Translate

Main Ad

HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE

HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE - Belek-belek bahagian draft blog. Mak ai, lama nau mummy tak siapkan entri ni. Dah kenyang beberapa bulan lalu dah kot ! Ngam lepas PKP, sessi persekolahan buka. Mummy dapat hadiah dari kak Adda blogger mamapipie . Kak Adda ni rajin buat contest untuk pageview blog beliau. Kebetulan mummy dapat snap gambar, cuma terlebih 2 ke 3 nombor. Kak Adda nak tunggu orang yang dapat snap page view blog nya dengan angka yang tepat dulu. Jika mummy antara yang tepat akan terima RM50.


HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE

Rupanya, tak ada rezeki, ada yang dapat snap capture gambar pageview paling tepat. Terror nya ! So, kak Adda bagi juga gifts pada mummy sebab sipi sipi je nombornya.

Aduh, malu rasanya. Sepatutnya tak layak pun dapatkan !

HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE

Terima kasih banyak Kak Adda, anak-anak kami paling tak sabar nk makan masa mummy dapat parcel ni. Sedap kata depa.

Mummy pun 1st time makan kuih siput sira ni. Sedap pedas-pedas sket rasa dia ! Yummy !

HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE

HADIAH DARI BLOGGER MAMAPIPIE

Moga di murahkan rezeki kak Adda sekeluarga. Kak Adda ni seorang yang rajin update blog, jenis low profile dan sangat murah hati. Kalau korang nak kenali siapakah Kak Adda ni , bolehlah terjah blog beliau di : http://www.mamapipie.com/

Post a Comment

5 Comments

  1. tahniah linda.. linda memang layak sebab masih dalam acceptable range. akak pun selalu beli chocojar dgn mee siput sira tu mmg feveret. orang johor mesti biasa makan mee siput tu kan.. tq support segment akak. nantikan no 2.9m pula ye.. tak lama dah tu

    ReplyDelete
  2. tahniah.
    aida ni bukan x cuba nak snap number, tak pernahnya dpt sipi2 pon.
    hi hi hi lagi le segan, linda :)

    ReplyDelete
  3. Akak pun selalu terbabas...hahaha...memang x dan nak snapshot..kalau ingat dan tunggu tu kang sekejap je..lepas tu erm..kelaut..tahniah linda

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com