Translate

Main Ad

SUDAH VAKSIN? DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29

SUDAH VAKSIN? DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29 - Hai guyssss . Mummy ada berita baik untuk korang atau anak korang yang dah ambil vaksinasi Covid-19 berumur dari 12 hingga 17 tahun 

SUDAH VAKSIN? DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29


SUDAH VAKSIN? DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29

SUDAH VAKSIN? DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29

Jika sudah vaksin tak kira lah dah selesai 1 dos ke 2 dos vaksin ke.. semua layak. Ibu bapa atau penjaga boleh dapatkan pizza Domino's Pizza Malaysia pada harga RM29 untuk 2 large Pizza (saiz paling besar ye)

Banyak diskaunnya tu, 66% diskaun tu tau . 
Jimattt oii 


MACAM MANA NAK DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29


SUDAH VAKSIN? DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29

SUDAH VAKSIN? DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29


Macam mana nak redeem Pizza pada harga istimewa ni? Senang aje!
1. Walk in ke mana-mana cawangan Domino's Pizza
2. Buka my sejahtera
3 Tunjukkan bahagian pendaftaran vaksinasi my sejahtera di kaunter Domino's Pizza
4. Terus boleh redeem, 2 large Domino's Pizza pada harga RM29
5. Order secara online dan pick up juga boleh ya, melalui Potong Q & Pandu Ambil (masukan kod 'TEENVAX').

Paling best, tak ada had limit nak beli setiap hari pun tak ada masalah 


SUDAH VAKSIN? DAPATKAN 2 LARGE DOMINOS PIZZA PADA HARGA RM29


Haaa..jangan cakap mummy tak pyung naaa. Jom dapatkan hari ini !

Maklumat lanjut, boleh layari ke :




Post a Comment

4 Comments

  1. Wah dapat free ..mesti happy kan..saya dah follow ya blog ini..

    ReplyDelete
  2. wahhhh menariikkk . tapi tempat ida tak ada domino's . hmm

    ReplyDelete
  3. Wah menarik nie Linda.. boleh lah beli nanti..

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com