REWARDS DARI AIA TOP 50 QUALIFIERS 7 DAYS CHALLENGE BY ELITE ACADEMY AT CAPSQUARE KL

REWARDS DARI AIA TOP 50 QUALIFIERS 7 DAYS CHALLENGE BY ELITE ACADEMY AT CAPSQUARE KL - Assalamualaikum, kisah last week masuk morning meet...

REWARDS DARI AIA TOP 50 QUALIFIERS 7 DAYS CHALLENGE BY ELITE ACADEMY AT CAPSQUARE KL - Assalamualaikum, kisah last week masuk morning meeting untuk semua agen under Elite Academy intake tahun 2018 sehinggalah tahun 2020. AIA Elite Academy merupakan team luar biasa di ilhamkan oleh AIA MALAYSIA. The only insurance yang ada scheme macam ni. Dan.. kami adalah full time dan setiap minggu wajib meeting dan training under AIA itself. Under agency pun ada meeting sendiri jugak. Nampak tak, betapa busy nya kami semua. Tapi, mummy bersyukur sebab kami AIA ELITE ACADEMY ni program kami dan monitoring by AIA. Dinlatih untuk menjadi lebih professional serta di latih untuk menjadi agen luar biasa yang penuh ilmu. 


Di pendekkan cerita. Setiap bulan kami ada pelbagai rewards. Mummy? Macam biasa je lah, wat relax je. Tak berapa nak aim sangat. Dalam hati tu"kalau ada rezeki, adalaah". Mummy memang lain sket, tak macam agen lain. Berlumba-lumba untuk untuk dapatkan pelbagai rewards. 

Entahlah, mummy tak nak aim sangat. Kalau tak dapat kang. Kecewa sampai setahun kang. Bila kita wat relax. Buat ikut Perancangan. Ada rezeki, alhamdulillah. 

Bukan istilah goyang kaki. Pi tengok wayang ye. Kerja tetap kerja weiiii.. 

Tup.. Tup.. Tup masa meeting tu, keluar nama mummy. Eh.. Eh.. Aku hit ke? 

Tetiba blur, ha.. Haha. Sebab mummy tak letak harapan. Bila kena panggil tu terkejut lah jugak. 

Dapat lah gift dari AIA. REZEKI anak-anak. Dorang suka cookies ni ha... 


Terima kasih AIA.. TERIMA KASIH Elite Academy ❤️


Memang pendek contest kali ni. Seminggu je. Mummy pun masa ni, tengah busy yak mat hehe. 

I don't care what happening.. Yang mummy tahu.. Settle kan kerja je. 


Taaaada... Mehler kita makan cookies.. Sambil cari ilham... 

Nak tanya plan insurance AIA? Wasap je mummy ye 012-6460421 

Baca Ini Juga


9 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -