WAJAH BIRTHDAY GIRL DHIA BATRISYA SEPANJANG 6 TAHUN

WAJAH BIRTHDAY GIRL DHIA BATRISYA SEPANJANG 6 TAHUN - Happy 7 years old Dhia! Masa nak wish birthday Dhia Batrisya di Facebook, mummy amek...

WAJAH BIRTHDAY GIRL DHIA BATRISYA SEPANJANG 6 TAHUN - Happy 7 years old Dhia! Masa nak wish birthday Dhia Batrisya di Facebook, mummy amek masa yang agak lama. Sebab kekonin nak compile gambar birthday celebrations Dhia Batrisya dari 1 year old sehingga lah ke 6 years old. Gigih cari dalam FB dan godek blog sendiri hehehe. 

Umur 2 hari DI NICU Hospital Serdang : 2013

So, tahun ni, buat lah satu entri khas yang ada semua gambo Dhia sambut hari jadi sepanjang tahun

So far, Dhia Batrisya tak pernah miss dari potong kek sepanjang tahun. Tetiba this year, PKP tak boleh keluar rumah. Otak mummy sedikit jem. Dok pikir nak beli kek via food panda kat Starbucks ke kat kedai kek. 3 hari juga dok scroll food panda tak habis-habis hahaha. 

2014 : 1st birthday Dhia Batrisya 

2015 : 2nd birthday Dhia Batrisya 

2016 : 3rd birthday Dhia Batrisya 

2017 : 4th birthday Dhia Batrisya 

2018 : 5th birthday Dhia Batrisya 

2019 : 6th birthday Dhia Batrisya 

Sayu sahaja tengok perkembangan Dhia, macam tak percaya sekejap aje masa berlalu. 

Besar panjang dah Dhia Batrisya sekarang. Badan tetap lah kurus macam daddy hehe. 

Maaf lah Dhia, tak dapat nak tunaikan celebrate birthday dengan kawan-kawan tahun ni. 

Tengok lah nanti lepas PKP macam mana, dan kena tengok bajet juga. 

Mummy plan awal haritu, nak celebrate bersama ahli keluarga daddy dan mummy di McD. 

Tu masa yg paling best dan senang.. Sekali gathering semua keluarga boleh berkumpul. 

Biasalah kita manusia hanya mampu merancang aje. Allah juga yang akan menentukan. 

Sempena hari jadi dhia ke 7 tahun.. Mummy doakan Dhia Batrisya sentiasa di bawah LINDUNGANNYA, sentiasa di murahkan rezeki, di panjangkan umur, jadi anak yang solehah, anak yang bijak pandai. Amin


Baca Ini Juga


1 comments

  1. comel sangat Dhia.. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.. Aamiin..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -