4 Perisa Baru Dari Miaow Miaow Sambal Balado, Perisa Pedas Korea dan Kari BBQ

4 Perisa Baru Dari Miaow Miaow Sambal Balado, Perisa Pedas Korea dan Kari BBQ - Siapa yang tak kenal dengan keropok jenama Miaow Miaow. Keropok lejen dari zaman mummy kecil ini ! Cumanya, sekarang ini lebih menarik sebab ada 4 perisa baru dari Miaow Miaow. 4 Perisa Baru Dari Miaow Miaow Sambal Balado, Perisa Pedas Korea dan Kari BBQ

4 Perisa Baru Dari Miaow Miaow Sambal Balado, Perisa Pedas Korea dan Kari BBQ


4 Perisa Baru Dari Miaow Miaow Sambal Balado, Perisa Pedas Korea dan Kari BBQ4 Perisa Baru Dari Miaow Miaow Sambal Balado, Perisa Pedas Korea dan Kari BBQ

Seperti yang dinyatakan oleh pengasasnya, adik beradik Chink Poh Cheng dan Chuang Poh Lim, Miaow Miaow merupakan jenama keluarga yang dibanggakan dengan makanan ringan yang berkualiti dan boleh dinikmati oleh individu daripada pelbagai peringkat usia. Chink berkata, “Perisa baharu ini diperkenalkan untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk makanan ringan yang berperisa pedas di pasaran. Setelah beroperasi di Malaysia selama beberapa dekad dan berjaya melebarkan sayap hampir ke 40 buah negara, kami berazam untuk terus memperkayakan kehidupan pengguna dengan memberikan kegembiraan dan rasa yang biasa dengan makanan ringan kami.”

4 Perisa Baru Dari Miaow Miaow Sambal Balado, Perisa Pedas Korea dan Kari BBQ

Sambal Balado, salah satu perisa popular dalam pasaran hari ini yang akan memberi peluang kepada para pengguna untuk menikmati rasa unik masakan Indonesia. Bumbu pedas yang terkenal dalam masakan Minang akan menarik minat penggemar makanan ringan yang mencari rasa nostalgia dan kebiasaan untuk rasa sambal cili sehebat Nasi Lemak untuk sarapan!

Bukan itu sahaja! Dengan harapan dapat memikat pengguna dengan perisa global, menyemarakkan rasa dan membangkitkan kenangan mengembara ke luar negara, Miaow Miaow pastinya tidak melepaskan peluang memasukkan rasa Pedas Korea dalam siri Flame mereka untuk kedua-dua keropok udang dan sotong. Keropok yang lazat dan menyelerakan ini sangat unik sehingga ia memberi inspirasi kepada anda untuk segera menempah tiket kapal terbang ke negara yang cukup terkenal dengan K-drama itu.


4 Perisa Baru Dari Miaow Miaow Sambal Balado, Perisa Pedas Korea dan Kari BBQ


Bagi mereka yang mendambakan rasa kari, perisa Kari BBQ diperkenalkan untuk menjadikan perisa ini lebih mudah didekati dan membantu menyemarakkan hari anda. Rasa pedas ini adalah gabungan rempah ratus dan manis, bersedia untuk memberi pengalaman pertama kepada pengguna.

OPh ya. Dari 1 April hingga 30 Jun 2022, Miaow Miaow menganjurkan peraduan di seluruh negara untuk penggemar-penggemar makanan ringan dan memberi peluang kepada mereka untuk memenangi pelbagai hadiah yang menarik seperti vakum Mop Pro Mi Robot, Steamboat Gril BBQ Cornell 2 dalam 1 dan banyak lagi yang bernilai sehingga RM6,500.

Apa yang perlu anda lakukan ialah beli mana-mana produk Miaow Miaow bernilai RM10 dan ke atas, termasuk satu produk dari siri Flame dalam satu resit.

Jadi apa tunggu lagi? Dapatkannya di pasar raya besar atau pasar raya yang terdekat dengan anda sekarang!

Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan Miaow Miaow, sila layari

Post a Comment

Welcome back , guys !

Thank you for connecting with me. Your comments are much appreciated :)

For any enquiries, please do not hesitate to contact me at nurazlindaazman@gmail.com

Previous Post Next Post