RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !

RICHWORKS BANTU USAHAWAN BANGKIT ! GOOD JOB DR AZIZAN ! - Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua ! Apa khabar? Mummy harap semua sihat belaka. Dan semoga tahun baru 2022 lebih baik dari tahun sebelumnya. Huhu . Cerita tentang tahun sebelumnya. memasing struggle kan? Struggle terhadap ekonomi dan juga virus yang ada di muka bumi ini. Tahun 2021 adalah tahun yang serba sukar bagi semua orang. Dengan keadaan pandemik yang menular, diikuti dengan kejatuhan ekonomi dan dituruti pula dengan bencana alam yang menimpa seperti bencana banjir di akhir tahun 2021 tentu sekali memberikan keadaan yang amat sukar kepada semua terutama kepada para peniaga Dan usahawan.

Namun begitu, tidak semua peniaga dan usahawa yang terus berserah nasib dengan keadaan ini. Tedapat 605,000 usahawan yang berjaya bangkit semula pada tahun 2021 dengan bantuan RichWorks. Syukur masih ada sinar bagi mereka. Mama tumpang gembira kerana kebangkitan mereka ini tentu sekali akan membantu meningkatkan ekonomi dan menguatkan negara kita Malaysia.

RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !


RICHWORKS BANTU USAHAWAN BANGKIT ! GOOD JOB DR AZIZAN ! Untuk zaman Pandemik 2021. Syarikat RichWorks yang bernaung di bawah Dr Azizan sangat Komited Bantu 605,000 Usahawan Bangkit Semula


RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !Tahun 2021 yang diharungi sebelum ini menyaksikan pelbagai kisah dengan cabaran pandemik dan ditutup bersama musibah banjir pada akhir Disember lalu.

RichWorks memahami kesukaran yang dialami ramai orang di luar sana termasuk bangsa usahawan. Lebih -lrbih lagi apabila Pengasas RichWorks International Sdn. Bhd. (RichWorks), Datuk Wira Dr Azizan Osman bersama 31 ahli keluarganya dijangkiti COVID-19.

Betapa hebat dugaan ini sehingga mertua Dr Azizan meninggal dunia dan beliau sendiri hampir maut selepas doktor mengatakan sudah tidak ada harapan jika tiada perubahan positif selepas dimasukkan mesin bantuan pernafasan.

Alhamdulillah, keadaan beliau semakin baik dan bagi Dr Azizan, peluang kedua diberikan Allah SWT akan digunakan sebaiknya untuk memberikan lebih lagi kepada bangsa usahawan terutama dalam bimbingannya.


Program RichWorks Secara PercumaRICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !

Tak berapa lama selepas beliau keluar dari hospital dan sedang proses pemulihan, Dr Azizan komited menjalankan program percuma yang dihadiri ribuan orang.

RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !

Sebanyak 7 program percuma bersamaan 98 jam masa yang beliau berikan bagi memberikan tunjuk ajar dan kekuatan kepada orang ramai dalam soal keusahawanan. Betapa komitednya Dr. Azizan yang masih lagi mementingkan bantuan kepada orang lain walaupun dirinya sendiri sedang dalam ujian besar.

Secara keseluruhan pada tahun lalu, RichWorks dapat membantu hampir 605,000 orang melalui 13 program keusahawanan yang ditaja sepenuhnya RichWorks pada tahun lalu.

Program Wanita Bangkit Berniaga (WBB) Mendapat Pengiktirafan Kerajaan


RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !Salah satu program RichWorks iaitu Wanita Bangkit Berniaga (WBB) telah mendapat pengiktirafan kerajaan bila disebut dalam Dewan Rakyat sebagai rakan kolaborasi Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat.


Program CSR Pertubuhan Kebajikan RichWell (RichWell).


RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !
Berdasarkan kenyataan Ketua Pegawai Perniagaan RichWorks, Radz Mohd. pihak RichWorks tidak ketinggalan menyumbang kembali kepada masyarakat melalui Pertubuhan Kebajikan RichWell (RichWell).

