Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha !

Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha ! -  Bila berat badan mummy dah sampai ke red zone ! Wajib kena buat sesuatu ! Eh ingat k...

Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha !Bila berat badan mummy dah sampai ke red zone ! Wajib kena buat sesuatu ! Eh ingat kawasan Covid-19 melebih 40 orang di satu kawasan je ke, red zone? Berat pun ada red zone tau ! Tanda obesiti dah tu, kalau masuk ke red zone. Macam mana mummy nak buat? Bagi proses penurunan berat badan mummy sampai ke berat ideal, ye? Selain jaga kalori makan (wajib kira kalori), senaman ringan (sebab rutin kerja mummy padat) dalam masa yang sama, kenalah mencari ikhtiar lain. Jadi, mummy memilih untuk mandi dengan sabun mandi dari Layesha Soap yang di formulasikan khas untuk memecahkan lemak degil dan memudahkan proses penurunan berat badan. Sabun ketika mandi pun boleh kurus ke?

Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha !

Ha, mungkin ada yang dah lama kenal dengan Layesha Soap ni. Tapi, mungkin ada yang belum kenal lagi dengan Layesha Soap ni, juga kan ! Baiklah, bagi yang belum mengenali Layesha Soap. Korang wajib baca sampai habis entri mummy ni tau ! Lelagi part , macam mana boleh Nak Kurus dan Cantik , Mandi dengan Sabun Layesha !
 

WFH - Masa untuk Work From Home ! Bukan mudah nak bekerja dari rumah, ada banyak cabarannya ! Dengan anak, dengan hal rumah, dengan hal diri sendiri. Erm, tapi best jugaklah, boleh ber me time ! Me time dengan Layesha Soap lah, apa lagi ! Hehehe

Bau sabun ni macam bau SPA sket, sebab tu mummy gelarkan my me time ! Terasa seolah-olah berada di dalam SPA yang nyaman, tenang dan damai



ꜱɪᴀᴘᴀ ʏᴀɴɢ ᴘᴇʀʟᴜ ᴍɪʟɪᴋɪ ꜱᴀʙᴜɴ ɴɪ???

🍃Mereka yang mahu kurus
🍃Mereka yang mengalami masalah bau badan
🍃Mereka yang selalu merasa lenguh badan
🍃Mereka yang mengalami sembelit
🍃Mereka yang mempunyai selulit & stretch mark
🍃Mereka yang mengalami masalah kulit
🍃Mereka yang baru bersalin & dalam pantang
🍃Mereka yang mengalami masalah kulit kering
𝟐 𝐢𝐧 𝟏 : 𝐬𝐚𝐛𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐤𝐚𝐥𝐢 𝐬𝐜𝐫𝐮𝐛
Sesuai di pakai di muka atau di badan atau kedua duanya.
Boleh dipakai semua golongan seawal 6 tahun.
𝙆𝙝𝙖𝙨𝙞𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙜𝙖𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙘𝙪𝙘𝙞 𝙢𝙪𝙠𝙖 :
- Memudarkan jeragat
- menghilangkan jerawat
- memudarkan parut hitam bekas jerawat


Kandungan bahan Layesha Soap ini adalah 100% dari bahan natural seperti Glycerin, Air mawar, Castor Oil, Rice Bran Oil, Halia Bara, Serai Wangi, Lada Hitam, Organic Clove Powder, Oats, EO Lemon, EO Bergamot dan juga Loofah.


So, tak perlu dah ragu-ragu dengan bahan kandungannya ! Lagipun, sabun layesha ini mempunyai kelulusan KKM dan juga Lab tested !


CARA PAKAI LAYESHA SOAP



Nak pakai Layesha Soap ni mudah je ! 
Lepas basahkan badan (mandi), sapu Layesha Soap ke seluruh badan, tangan, kaki.
Biarkan sekurang kurangkanya 5 minit. Lagi lama lagi bagus lah (tengok korang ada banyak masa ke idak dalam bilik air tu.. hihi

Sementara sabun tu di biarkan kat badan. Bolehlah gosok gigi dan basuh muka

Siap semua, barulah bilas badan dan mandi seperti biasa.

Senang kan? Pakai sabun Layesha Soap ni.


Kalau korang ada masalah nak kurus, tapi dalam masa yg sama nafsu makan meluak-luak! Berat badan makin naik! Ada masalah stretchmark dan selulit!
Korang bolehlah mencuba Layesha Soap. Insyaallah ianya boleh bantu untuk :-
- mengurangkan selera makan
- memecahkan lemak
- menurunkan berat badan khususnya dari segi inci
- menghilangkan stretchmark dan selulit


KELEBIHAN LAYESHA SOAP





Banyak kelebihan Layesha Soap ni, bukan sahaja untuk cantik dan kurus malah ianya boleh :-

🧼
Mengurangkan selera makan
🧼
Melawaskan
🧼
Membuang toksin
🧼
Memecahkan lemak
🧼
Menghaluskan kulit
🧼
Menghilangkan rekahan di tumit
🧼
Mencerahkan celahan lipatan
🧼
Mengurangkan lenguh badan
🧼
Menghilangkan selulit dan stretchmark
🧼
Menghilangkan panau
🧼
Menghilangkan jeragat
🧼
Mengatasi kulit kendur
🧼
Menghilangkan daki degil
🧼
Menghilangkan bau badan



Tadaaa... nampak tak tu..ada loofah ! Loofah adalah sejenis sabut sayur petola yang telah dikeringkan secara alami, adalah perlengkapan mandi yang berfungsi sebagai sponge atau juga scrub badan semulajadi.
🧽
Bertindak untuk menanggalkan daki degil serta kulit mati.
🧽
Membantu menghilangkan stretch mark dan selulit.




Sedang WFH , PKPB mummy di rumah ...pun boleh feeling macam lepak kat SPA tau 😍
Mandi, belai diri, cuci badan dengan sabun #layeshasoap. Paling best.. lepas pakai sabun ni, segala angin dalam badan semua keluar 😅 ibu berpantang pun boleh pakai tau 👍👍👍👍

Badan rasa fresh dan ringan sangat . Selera makan dan inch lost memang banyak berkurang.







Tengok testimoni, memang ramai yang berjaya kurus 🤭 tu sebabnya , mummy pun terpengaruh sama 😅


Ha...bestkan sabun Layesha ni. Harganya pun sangat mampu milik. Hanya RM29.90 sahaja. Mummy pakai dah dekat 20 hari setiap hari. Nampaknya sabun ni boleh tahan lebih dari sebulan ni. Jimat !

Kalau korang nak tahu lebih lanjut atau nak membeli sabun Layesha ni. Boleh hubungi :

Nana 019-3899743


Baca Ini Juga


5 comments

  1. Bolehlah try nanti... macam best jer sabun ni

    ReplyDelete
  2. wow!hebat sabun ni ya kak...
    untuk kurus tu macam menarik je ni...

    ReplyDelete
  3. Menarik, saya harap kelak produk ini bisa jangkau Indonesia, thanks

    ReplyDelete
  4. Wah! Banyaknya kebaikan sabun layesha!

    ReplyDelete
  5. Wah.. Mcm best ja sabun ni... Geram pulak nak try...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -