Translate

Main Ad

SAFI YOUTH GOLD ATASI MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT LEHER KENDUR, KURANG ANJAL

SAFI YOUTH GOLD ATASI MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT LEHER KENDUR, KURANG ANJAL | Hai Assalamualaikum semua ! Korang ada masalah macam mummy tak?  Double chin (dagu berlapis, kulit leher kendur dan kulit muka kurang anjal? Dalam kehidupan seharian, penampilan diri sedikit sebanyak memainkan peranan yang sangat penting. Dengan kesibukan menjalani norma baharu, tanpa sedar penuaan juga mula menampakkan tanda-tanda.

SAFI YOUTH GOLD ATASI MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT LEHER KENDUR, KURANG ANJAL


SAFI YOUTH GOLD ATASI MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT LEHER KENDUR, KURANG ANJAL


Apabila usia bertambah, penghasilan kolagen pada kulit semakin berkurang. Membuatkan kita nampak lebih tua dari usia sebenar dan hilang keyakinan diri. Tapi, jangan risau uolsss. Mummy dah cuba SAFI YOUTH GOLD SERUMKalau korang nak tampil lebih muda dari usia dengan kulit lebih anjal, halus dan berseri keemasan jomlah menggunakan set dari SAFI YOUTH GOLD


SAFI Youth Gold Lifting 24K Serum Cleanser


SAFI YOUTH GOLD ATASI MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT LEHER KENDUR, KURANG ANJAL



SAFI Youth Gold Lifting 24K Serum Cleanser - Pembersih wajah diformulasi dengan 24K serum emas yang lembut dan menganjal. Mengandungi bahan aktif yang mengembalikan keremajaan iaitu Triple Gold, Asid Hialuronik Super dan formulasi Anti PM2.5 dapat membersih dengan lembut sambil menghidrat secara intensif dan menganjal agar kulit tampak lebih halus, terhidrat dan anjal.

Teknologi Golden C-Lift menggabungkan bahan-bahan dengan kuasa anti-penuaan dan menganjal Golden C dan Nano Emas 24K yang dapat meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk merawat secara mikro, menegang dan menganjalkan kulit matang, menjadikannya lebih awet muda, tegang dan anjal.

Golden C – Antioksidan yang melindungi kulit dari pencemaran luaran merbahaya dan merawat struktur kulit secara mikro dengan menggalakkan regenerasi kulit.

Nano Emas 24K – Mengembalikan ketegangan dan menghaluskan tekstur kulit untuk kulit yang lembut dan anjal.

Triple Gold – Melindungi kulit dari radikal bebas, meningkatkan keanjalan kulit dan menaikkan seri wajah.

Asid Hialuronik Super – Mengunci kelembapan kulit dengan berkesan, menghidrat dengan intensif dari dalam dan meningkatkan keanjalan kulit agar terhidrat dan anjal.



SAFI YOUTH GOLD ATASI MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT LEHER KENDUR, KURANG ANJAL

KELEBIHAN SAFI YOUTH GOLD LIFTHING GOLDEN C DUO SERUM

KELEBIHAN SAFI YOUTH GOLD LIFTHING GOLDEN C DUO SERUM:-
>> dapat mengurangkan 50% dagu berlapis sepantas 15 minit.

>> Produk yang diformulasi dengan teknologi Golden C -Lift,kombinasi vitamin C dan Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa.

>> ringan dan pantas meresap

>> Ia diperkaya dengan duo age correcting actives,gabungan golden C & ceramide untuk memberi 7 dimensi pembaharuan keremajaan kulit iaitu menegangkan kulit , meningkatkan keanjalan, mengurangkan garis halus & kedutan, meningkatkan kelembapan kulit , melindungi kulit , meningkatkan kehalusan kulit dan memperbaiki kulit yang rosak

>> Dermatology tested


CARA PAKAI SAFI Youth Gold

SAFI YOUTH GOLD ATASI MASALAH DOUBLE CHIN, KULIT LEHER KENDUR, KURANG ANJAL

Cara pakai set ini mudah je.

1. Cuci muka bersih dengan pencuci muka SAFI Youth Gold Serum.
2. Lap kering dan gunakan toner SAFI Youth Gold
3. Picitkan beberapa titik SAFI Youth Golf Lifting Golden C Serum di tapak tangan dan ratakan ke kulit wajah serta leher.
4. Akhir sekali boleh gunakan pelembab muka SAFI


Alhamdulillah, selepas 2 hari pemakian, memang nampak perubahan. Memang best weiiii. Jomlah korang dapatkan sekarang di semua cawangan FARMASI WATSONS,GUARDIAN,AEON WELLNESS,CARING serta d lama e-dagang rasmi WIPRO UNZA di Shopee dan Lazada.

Post a Comment

1 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com