Translate

Main Ad

HADIAH HARI JADI ANAK BUAH, HAPPY 11TH BIRTHDAY RAYYAN !

HADIAH HARI JADI ANAK BUAH, HAPPY 11TH BIRTHDAY RAYYAN | Throwback Januari punya cerita. Kisah hari jadi anak buah mummy yang pertama sebelah mummy . 11 tahun dah umur Rayyan, masih mummy ingat sewaktu Rayyan baby, kerap juga tinggal dengan mummy bila mama dan papa nya nak ke pasaraya. Masa tu, kami duduk sebelah menyebelah je, oleh kerana mummy pun single kan, memang sayang sangatlah dengan anak buah mummy ni.

Masa baby, Rayyan ni jadi bijak tau, kalau tinggal dengan mummy. Pertama kali, masa baby, Rayyan boleh mengiring (meniarap pun) di tangan mummy. Memula ingatkan Rayyan memang dah pandai nak meniarap. Bila tanya adik (mama Rayyan), adik kata Rayyan 1st time tu..

Antara kenangan yang mummy ingat, sebenarnya ada banyak lagi kenangan Rayyan jadi bijak dengan mummy juga..

HADIAH HARI JADI ANAK BUAH, HAPPY 11TH BIRTHDAY RAYYAN !


HADIAH HARI JADI ANAK BUAH, HAPPY 11TH BIRTHDAY RAYYAN !

Oleh kerana, mama nya kata Rayyan pandai dah pakai deodorant, minyak rambut, serta barangan penjagaan diri lain. Maka ,mummy belikan Rayyan set penjagaan diri .

Jangan tak tahu ye, dah pandai nak color rambut dah. Ikut mama dia lah tu hehehe. So, mummy belikan wet gel untuk Rayyan.


HADIAH HARI JADI ANAK BUAH, HAPPY 11TH BIRTHDAY RAYYAN !

Deodorant body spray ala-ala perfume dah ni, 2 in 1 . Budak-budak tak payah pakai banyak benda. Hehehe

HADIAH HARI JADI ANAK BUAH, HAPPY 11TH BIRTHDAY RAYYAN !

Dan juga penjagaan mulut, mounth wash. Part mouth wash ini, tak ramai budak-budak akan pakai. Melainkan anak kami lah, pakai macam minum. Sekejap je habis sebotol. Terpaksalah sorok kat tempat tinggi. Nak pakai, baru kami akan ambilkan.

So, birthday Rayyan kali ni moga banyak manfaat untuk Rayyan.

BTW. mummy doakan Rayyan menjadai anak yang soleh, mendengar kata ibu bapa dan orang tua, di berikan kesihatan yang baik, rezeki halal tanpa putus dan juga jadi budak bijak pandai. Aminnnnn

Baca juga : 


Post a Comment

2 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com