Translate

Main Ad

INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !

INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI ! Tadaaa, inilah hadiah hari jadi untuk mak kami dari abah, mummy dan adik mummy. Mak inject gel lutut di Klinik Orthopedik Dinamik Shah Alam. Dah lama mummy dok riki-riki Klinik Orthopedik ni. Sebelum PKP lagi berangan nak bawa mak ke sini untuk cek lutut mak.


INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !


INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !

INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI ! Mak memang dari dulu, tak mahu lututnya di buat rawatan ke apa. Tapi, mummy inform mak, kita tak buat apa pun...ke klinik ni, untuk cek dan x ray je lutut dulu.

Lepas habis PKP dah boleh rentas negeri semua, barulah mummy berani nak bawa mak ke klinik. Ye lah, mak kan dah berumur. High risk sket. Bila dah bertenang ni, mummy buatkan appointment lutut mak di Klinik Ortopedik. Klinik ni, doktor yang rawat semua adalah dari doktor pakar Orthopedik pelbagai hospital.

INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !

Mak dapat rawatan dari Dr Hijjaz (pakar di Hospital Shah Alam), doktor cek dan beliau beritahu bahawa, lutut mak adalah di tahap 2, bermakna boleh di rawat. Alhamdulillah


INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !


INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !

INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !


Suka dengan servis di sini. CEO pun turun padang sekali. Siap bergambar, bervideo dan menemani mak kami sampailah habis rawatan.

INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !

INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !

INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !


INJECTION GEL LUTUT MAK SEBAGAI HADIAH HARI JADI !

BERAPA HARGA RAWATAN LUTUT ?


Alhamdulillah, ada promosi sekarang untuk rawatan lutut di sini, RM1500 untuk satu kaki. Bukan gel lutut biasa ye mereka inject. Ubat gel untuk inject tu adalah dari luar negara (import).

Kalau korang nak bawa diri korang ke maka abah korang ke ,,,boleh lah datang ke sini, highly recommended !

17, Jalan Kristal L7/L, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
012-3951715

Post a Comment

1 Comments

  1. Semoga berkurang hendaknya sakit lutut mak akak lepas terima rawatan ni.

    ReplyDelete

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com