Translate

Main Ad

SHOPPING DI SHOPEE SEMPENA SALES 6 6

SHOPPING DI SHOPEE SEMPENA SALES 6.6  - Assalamualaikum semua ! Selamat Sejahtera. Apa khabar semua? Dah selamat bershopping di Shopee sempena SALES 6.6 ke? Mummy alhamdulillah settle dah, memang ada beberapa barang yang memang menanti SALES 6.6 di Shopee sebenarnya. Dalam banyak-banyak baramg di cart tu. Mummy hanya beli dari 3 sellers sahaja. Cukup lah tu ! Mummy hanya beli mana yang penting je. Zaman PKP MCO ini, tak boleh boros dan ikut kehendak hati sangat kan ! Binasa diri tu, namanya hahahaha


SHOPPING DI SHOPEE SEMPENA SALES 6.6 


Apakah barang mummy beli di Shopee sempena sales 6.6? JENG JENG JENG. Tayang dulu gambar shopping hehehe


SHOPPING DI SHOPE SEMPENA 6.6


Nampak kan? 3 sellers aje, tapi barangnya agak banyak lah juga hehehe. Bila kita dah aim barang apa nak shopping. Memang agak untung jika beli online masa sales 6.6 di shopee. Sebab apa? Sebab ada FREE Shipping. Tak jimat? Giler ko. Jimat lah, beli barang RM1 pun free delivery tau hehehe

Tapi idaklah, mummy beli RM1 je kome!

Antara barang yang mummy beli ialah ink printer. Kebetulan dah habis dah color hitam tu !

Keduanya beli seluar basahan Dhia, ntah maam mana pakai, banyak nau koyak rabak seluarnya tu huhu.

Ketiga, mummy bali barang newborn , baby kepada sepupu-sepupu mummy. 

Mana gamabrnya? Ha...nantilah tunggu unboxing lenkali ye hahaha. Malas nak copy gegambar semua tu pada entri kali ini.

Insyallah akan di update entri akan datang. Stay tuneeee !


Post a Comment

2 Comments

  1. untuk sale 6.6 ni nieyl tak beli apa-apa pun hehehe...sebabnya belum gaji lagi...
    jadinya, xdelah shopping...

    ReplyDelete
  2. Huhu best shopping dgn shopee ni

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com