SEDIH SAYU VIDEO LAGU CINTA SEJATI BUNGA CITRA LESTARI

SEDIH SAYU VIDEO LAGU CINTA SEJATI BUNGA CITRA LESTARI - Hai Assalamualaikum semua ! Beberapa hari lepas, mummy tertonton video konsert Bu...

SEDIH SAYU VIDEO LAGU CINTA SEJATI BUNGA CITRA LESTARI - Hai Assalamualaikum semua ! Beberapa hari lepas, mummy tertonton video konsert Bunga Citra Lestari (BCL) yang bertajuk CINTA SEJATI video yang kawan-kawan mummy share di media sosial. Allahu sedihnya, bila tengok Bunga Citra Lestari (BCL) tak mampu menyanyi di sebabkan kesedihan. Bertambah sayu mummy, apabila peminat Bunga Citra Lestari (BCL) juga turut sedih dan bantu menyanyi bersama-sama Bunga Citra Lestari (BCL). Mummy memang dari dulu peminat Bunga Cinta Lestari (BCL) & arwah suami beliau.

SEDIH SAYU VIDEO LAGU CINTA SEJATI BUNGA CITRA LESTARI 



Suka tengok kehidupan mereka suami isteri, sifat romantik mereka sekeluarga. Sehinggakan video WANITA TERBAHAGIA menjadi sumber inspirasi mummy sekeluarga .

Berbalik video Bunga Citra Lestari lagu CINTA SEJATI tu. Mummy as usual, bila dah suka. Cepat cepat cari liriknya, lebih feel dengan lirik sambil tengok video. Pasti NANGIS ! hahaha

jom layannnnn

LIRIK LAGU CINTA SEJATI - BUNGA CITRA LESTARI 


Manakala hati menggeliat mengusik renungan
Mengulang kenangan saat cinta menemui cinta
Suara sang malam dan siang seakan berlagu
Dapat aku dengar rindumu memanggil namaku
Saat aku tak lagi di sisimu
Kutunggu kau di keabadian

Aku tak pernah pergi, selalu ada di hatimu
Kau tak pernah jauh, selalu ada di dalam hatiku
Sukmaku berteriak menegaskan kucinta padamu
Terima kasih pada Mahacinta menyatukan kita

Saat aku tak lagi di sisimu
Kutunggu kau di keabadian

Cinta kita melukiskan sejarah
Menggelarkan cerita penuh sukacita
Sehingga siapa pun insan Tuhan pasti tahu
Cinta kita sejati

Saat aku tak lagi di sisimu
Kutunggu kau di keabadian
Cinta kita melukiskan sejarah
Menggelarkan cerita penuh…

Mummy doakan BCL terus kuat ! 

Baca Ini Juga


3 comments

  1. Susahnya career as singer bila jadi perkara-perkara macam ni. Sedih pun tetap kena nyanyi.

    ReplyDelete
  2. Walaupun dia masih bersedih dia kuatkan jugak diri untuk menyanyi. Sedih tengok dia kan kak

    ReplyDelete
  3. sgt sedih.
    lirik nyer amat kena dgn situasi.
    mana la x sebak time menyanyikannya :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -