Translate

Main Ad

IPHONE 12 PRO MAX HADIAH BIRTHDAY DARI SUAMIKU

IPHONE 12 PRO MAX HADIAH BIRTHDAY DARI SUAMIKU - 19 Ogos ! HAPPY BIRTHDAY TO ME ! Bulan Ogos merupakan bulan paling mummy suka. Sebab apa? Sebab my birthday dan birthday abah (atok kepada our kids). Untuk birthday mummy ...daddy (suami mummy), awal-awal dah serahkan hadiah hari jadi ni !IPHONE 12 PRO MAX HADIAH BIRTHDAY DARI SUAMIKU. Bulan 3 ke bulan April 2021 ntah, lupa pulak ! Sebelum tu, adalah perbincangan hangat kami.. Sebab mummy dok share kelebihan Iphone, dan dok scroll lah pakej maxis semua.  Daddy ni sejenis tak suka beli phone bawah pakej telekomunikasi. Mahal katanya. Rugi ! 


IPHONE 12 PRO MAX HADIAH BIRTHDAY DARI SUAMIKU


Dan keesokkannya, eh...ada hadiah iphone 12 Pro Max untuk mummy. Huhu sebenarnya, mummy bukan sejenis orang suka tukar phone tau. Saje aje lah dok berdebat pasal iphone. Bukan mummy nak sangat pun iphone ! Daddy cakap, tak pe lah, hadiah hari jadi terus. Erm, okay ! Thank you so much, Love !

IPHONE 12 PRO MAX HADIAH BIRTHDAY DARI SUAMIKU

IPHONE 12 PRO MAX HADIAH BIRTHDAY DARI SUAMIKU bukan beli dengan syarikat telekomunikasi. Tapi, beliau beli direct di Machines The Curve. Adoiiiii, serba salah tau. Kita berdebat bukan kata kita nak. Mummy bukan sejenis pempuan yang suka bagi hit-hint bila nk itu ini. Mummy jenis direct je, kalau nak itu, mummy akan tanya terus. Nak tu boleh tak ? Belanjalah !....ha...contoh ayat !

Mummy dah dapat rasa yang daddy macam nak beli je. Mummy siap warning masa pengakhiran argument kami . "jangan gatal belikan tau iphone".

Rupanya..ayat JANGAN tu lah trigger buat beliau beli. Hadddoiiiii lah !

IPHONE 12 PRO MAX HADIAH BIRTHDAY DARI SUAMIKU


Sejak dari kahwin, semua telefon bimbit yang mummy pakai. Semua daddy belikan huhuhu. Tak pernah mummy beli sendiri ! Sebab daddy kata mummy kedekut, kalau beli nak yang murah je. lepas tu, bisinglah capasity keciklah, gambar tak lawa lah hahaha

Ye, mummy bukan berduit sangat, memang bab membeli tu...mummy sangat berkira !

Nak kumpul duit, nak cari duit bukan mudah. Jadi, kenalah berjimat cermat. Konsep mummmy lah !

Tapi, once mummy dah kumpul duit untuk sesuatu, mummy akan shopping sakan jugaklah. Hehehe. Tapi, once a while je jadi boros. 




Post a Comment

5 Comments

  1. Bestnyaaa.....Linda memang pengguna Iphone kan....macam- macam boleh buat dengan Iphone 12 Max ni..kawan akak pun ada....gambar pun cantik kan

    ReplyDelete
  2. Rezeki tu dan selamat hari lahir kak linda.

    ReplyDelete
  3. Hahahahha... Comel ja bunyi jangan tu.. Tibeh dpt phone kan

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. rezeki mummy. x nak x nak dpt jugak. haha. untung lah. akak ckp direct ngan husben nk tukar Iphone, dia tak berapa setuju. Kata dia susah kalau ada problem ke apa, dia tak berapa reti psal iphone. itu yang dia tak setuju. so okey je lah.

    Happy Belated Birthday Mummy. Moga dilimpahkan rezeki, di beri kesihatan yang baik & happy selalu dengan daddy & 3 kids.

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com