MURAH JE AQIQAH DAIM NAUFAL DI TANAH SUCI MEKAH MELALUI AQIQAHCENTRE.COM

MURAH JE AQIQAH DAIM NAUFAL DI TANAH SUCI MEKAH MELALUI AQIQAHCENTRE.COM   - Daim tak aqiqah lagi? Umur dah 3 tahun, bila nak aqiqah? Yes!...

MURAH JE AQIQAH DAIM NAUFAL DI TANAH SUCI MEKAH MELALUI AQIQAHCENTRE.COM  - Daim tak aqiqah lagi? Umur dah 3 tahun, bila nak aqiqah? Yes! Inilah masalah kami sekeluarga zaman berzaman. Dok fikir bab aqiqah Daim Naufal si bongsu kami ni ha. Banyak sebabnya kami delay aqiqah Daim. Bila daddy FREE, mummy tak FREE. Bila mummy FREE, daddy tak FREE pulok. Huhu susahnya nak dapatkan masa ! Selain masa, ada juga masalah lain. Hrm....nak cerita semuanya mau 3 hari, 3 malam tak habis hehehe. Sampai satu tahap, buat dengan aqiqahcentre.com aje lah ! Senang dan mudah.

MURAH JE AQIQAH DAIM NAUFAL DI TANAH SUCI MEKAH MELALUI AQIQAHCENTRE.COM 


aqiqah, aqiqahcentre.com,

Memula nak buat aqiqah secara online ni pun, ada masa was-was jugalah ! Macam -macam persoalan ada ! Entah betul ke tidak dorang buat aqiqah tu kan? 

Sehinggalah mummy berjumpa dengan aqiqahcentre.com! Tengok testimonial, tengok cara aqiqah dari mereka. Terus mummy on !


MASALAH NAK LAKSANAKAN AQIQAH


Bila mummy up di media sosial mummy tentang masalah kami lambat aqiqahkan Daim. Rupanya ramai juga kawan dan kenalan mummy yang belum sempat lagi lakukan aqiqah macam kami.

Rata-rata dari mereka mempunyai masalah aqiqah seperti berikut :-

  • Kambing Mahal
Masa aqiqah kan abang dan kakak Daim. Dhia dan Dzal. Harga seekor Kambing dalma RM650- RM800 sahaja. Tapi, beberapa tahun dahulu lah. 

Ye, mummy tak nafikan harga kambing di Malaysia sudah cecah RM1,000 seekor untuk aqiqah. Kalau anak lelaki, memerlukan 2 ekor kambing makanya lingkungan RM2,000 perlu ada.

Itu baru kambing tau ! Tak masuk lagi doorgifts, katering, sewa khemah, kerusi meja.

Fuh memang berpeluh nak mikior RM yang patut di keluarkan !
  • Susah (tiada tempat)
Masalah tempat ini, macam kami lah. Kita pun tahu, rata-rata yang duduk bandar ni, tinggal di rumah high rise seperti kondominium, apartment  dan rumah flat.

Nak buat majlis memang agak sukar dan sangat limited. 
  • Tiada masa
Hat masa ni pun , kami sendiri pun ada masalah nak pilih tarikh yang tepat dan semua FREE. Selalunya, tarikh yang best ni , ada je clash masa. Huhu tunggu..tunggu mahu sampai umur Daim sekolah kang tak di buat aqiqahnya 
  • Bayi dan Ibu
Ada setengah orang nak kejarkan masa-masa yang bagus dan kejarkan pahala pada umur anak 7,14,21 hari . Tapi kalau bayi jaunice / ibu ada komplikasi terasa susah nak kejarkan masa-masa tu untuk majlis aqiqah. Betul, tak?

Solusinya.... senang aje ! Tak perlu kita fikir masalah banyak-banyak. Jomlah kita aqiqah di aqiqahcentre.com

KENAPA AQIQAHCENTRE.COM ?


Kenapa mummy memilih aqiqah Daim dengan aqiqahcentre.com ? Ha...kalau korang nak tahu banyak sebabnya mummy buat aqiqah melalui aqiqahcentre.com . Antaranya adalah :-

aqiqah, aqiqahcentre.com

  • 100% Online (tak perlu keluar rumah)
Zaman serba moden ini, semuanya di hujung jari aje ! Tak ada masa, tiada tempat nak buat majlis, semua ini bukanlah masalah besar. Aqiqah dengan aqiqahcentre.com ini, kita boleh buat secara online.

Bermaksud, dari proses order dan bayar aqiqah kesemuanya secara online. Jimaylah masa, duit minyak dan tenaga kita.
  • Di buat di Tanah Suci Mekah
Aqiqah dengan aqiqahcentre.com ini di lakukan di tanah suci Mekah. Dan daging aqiqah kita itu akan di agihkan pada fakir miskin di sekitarnya atau di negara berdekatan dengannya.

Daim belum ada seru lagi ke Mekah, oleh itu kita aqiqahkan lah dulu di tanah suci Mekah. Amek aura orang kata hehehe.
  • Harga murah (mampu milik)
Harga aqiqah di tanah suci Mekah bersama aqiqahcentre.com ini mestilah mahal , kan? sebab jauh tu? 

Oh..itu tidak benar sama sekali dong ! Aqiqah di aqiqahcentre.com walau nun jauh di tanah suci Mekah. Harganya sangat berbaloi. Hanya RM499 untuk seekor kambing.

Ya...RM499 sahaja ! Murah,kan ?


aqiqah, aqiqahcentre.com

aqiqah, aqiqahcentre.com


  • Bukti sembelihan (video beserta sebutan nama anak)
Paling mummy suka buat aqiqah dengan aqiqahcentre.com ni. Sebab ada Bukti video persembelihan. Pihak aqiqahcentre.com akan emailkan Bukti video persembelihan aqiqah kepada kita. Dan dalam video tersebut terang-terangkan di sebut akan nama 

Untuk video, korang boleh tengok di Facebook dan Instagram mummy

  • Trusted 
aqiqahcentre.com ini juga merupakan trusted company. Mummy buat survey dan nampaknya ramai artis yang membuat korban dan aqiqah melalui mereka. 

aqiqahcentre.com juga sudah mengurus 21,000 sembelihan sejak 2014! 
  • FREE : Al-Quran Eksklusif 5,000 Terawal Sebelum 10 Julai 2020
Berita baik untuk pelanggan 5000 orang terawkal. Anda boleh milik alquran ekslusif. Jom tempah sebelum 10 Julai 2020! 


Aqiqah anak Daim Naufal


Kami sudah laksakan sunnah aqiqah anak kami. Korang yang belum buat aqiqah lagi boleh terus buat tempahan secara dalam talian di :


Untuk segala pertanyaan pula, korang boleh tekan je link ini : https://aqiqahcentre.yzza.io/kl84m/







Baca Ini Juga


2 comments

  1. Alhamdulillah..
    sha pun pernah buat juga untuk anak no 2 tapi dengan syarikat lain.. memang mudah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -