Translate

Main Ad

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU ! Lama juga tak pi kenduri kahwin, alih-alih adik iparku nak kahwin. Kisahnya, plan awal nak nikah. Oleh kerana dek PKP, PKPB, tok kadi tak avalaible dan tak boleh rentas negeri terpaksalah HOLD . Ngam bila MKN dan KKM membenarkan dan boleh menjalankan majlis pernikahan dan tok kadi pun dah bagi tarikh. Adik ipar terus on. Agak ad hoc juga plan. Nak buat macam mana kan ! Hidup gaya norma baharu !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

Memang dah jodoh dan rezeki kan. Dipermudahkan rezeki adik iparku. Eh, terambil gambar berlatarkan kain baju rumah jiran lak ye, huhu mummy sekarang ini memang malas nak edit gambar. So, lantakkan aje lah disitu hahaha

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

Laki ku pak supir hehehe. Pengapit kepada adik kesayanggannya . Konon ! Adik bongsu, mestilah adik kesayangan hehehe

Walaupun adhoc plan, syukur kami dapat balik ke kampung bersama beberapa adik beradik yang lain. Ramai juga yang tak balik di sebabkan kerja kerana pernikahan ini di adakan pada hari Jumaat 

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

Cantik make up nya kemas dan smooth

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

Dhia minta mak andam make up kan juga, byr RM15 macam tu. Sesekali, kita layankan aje lah anak perempuan tu ha. Perempuan dengan benda kecantikan ni, tak boleh di pisahkan. Ye dak?


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !
Bersama ibu bapa memasing

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

Selesai sesi pernikahan

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !
Kami bersama pengantin


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !
Family abang ipar (sulong)

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !
Family adik lelaki husband (anak ke 5)

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !
Adik beradik sebelah suami adik

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

Sesi memujuk budak kecik ni, tak nak bergambar. Tak apalah, kita akur sahaja !

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !
Antara anak buah yang nak bergambar.

SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !


SELAMAT PENGANTIN BARU ADIK IPARKU !

Balik dari majlis pernikahan, kita tapau ABC, Cendol dan Laksa bawah pokok. Tempat favorite adik beradik husband. Tak dapat nak makan kedai sebab kedai tu kecik dan susah nak jaga penjarakkan sosial.

Makan dan lepak kat rumah aje lah ! Pengantin non hado, sebab pengantin pi photoshoot .

Kami yang kat rumah ni enjoy sesama sendiri hehehe.

Paling enjoy kids lah kan sebab dapat berkumpul dengan sepupu-sepupunya !

Post a comment

3 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com