Kempen #RichWellBantu yang digerakkan Dr. Azizan bermula Julai tahun lalu, berjaya mengumpulkan RM501,497 untuk bantu lebih 2,000 keluarga.

RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !Tidak berhenti di situ, sumbangan kilat berjumlah RM500,000 dikumpulkan daripada usahawan dan RichWorks sendiri dalam 24 jam bagi mangsa banjir di Selangor pada 18 Disember tahun lalu.Sumbangan 762 Ekor Kambing Dan 84 Ekor Unta Untuk Ibadah Korban

Pada tahun 2021 RichWorks bersama ahli Titanium & Spire turut menyumbang sebanyak 762 ekor kambing dan 84 ekor unta bernilai RM824,160 dalam ibadah korban.

Selain itu, ahli Titanium dan anak didik RichWorks juga menaja 9 pelajar ke Tarim Yemen dengan sumbangan sebanyak RM180,000 sempena Maulidur Rasul.

Dalam pada itu, syarikat bimbingan dan latihan pembangunan usahawan paling berjaya di negara ini tetap meneruskan misi dalam membangun dan mengembangkan usahawan ke tahap lebih tinggi.


RickWorks Terus Berjaya Bersama Usahawan Bimbingannya


RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !


Alhamdulillah pada tahun 2021, jumlah keseluruhan peserta mentoring RichWorks iaitu Titanium, Spire dan EliteX berjumlah 1,855 orang dengan jualan terkumpul RM3.7 bilion.


Bagi ahli Titanium saja, sebanyak 312 usahawan berjaya hasilkan RM3.2 bilion, RM495 juta (519 ahli Spire) dan RM46.9 juta (1,024 ahli EliteX).

Melalui program bimbingan Spire, sebanyak 72 usahawan berjaya mencapai jualan RM1 juta pertama setahun
RICHWORKS BANTU 605000 USAHAWAN BANGKIT SEMULA ! GOOD JOB DR AZIZAN !


Bukan itu saja, 77 bisnes di bawah bimbingan RichWorks mencapai jualan lebih RM10 juta, lima bisnes (RM50 juta ke atas) dan lima bisnes (RM100 juta ke atas) pada 2021.

Syukur atas kejayaan dan ujian dihadapi 2021 lalu, itulah sedikit sebanyak perjalanan RichWorks yang kami usahakan dan akan dipergiatkan lagi tahun baru ini, insyaAllah.

Moga usaha RichWorks untuk membantu lebih ramai bangsa usahawan dan misinya akan dipermudahkan dan diberkati oleh Allah SWT.

Video Kisah Journey Richworks di Tahun 2021
Kisah journey Richworks di Tahun 2021 boleh disaksikan dalam video ni. Jom tonton sama-sama.


Latar Belakang RichWorks

Siapa itu RichWorks? RichWorks adalah syarikat bimbingan dan latihan keusahawanan terbesar dan paling berjaya di Malaysia khususnya dari segi penjenamaan & pemasaran serta kepimpinan.

Sejak 2008, RichWorks telah melatih lebih dari 10,000 syarikat menerusi Master Coach Azizan Osman dan menarik lebih daripada 1,500,000 peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar live dan dalam talian (virtual online).

Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, RichWorks berjaya membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6-24 bulan.

Visi RichWorks adalah menjadi 'Netflix' Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 dengan akses mudah ke kandungan berorientasikan results dan penyelesaian yang dipercayai di platform dalam talian - RichWorks.com untuk Inspire, Educate & Add Value kepada komuniti di seluruh dunia.

Pepatah mengatakan "pahit akan manisnya" begitulah asam garam yang di lalui pada tahun 2021. Maka, BANGKIT lah kita di tahun 2022 dan seterusnya !

3 Comments

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

  1. Alhamdullilah.. tahniah RichWorks..

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat team RichWorks dalam membantu dan membimbing para usahawan. Moga terus maju jaya.

    ReplyDelete
  3. syabas richworks. bukan calang-calang aktiviti dan pencapaian tahun 2021 mereka. semoga bertambah sukses tahun 2022 ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post