Pendaftaran dan Taklimat Tabika KEMAS untuk Dzal 6 tahun

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Huhu tak habis lagi cerita kisah anak masuk sekolah. Dari tahun 2019 hingga lah 2020. Fuh, boleh tah...

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera. Huhu tak habis lagi cerita kisah anak masuk sekolah. Dari tahun 2019 hingga lah 2020. Fuh, boleh tahan jugak lah bila anak nak masuk darjah 1, dengan anak 6 tahun lagi. Lain macam auranya hehehe

Walau pun dah masuk tahun ke 4 anak bersekolah di Tabika KEMAS. Tahun ni, lain pulak caranya, ada taklimat, sesi bayar yuran mengikut Zon. Bukan lagi mengikut sekolah. 

Pendaftaran dan Taklimat Tabika KEMAS untuk Dzal 6 tahun



Pendaftaran dan Taklimat Tabika KEMAS untuk Dzal 6 tahun ni memang mummy agak rush juga. Almaklumlah kan, Hujung tahun year end. Dan, pakej serta harga murah untuk AIA pun last hari tu. Nak mengangis juga uruskan masa. 

Nak ke taklimat, pos barang, makan, settle kan bayaran polisi client di HQ AIA. 



Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. Lega dah settle semuanya.. Tahun baru, kita buka buku baru ye hehe
 

Entri fresh 2020, nanti mummy update lagi.. Until now, masih lagi entri 2019.

Lambat pulak update kali ni hehhee


Settle baju baru Dzal dan Buku log harian.. 

Baca Ini Juga


7 comments

  1. waalaikumussalam. walaupun kadang agak memenatkan tapi rasa rindu pulak kat anak2, haha. dah besaq dah anak2 aku ni rupanya. bisik hati sendiri :D

    ReplyDelete
  2. Dah mula sekolah dah anak-anak kan.Semoga dimudahkan semua urusan ya Linda.. Selamat tahun baru..

    ReplyDelete
  3. Bila anak-anak dah start sekolah, ibu ayah paling sibuk lepas ni..selamat tahun baru kak linda

    ReplyDelete
  4. Biasalah kak. Bila semua datang serentak memang rasa rushing sangat. Tapi saya tahu akak memang superwomen

    ReplyDelete
  5. Selamat maju jaya untuk Dzal. Yeah! kak Lin memang hebat dalam menguruskan masa.. Salute!

    ReplyDelete
  6. Tinggal Dzal je tadika kan..tahun depan darjah 1..lepas tu Daim plak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -