2. Menarik yang owl nie kan Linda.. cute sangat. Kak Sue paling suka lavender.. paling cepat habis kat rumah nie..

    ReplyDelete
  3. comel pula bila ada lagu macam nie.. pegang kaki keluar lampu dan bunyi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -